اقا طبیعی ترین روش چاغ شدن خوردن دنبه در حد زیاده ....
من در عرض 2 سال وزنم از 75 به 100 افزایش پیدا کرده ، حالا نمیتونم لاغز کنم ....
اقا طبیعی ترین روش چاغ شدن خوردن دنبه در حد زیاده ....
من در عرض 2 سال وزنم از 75 به 100 افزایش پیدا کرده ، حالا نمیتونم لاغز کنم ....
آقا یه چیز درست حسابی بگو شما هم. دنبه چیه! اونم به مقدار زیاد.
طرف بره دنبه بخوره بالا بیارهفردا معدش هم به هم بریزه. حالا بیا درستش کن.
شما اول جنسیت خودت و مشخص کنید. دختر یا پسر؟
راست میگه دنبه رو مگه میشه به راحتی خورد؟!:|
آقا خب توی عکس که اسمم رو نوشته...عماد اسم دختر نیست که!
پسر هستم...
اینطوری فقط چربی اضافه میشه نه عضله
دور قلب و بیشتر امحای بدن رو هم چربی میگیره
هیکل هم زشت میشه
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
هنوز تو سن رشد هستین با هورمون درمانی هورمون رشد میشه استخون بندی رو درشت کرد!آیا اصلا راهی برای بزرگ کردن استخوان بندی هست؟!
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
بهترین راه ورزش بدنسازی با یه رژیم غذایی مناسب زیر نظر دکتر متخصصه...
سلام
منم با ورزش کاملا موافقم.
توی سن شما که بودم میخواستم چاق شم (البته قدم کمی بلندتر بوداما وزنم 40 )یه مدت از این پودر های عطاری استفاده کردم که عوارض بدی داشت.
اونو ول کردم دو ماه رفتم بدنسازی با تغذیه معمولی 20 کیلو چاق شدم.
برو ورزش کن اگه دوست داری چاق شی ولی به نظرم وزنت مناسبه.
والا من خودم تا 2سال پیش کانگ فو کار میکردم مثلا تابستان رو کاملا کار کردم...نه از این رزمی های تخیلی ما بدن سازی میکردیم مثلا 1 ساعت دو داشتیم 120تا تخته شنا و 120تا دراز نشست و... اون موقع بدنم خوب شده بود نسبت به قدم و استخوان بندی ولی خب دیگه رشد کردم و ادامه ندادم
بدنسازی هم اگر برم و بعدش دیگه نرم واقعا بد میشه هیکلم و به هم میریزه...
ببین دوست عزیز اگه بخوای با پودر و هورمون و این چیزا چاق شی اره به هم میریزه ولی اگه طبیعی کار کنی چرا بهم بریزه ؟بدنسازی هم اگر برم و بعدش دیگه نرم واقعا بد میشه هیکلم و به هم میریزه...
الان من خودم یه چهار سالی میشه از بدنسازی رفتنم میگذره بعدشم دیگه ورزش نکردم تو همون وزن با همون استیل بودم تا اینکه فعالیتم به شدت کم شد و شکم اوردم همین.
خلاصه هر کاری میکنی پودر نخور.
کلسیم بخور
در ضمن برا رشدت باید پروتویین مصرف کنی که ما 20تا آمینه اسید داریم که 10تاشو بدن می سازه و 10تا رو باید از بیرون تامین کنی که فک کنم تنها ماده ای که هر 10تا رو داشته باشه تخم مرغ و شیر مادر باشه بنابراین تخم مرغ اون سفیدشو روزی 1دونه بخور
والا دوستانم که به طور طبیعی میرفتند رو دیدم هیکلشون رو از دست دادند
بعضیا ناشیانه می زنن.
مثل خودم
رفتم زیاد کنم آب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)