یعنی تیم بایرن مونیخ 4 نفره؟!
از اینتر هم 3 تا گذاشتم از بارسا هم 3 تا
ضمنا چقدر خوبه که به نظرات هم احترام بذاریم.
یعنی تیم بایرن مونیخ 4 نفره؟!
از اینتر هم 3 تا گذاشتم از بارسا هم 3 تا
ضمنا چقدر خوبه که به نظرات هم احترام بذاریم.
چجوری میشه ژاوی رو در تیم منتخب قرار نداد؟![]()
اولا که 5 تا...فن خال رو یادت رفت
بعدشم..منظورم این بود که هرچی بایرنی بود رو گذاشتی...واقعا گذاشتن شواینی بجای ژاوی و روبن جای رونالدو چیزیه که بهش میگن تعصب تیمی...فکر کنم اگه اولیچ هم بود جای مسی میذاشتی...
به هر حال بنده مزاح کردم و اگه ناراحت شدی من حرفمو پس می گیرم..![]()
Last edited by malkemid; 06-12-2010 at 17:22.
به نظر من که روبن از رونالدو خیلی خیلی موفق تر بوده
روبن هم کمک کرد بایرن به 2قهرمانی توی بوندسلیگا و جام حذفی آلمان برسه هم با گلاش بایرنو به فینال جام باشگاهای اروپا رسوند،توی جام جهانی هم با وجود مصدومیت بازی های نسبتا خوبی انجام داد
ولی رونالدو در هر 4زمینه ناکام بوده
اگه تو بوندسلیگا هم تیمی مثل بارسلونا بود بله...میشد اینطوری مقایسه کرد.
لابد شواینی هم بهتر از ژاوی بوده؟یا فیلیپ لام بهتر از مایکون؟یا فن خال بهتر از مورینیو؟
بر نخوره بهتون...ولی بعضی حرفها پایه ای غیر از تعصب ندارن...من قبول دارم که هرکی نظری داره...ولی بعضی چیزا رو نمیشه بهش گفت نظر فردی...
بوندسلیگا بر خلاف لالیگا یه لیگ 2قطبی نیستش که سالها فقط 2تا تیم باهم دیگه سر قهرمانی بجنگن
الان حوصله بحث سر لالیگا و بوندسلیگا رو ندارم
بعدشم ژاوی و شواینی باهم قابل مقایسه نیستن چون کلا سبک بازیشون باهم فرق داره و خصوصیات متفاوتی دارن
ولی فیلیپ لام درخشش درازمدت تری داشته نسبت به مایکون.مایکون فصل قبل بازیکن خیلی خوبی بود و در کنار فیلیپ لام و دنی آلوز 3مدافع برتر کناری دنیا بودن به نظر من ولی این فصل به شدت افت کرده
مورینیو هم سال قبل موفق تر از فنخال بوده
بعدشم خودت بحث اینارو کشیدی وسط
من فقط روبن رو گفتم که از رونالدو بهتر بوده ولی تو جزئی ترش کردی![]()
نرود میخ آهنین در سنگ...هرچی فکر می کنم نمیشه شواینی از ژاوی بهتر باشه! به هر حال اینم نظریه...بیخیال![]()
راستی اگه من 5 تا گذاشتم این دوستمون M.Saadat 7 تا از رئال گذاشته بهش گیر بده بگو یه دفعه بگو رئال دیگه
تازه رئال پارسال به هیچ جا نرسید ولی بایرن دو جام و یک نایب قهرمانی اورد.
فن خال رو من به این دلیل بهش رای دادم که بایرن رو متحول کرد و بعد از 9 سال به فینال لیگ قهرمانان رسوند و بد شانسی و دست های پشت پرده(مثل محرومیت ریبری)باعث قهرمان نشدن بایرن شد.
روبن هم که نقش اصلی رو داشت در موفقیت های بایرن همین الان هم خیلی ها علت نتایج بد بایرن در بوندسلیگا رو نبود روبن می دونن.بقیه رو هم که بردیا توضیح داد.![]()
Last edited by errmii; 06-12-2010 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)