اين دوربين بهترين دوربين براي کساني است که عکاسي را دوست دارند اما نمي خواهند به اندازه يک slr و لوازم جانبي اش هزينه کنند . اين دوربين دقيقا معادل يک slr يک و نيم ميليون توماني است اما با کيفيت عکسهايي در حد آماتور و خانگي . براي کساني که به عنوان شغل و حرفه نمي خواهند عکاسي کنند بهترين انتخاب است . البته براي کساني هم که از عکاسي هيچي نميدانند بدترين انتخاب . من قبلا يک h50 سوني داشتم و بعد از آن 450d کنون اما اکنون که hs10 خريدم واقعا ازش لذت ميبرم . امکانات بينظيري داره . اين دوربين واقعا در ايزوهاي بالا نويز کمي داره و بسيار سريع است . سرعت عکاسي پياپي تا 10 فريم آدمو ديوونه ميکنه . من چند ماه بين اين دوربين و sx30 کنون مردد بودم اما در مقايسه نمونه عکسها اين دوربين را انتخاب کردم . چون hs10 نسبت به سايز سنسورش که با sx30 يکي است پيکسل کمتري دارد و در نتيجه عکسهاي شارپ تر و بهتري ميگيرد . ضمنا فوکوس دستي hs10 خيلي راحت و کارآمد و لذت بخش تر از فوکوس sx30 است . مصرف باطري اين دوربين هم که شايع شده بالاست . مشکلش از نرم افزار داخلي دوربين است که اشتباها زودتر پيغام اتمام شارژ مي دهد که آن هم در ورژنهاي بعدي نرم افزار اصلاح شده و شما مي توانيد به راحتي دوربينتان را آپگريد کنيد . کليدهاي متعدد پشت دوربين هم دسترسي به امکانات و تنظيمات دوربين را بسيار سريع و راحت نموده است
شماره من جهت سئوالات بیشتر : 09393184493