تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 68

نام تاپيک: چگونه ثروتمند شویم!؟

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

از حرفهای تکراری خوشم نمیاد ولی...........

قدر خانواده وسلامتیت رو بدون که بهترین ثروته.................

بهترین راه به نظر من سپاس گذاری از خداونده به خاطر چیزای که داری .......

وتلاش و توکل ،و بدون که هر چیز که بخوای تو مشتته فقط راهتو باید یکی کنی.....................

2. 8 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دوستان همه قضيه رو فان كردن..!

يه را حل بگن كه آدم تو جووني پولدار شه ؛ سر پيري معركه گيري.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم شما هم دنیا رو میخوای هم ...........

از راه حلال میتونی زندگی کنی ولی ثروتمند ؟!!!!!!!!!

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای پولدار شدن هیچوقت به سمت پیشبینی مسابقات ورزشی و شرطبندی روی نیارید.
    خیلی ها را که دیدم بدبخت شدم.
    همین الان که دارم مینویسم باعث شد که 1 ملیون بدهکار بشم .اون هم تو 3 روز.
    یعنی اولش میبری.بعد یک دفعه اون کل پول را میبازی.بعدش چون قبلا بردی فکر میکنی میبری.
    یک شب از نظر خودت بازیهای مناسب وجود دارند.اون ها را انتخاب میکنی.تو حسابت پول نیست.حتی میری قرض میکنی.
    من دیدم که دارم میگم.
    خود من با این اطمینان که میبرم .500هزار از حساب بابام گرفتم.به این که مطمئن هستم میبرم.
    ولی باختمش.دیدم بیچاره شدم. رفتم از حساب مامانم هم 500 تومان کشیدم که حدقل پول پدرم را جبران کنم.
    500 بستم روی برد دیپورتیو و نبردن لیورپول با اختلاف بیشتر از یک گل
    لیورپول امشب 3 بر هیچ استون ویلا را برد و من اون هم باختم.
    میخواستم بگم که از هفته ای 1000 تومان شروع کردم به اینکار و الان معتاد شدم به اینکار.یعنی باور کنید اعتیاد بسیار بسیار شدیدی داره.
    یعنی یک دفعه تصمیم میگیری که شرط ببندی.15 دقیقه بد میزنی به سرت که چرا باز ریسک کردی و این کار را انجام دادی .باز دوباره فردا باز شرطبندی میکنی.
    یعنی باور کنید تو این 1 سال اخیر 3 ملیون از دست دادم.تازه یک دانشجو هستم و کار ندارم و هنوز پول از بابام میگیرم.
    الان دیگه تصمیم گرفتم بیخیالش بشم.ولی به بدبختی رسیدم.
    باور کنید وقع مالی ما هم معمولی هست و حقوق یک ماه پدرم 350 هزار تومان هست.و اون پولی که از حساب مادرم گرفتم هم مال خودش نبود.حتی بدون اطلاع.
    الان فهمیند که از حسابشون پول کم شده ولی هر چی قسمم دادند گفتم نه .بابام هم فردا میخواد بره تحقیق کنه و به احتمال 100 درصد فردا میفهمه.
    یعنی این یک ملیون را فقط به خاطر 100 هزار بدهکاری از دست دادم.
    یعنی 100 هزار بدهکار بودم به یک نفر.گفتم از طریق شرط بندی جبرانش کنم.بعد از 3 روز 1ملیون و 100 هزار تومان بدهکارم.
    حالا کاش به غریبه بدهکار بودم و اون ها اطلاع داشتند.
    الان دارم دیوونه بشم و نمیدونم چکار بکنم.شاید این مطالب ربطی به تاپیک نداشت و بیشتر درددل بود و الان تو دلم پر از گریه هست.

بهشون حقیقت را بگم که بدتر هست
    وقتی از من بپرسند که این پول را چیکار کردی .چی میتونم بهشون بگم.یعنی نه راه پس دارم و نه راه پیش.

با اینکه این مطلب بیشتر فقط درددل بود .
    ولی باز هم میگم که اگر روزی بهتون پیشنهاد شدویا وسوسه شدید که 1000 تومان شرط بندی کنید.هرگز دنبالش نرید.چون شدید انسان را مریض میکنه.
    یعنی اگر الان تو حساب بابام باز پول بود.باز هم شرط میبستم تا جبران کنم.

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

برای پولدار شدن هیچوقت به سمت پیشبینی مسابقات ورزشی و شرطبندی روی نیارید.
    خیلی ها را که دیدم بدبخت شدم.
    همین الان که دارم مینویسم باعث شد که 1 ملیون بدهکار بشم .اون هم تو 3 روز.
    یعنی اولش میبری.بعد یک دفعه اون کل پول را میبازی.بعدش چون قبلا بردی فکر میکنی میبری.
    یک شب از نظر خودت بازیهای مناسب وجود دارند.اون ها را انتخاب میکنی.تو حسابت پول نیست.حتی میری قرض میکنی.
    من دیدم که دارم میگم.
    خود من با این اطمینان که میبرم .500هزار از حساب بابام گرفتم.به این که مطمئن هستم میبرم.
    ولی باختمش.دیدم بیچاره شدم. رفتم از حساب مامانم هم 500 تومان کشیدم که حدقل پول پدرم را جبران کنم.
    500 بستم روی برد دیپورتیو و نبردن لیورپول با اختلاف بیشتر از یک گل
    لیورپول امشب 3 بر هیچ استون ویلا را برد و من اون هم باختم.
    میخواستم بگم که از هفته ای 1000 تومان شروع کردم به اینکار و الان معتاد شدم به اینکار.یعنی باور کنید اعتیاد بسیار بسیار شدیدی داره.
    یعنی یک دفعه تصمیم میگیری که شرط ببندی.15 دقیقه بد میزنی به سرت که چرا باز ریسک کردی و این کار را انجام دادی .باز دوباره فردا باز شرطبندی میکنی.
    یعنی باور کنید تو این 1 سال اخیر 3 ملیون از دست دادم.تازه یک دانشجو هستم و کار ندارم و هنوز پول از بابام میگیرم.
    الان دیگه تصمیم گرفتم بیخیالش بشم.ولی به بدبختی رسیدم.
    باور کنید وقع مالی ما هم معمولی هست و حقوق یک ماه پدرم 350 هزار تومان هست.و اون پولی که از حساب مادرم گرفتم هم مال خودش نبود.حتی بدون اطلاع.
    الان فهمیند که از حسابشون پول کم شده ولی هر چی قسمم دادند گفتم نه .بابام هم فردا میخواد بره تحقیق کنه و به احتمال 100 درصد فردا میفهمه.
    یعنی این یک ملیون را فقط به خاطر 100 هزار بدهکاری از دست دادم.
    یعنی 100 هزار بدهکار بودم به یک نفر.گفتم از طریق شرط بندی جبرانش کنم.بعد از 3 روز 1ملیون و 100 هزار تومان بدهکارم.
    حالا کاش به غریبه بدهکار بودم و اون ها اطلاع داشتند.
    الان دارم دیوونه بشم و نمیدونم چکار بکنم.شاید این مطالب ربطی به تاپیک نداشت و بیشتر درددل بود و الان تو دلم پر از گریه هست.

بهشون حقیقت را بگم که بدتر هست
    وقتی از من بپرسند که این پول را چیکار کردی .چی میتونم بهشون بگم.یعنی نه راه پس دارم و نه راه پیش.

با اینکه این مطلب بیشتر فقط درددل بود .
    ولی باز هم میگم که اگر روزی بهتون پیشنهاد شدویا وسوسه شدید که 1000 تومان شرط بندی کنید.هرگز دنبالش نرید.چون شدید انسان را مریض میکنه.
    یعنی اگر الان تو حساب بابام باز پول بود.باز هم شرط میبستم تا جبران کنم.

سلام ...

امیدوارم از خزانه بیکران آسمونی هدیه پر ارزش و گرانبها و ارزشمندی دریافت بفرمایید به زودی...

کلآ تمام شرط بندی ها اعتیاد آورند و عاقبت خوبی هم ندارند ...

اینجا که خیلی صداقت داشتید و صادقانه نوشتید ، خیلی ممنون ... اگه تونستید ( البته با شرایط شما خیلی سخته ) ولی هر زمان تونستید مثل همین تاپیک حقیقت رو شجاعانه و صادقانه به پدر و مادرتون هم بگید ... بالاخره باید حقیقت رو بدونند ، هر چه زودتر بهتر ، و خیلی بهتر که خود شما بگید ...
    البته بعد اگه کتک خوردید ، نظری ندارم و فقط میتونم بگم نوش جان ... ( شوخی ) ...

راستی چه پیشی بامزه و ناز و قشنگی ( آواتار ) ...

7. 5 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا تلاش و نترسیدن از ریسک کردن

دوما آنتونی رابینز میگه برای اینکه ثروتمند بشید اول باید ثروتمند زندگی کنید.........یعنی تا جایی که میتونید بخشش کنید.تا جایی که میتونید و در وسعتونه لباسهای خوب و زندگی درشان خودتون داشته باشید........ .

اگر با همین ظرز تفکر جلو برید برای اینکه این سطح زندگی خودتون رو گسترش بدین دلتون خواهد خواست که بیشتر کار و تلاش کنید و درنتیجه ثروتمندتر هم خواهید شد....... .

این کار در اکثر موارد جواب میده........چه ثروت باشه...........چه بدست اوردن دل کسی و........... .

9. 13 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

توي مملكت ما بهترين راه ثروتمند شدن " دلالي" هستش.

كار ، توليد كالا يا خدمات ، تحصيلات ، تلاش و......بي تاثير نيستند ولي زياد نميتونن در وضعيت مالي شما دگرگوني ايجاد كنن.

الان تو مملكت ما فقط دلالي جواب ميده مثلا ميوه ارزون قيمت از كشاورز بخر ، به قيمت خون كشاورز به مردم بفروش. جنس آشغال از چين بيار و با كلي سود و اختلاف قيمت بفروش.

متاسفانه دلالي راه خيلي خوبيه براي ثروتمند شدن.

11. 9 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

به نظر من بهترین کار که البته سرمایه میخواد ساخت و سازه !
    به این راحتیام نیست باید شم اقتصادی خوبی داشته باشی بدونی زمینا کی ارزون میشن قیمتا کی میرن بالا پایین ...
    ولی وقتی بری تو کارش واقعا درامدش خفنه !
    به چشم خودم دیدم کسیو که زمین خریده 100 میلیون آپارتمان ساخته 1 میلیارد فروختش !

13. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای ثروتمند شدن نیز باید پول خرج کرد.

15. 9 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اگه یه سرمایه کوچیک داشته باشی...یه تیکه زمین حالا هرجا حتی اگه تو بیابون هم باشه بخر...حداکثر5سال بعد کم کم 30یا40درصد همون زمین تو بیابون گرون شده...تنها چیزی که تو این مملکت هیچ وقت ارزون نمیشه زمینه...

17. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •