یک سری قطعات رو همه توافق داریم مثلا:
HDD=Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer / 7200rpm= 65
Power:green 785B =120
case green x-3=75
case green Dragon = 95
case:infinity=115
ODD :pioner Fx =40
ODD :HP=30
SSD:Intel X25M-Gen2 64Gb=240
الان شما اگر بودجتون میرسه یک ssd بخرید.
درایو نوری hp یا پایونیرم بسته به پولت .
در مورد کیس بهترین x-3 هست که تازه اومده اگر صبر کنی بهتره برات چون تنها کیسیه که پورت usb 3 داره. در مورد دراگون و اینفینتی هم قیمتشون 115 -95 هست. من دراگون رو دوست دارم. طرحشو ولی به نظرم اینفینیتی مزیتی نداره که 20 تومن گرون تر باشه برا همین خیلی کم پیشنهاد میدم.
در مورد پاور اختلاف قیمت داریم مثلا من 120 سراغ دارم ایشون 125 ولی روی 785 بودش و برندش توافق داریم.
__________________________________________________ _____________________________________________
اتفاقی که همیشه می افته در مورد مادربرد هست. اختلاف و رم. اول رمو میگم. رم هر چی باسش بالاتر و cl کمتر باشه بهتره و قیمت بالاتر. رم های قابل خرید برای شما که ارزش دارن ایناس . برند در اورکلاک تاثیر داره یکی برند های مختلف کاربرد مشابهی دارن مگر اینکه بخوای اورکلاک کنیکه در اون صورت برند معتبر تر عملکردش بهتر میشه. بسته به پولت هر کدومو میخوای بر دار لیست کامل اونایی که ارزش خرید دارن رو میدم. اگر اورکلاک سنگین میکنی بگو من تغییرات اعمال کنم وگرنه نرمال همینا خوبه.
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*1GB CL 8 - 1600 =140
Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1600 =250
Ram:GEIL -Triple Channel 3*1GB CL 7 - 1600 =170
Ram:KINGSTON-Triple Channel 3*1GB CL 9 - 1866 =160
Ram:KINGSTON-Triple Channel 3*1GB CL 9 - 2000 =190
G-SKILL PI -Triple Channel 3*2GB CL 6 - 1600 =300
G-SKILL RIPJAWS-Triple Channel 3*2GB CL7-1600 =250
خرید عاقلانه هم معمولا 1600 , cl 8-7 هست که نسبت به قیمت خریدشون منطق داره بقیه یه نمه گرونن ولی باید محدودیت بودجه رو دید.
__________________________________________________ ____________________________________________
در مورد مادربرد تقریبا حق انتخاب های زیادی برای مادربرد خوب نداری
MB :ASUS RAMPAGE III EXTREME=480
این مادربرد محشره ولی ضعفش داشتن فقط یک PCI هست که مثلا اگر مود دایال آپ داری و یک کارت جانبی مثلا صدا یا هر چی pci خور باشه اذیتت میکنه به جاش میشه 3 تا کارت گرافیک هم بهش وصل کرد.(خریدشو توصیه نمیکنم واسه این کاربرد)
MB :GIGABYTE X58A-UD3R=380
این مادربرد حرفه ای هست و هیچ ضعفی نداره ولی برای استفاده ازش باید چند تنظیم انجام بدی برای رم و ....تنظیم ها ساده هست ولی بالاخره شاید نخوای خودتو در گیر کنی.(گارانتی آواژنگ داره که خوبه)
MB :ASUS P6X58D-E=380
این مادربرد هم خیلی خوب و حرفه ای هست مزیتش نسبت به گیگا نداشتن تنظیماته و قابلیتاش تقریبا برابر.(معایبش نداشتن گارانتی خیل تاپ هست) من خودم اینو میپسندم.
MB :ASUS RAMPAGE II EXTREME=390
نداشتن ساتا 3 و usb 3 برای این رنج قیمت و داشتن فقط یک pci یک معضل بزرگه ارزش خرید ندارد مگر برای اورکلاک سنگین.
MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
این مادربرد اگر محدودیت بودجه داری و قرار نیست گرافیک چند گانه استفاده منی با قیمت 60 تومن کمتر از بقیه محشره و بی رقیب. ولی اگر میخوای فقط یک کارت گرافیک استفاده کنی یا دوتا کارت با سایز کوچیک. یا اگر دوتا کارت بزرگ داری و اصلا نیازی به pci نداری. ولی اینم یک pciداره. اینو گاهی توصیه میکنم.
__________________________________________________ __________________________________________
در مورد پردازنده هم بهتره مقایسه کنی:اولی 4 هسته داره ولی دومی 6 هسته. 6 هسته ای عملکرش چند سال دیگه بهترم میشه با بهیتنه شدن برنامه ها واسه 6 هسته.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
core i7 950 =350
core i7 970= 1000