تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: پيشنهاد دادن درباره خريد يك سيستم حرفه اي......فوري فوري!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کیس خنک و ارزون تری هست. من برای ایشون فرقی با اینفینیتی نمیبینم.
    مدرک ؟؟؟؟ می شه مدرکتون برای خنک تر بودن دراگون رو بفرمایید ؟
    20 تومنم پوله و دلیلی برای هزینش نداریم. تایپیک هست من تاپیک تکراری نمیزنم. شما بزن اگر هنوز قوانین انجمنو نمیدونی. واقعا چقدر اححمقا تولید کنندگان که میان رم Cl 6 تولید میکنند. و چرا بهضیا پیشنهاد میدن.؟؟
    شما داری سفسته می کنی ... بنده گفتم نسبت به بودجه مگر نه خود من هام پیشنهاد می دم ...
    اگر اولترا قبول داری من لینک پیشنهادشو برای خرید سیستم تا سقف 5 میلیون برای رندر دارم. همین رمو پیشنهاد داده. برات بگرم پیدا کنم.
    اگر نه من لینک پیشنهاد خودتو میدم. تا الان ویرایش نشده ایشالا بعد از اینم پستو ویرایش نکنی
    بالا هم عرض کردم ... کسی هم این قدر ... نیست که پستش رو برای رحف شما ویرایش کنه ... بالا هم گفتم برای این که کارت گرافیکی رو که گفتم رو بخرند فرمودم ...
    اینو خودت گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    از روی لج بازی مردم رو اشتباهی راهنمایی نکن.
    پس کی گفته ؟

ببین دوست عزیز بنده یه بار هم بهت این مسئله رو گفتم ... تو تو 3 پاراگراف پستت می خواستی این رو بگی این قدر اسپم زدی ؟ واقعا ... 1000 مین بار نسبت به بودجه گفتم ...
    [QUOTE]
    بازم داری حرف الکی میزنی؟
    در ضمن قیمتش 500 نیست 375 تومنه فرافکنی و سفسته نکن.
    [/QUOTE
    ]
    بالا هم گفتم سفسته باز امثال شما هستین که راجع به چیز اطلاع ندارید و به قول خودتون دارید کمک می کنید ...بالا هم گفتم :
    من گفتم لینک پستشو بهم بده. شما داری باز حرف خودتو تکرار میکنی.
    من ادامه نمیدم بحثو توی خود اون تاپیک از آقایون پرسیدم . با اینکه لینک پست خود آقا احسانو دادم که نوشته تبدیل میشه شما بازم میری از زیر پله نقل قول دستی میزاری برام.
    توی پروفایلم بخون .....
    من لینک پست خود آقای احسانو دادم
    من گفتم نمی شه ؟ گفتم ریسکش بالا ست ... چرا نمی فهمی ... این هم مدرک ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو پروفایلم هست
    از لج و لجبازی دست بردار ... ... منتظر معذرت خواهی هستم ...

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

در ضمن امیدوارم باز راجه به دارو خونه صحبت نکنی که این جا کسی تاپیک مقایسه سخت افزار با دارو باز نکرده ........

2. 2 کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در ضمن در پست های بالا چیزی ویرایش نشده که بخواید حرف درآرید ...

4. 2 کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    طبق آخرين تستي كه با كمك آقا نيماي عزيز از بچه هاي همين فروم انجام داديم متاسفانه كارت 465 فكر مي كنم از برند zotac يا galaxy به كارت كوادرو تبديل نشد
    انويديا در يك اقدام نمادين و كاملا اسلامي كارتهاي سري gt400 را ليزر كات كرده و فعلا نميشه قابليت softmod به كوادرو را روي اين دسته از كارتها پياده كرد
    اميدوارم فعلا دوستان در جريان اين موضوع قرار بگيرن

با تشكر

6. 7 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    طبق آخرين تستي كه با كمك آقا نيماي عزيز از بچه هاي همين فروم انجام داديم متاسفانه كارت 465 فكر مي كنم از برند zotac يا galaxy به كارت كوادرو تبديل نشد
    انويديا در يك اقدام نمادين و كاملا اسلامي كارتهاي سري gt400 را ليزر كات كرده و فعلا نميشه قابليت softmod به كوادرو را روي اين دسته از كارتها پياده كرد

با تشكر
    متشکر احسان جان از اطلاع رسانی به وقت ...
    امیدوارم دوستان بیشتر تو پیشنهاد دادن دقت کنند ...

8. 2 کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

با تشكر
    ممنون احسان خان. پس تصحیح میکنم دو مورد رو
    CpU core i7 970 = 1000
    MB :ASUS P6X58D-E=380
    G-SKILL PI -Triple Channel 3*2GB CL 6 - 1600 =300
    فکر کنم حالا دستمون بازه برای پردازنده بهتر.
    لطفا خودت بهترین کارتی که میشه تبدیل کرد رو معرفی کن. 5870 فکر کنم بهترینشون هست الان؟ خودت بهترین کارتی که میشه تبدیل کرد رو بگو یا انکه اصلا تبدیلی نکنیم؟ نمیصرفه؟
    متشکر احسان جان از اطلاع رسانی به وقت ...
    امیدوارم دوستان بیشتر تو پیشنهاد دادن دقت کنند ...
    با حرف احسان منم از شما عذر خواهی میکنم بابت کار گرافیک.

10. 4 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با حرف احسان منم از شما عذر خواهی میکنم بابت کار گرافیک.
    این حرف های چیه مهیار ...
    هدف من فقط بستن بهترین سیستم برای دوستمون بود ...
    ----------------------------------------------
    بهتره دوستمون بگند با چه برنامه ایی 3d کار می کنند تا بشه بهتر کمکشون کرد ... اگه بگند بهرت می تونم کمکشون کنم ...

12. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

با سلام و تشكر فراوان از دوستان عزيز علي الخصوص عزيزان بزرگوار،Corei7_980X و mg_mahyar كه با راهنماييهاشون و خصوصا بحث و گفتگوهاشون ما رو به فيض رسوندن...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بابا دست مريزاد،ماشاءالله اونقدر باهم بحث كرديد،كه من وقتي تمام پستها رو خوندم كلا يادم رفت كه خودم اين تاپيك رو زدم و اصلا موضوعش چي بوده؟!و تا اينكه توي اين پست آخر كه يادي از ما كرديد،من هم به ياد موضوع تاپيكم افتادم!!!!!!!!!!!!!!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان عزيز به جاي اينكه همش سر هر موضوعي با هم بحث كنيد ، بياييد و اطلاعاتي رو كه خودتون به صورت عملي و تجربي و يا از تجربه ديگران كسب كرده ايد و واقعا به صحتشون مطمئن هستيد رو در اختيار ديگران بذاريد و كسي رو با اين گونه بحث و جدلها گيج نكنيد!!!
    عزيزان درسته كه من به پاي شما نميرسم ولي خب به اندازه اي بلدم كه بتونم تاحدودي درست تشخيص بدم و براي اينكه در انتخاب هام اشتباه نكرده باشم و بتونم تصميم درست رو بگيرم از شما خواستم كه هر پيشنهاد بهتري داريد ارائه بديد كه شما هم ارائه داديد و ازتون ممنونم ولي آخر سر درست نفهميدم كه خوبه چي بگيرم؟؟؟!!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خدمت اساتيد محترم عرض كنم كه بنده اين سيستم رو براي كار با نرم افزارهاي:
    3DS MAX & More Plugins,Vue,After Effect,Boujou,Mocha,PF-hoe Pro,combustion,Fusion &...
    و با نرم افزارهايي تو اين رسته ها كار ميكنم............!
    البته من الآن چون بودجه زياد راه نميده يه سري قطعات رو پايين تر گرفتم كه در آينده ارتقاءشون ميدم،
    در همين رابطه از شما ميخوام كه راهنماييم كنيد كه كدوم قطعه رو بهتره فعلا پايينتر بگيرم و در آينده ارتقاءش بدم؟!
    من براي كارت گرافيك تصميم گرفتم كه همون Quadro FX1800 رو بگيرم و سي پي يو هم فعلا Core i7 950 or 970
    حالا نظر شما چيه و راجع به بقيه قطعات هم هر كدوم سرتره و بيان علت برتري اون نسبت به بقيه؟!
    راستي يه سوال ديگه: يه توضيحي در مورد اين قضيه CL6 or CL7 or CL8 و...بديد چون با خوندن تاپيكهاي مختلف همون يه ذره اطلاعات خودم هم پريد!!!!!!!!!!
    بازهم از شما عزيزان علي الخصوص،Corei7_980X و mg_mahyar كمال تشكر و قدرداني رو دارم و اميدوارم كه از حرفهام دلخور نشده باشيد دوستان!!!
    موفق باشيد و سربلند%100%

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یک سری قطعات رو همه توافق داریم مثلا:
    HDD=Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer / 7200rpm= 65
    Power:green 785B =120
    case green x-3=75
    case green Dragon = 95
    case:infinity=115
    ODD :pioner Fx =40
    ODD :HP=30
    SSD:Intel X25M-Gen2 64Gb=240
    الان شما اگر بودجتون میرسه یک ssd بخرید.
    درایو نوری hp یا پایونیرم بسته به پولت .
    در مورد کیس بهترین x-3 هست که تازه اومده اگر صبر کنی بهتره برات چون تنها کیسیه که پورت usb 3 داره. در مورد دراگون و اینفینتی هم قیمتشون 115 -95 هست. من دراگون رو دوست دارم. طرحشو ولی به نظرم اینفینیتی مزیتی نداره که 20 تومن گرون تر باشه برا همین خیلی کم پیشنهاد میدم.
    در مورد پاور اختلاف قیمت داریم مثلا من 120 سراغ دارم ایشون 125 ولی روی 785 بودش و برندش توافق داریم.
    __________________________________________________ _____________________________________________
    اتفاقی که همیشه می افته در مورد مادربرد هست. اختلاف و رم. اول رمو میگم. رم هر چی باسش بالاتر و cl کمتر باشه بهتره و قیمت بالاتر. رم های قابل خرید برای شما که ارزش دارن ایناس . برند در اورکلاک تاثیر داره یکی برند های مختلف کاربرد مشابهی دارن مگر اینکه بخوای اورکلاک کنیکه در اون صورت برند معتبر تر عملکردش بهتر میشه. بسته به پولت هر کدومو میخوای بر دار لیست کامل اونایی که ارزش خرید دارن رو میدم. اگر اورکلاک سنگین میکنی بگو من تغییرات اعمال کنم وگرنه نرمال همینا خوبه.
    Ram:A-DATA -Triple Channel 3*1GB CL 8 - 1600 =140
    Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1600 =250
    Ram:GEIL -Triple Channel 3*1GB CL 7 - 1600 =170
    Ram:KINGSTON-Triple Channel 3*1GB CL 9 - 1866 =160
    Ram:KINGSTON-Triple Channel 3*1GB CL 9 - 2000 =190
    G-SKILL PI -Triple Channel 3*2GB CL 6 - 1600 =300
    G-SKILL RIPJAWS-Triple Channel 3*2GB CL7-1600 =250
    خرید عاقلانه هم معمولا 1600 , cl 8-7 هست که نسبت به قیمت خریدشون منطق داره بقیه یه نمه گرونن ولی باید محدودیت بودجه رو دید.
    __________________________________________________ ____________________________________________
    در مورد مادربرد تقریبا حق انتخاب های زیادی برای مادربرد خوب نداری

MB :ASUS RAMPAGE III EXTREME=480
    این مادربرد محشره ولی ضعفش داشتن فقط یک PCI هست که مثلا اگر مود دایال آپ داری و یک کارت جانبی مثلا صدا یا هر چی pci خور باشه اذیتت میکنه به جاش میشه 3 تا کارت گرافیک هم بهش وصل کرد.(خریدشو توصیه نمیکنم واسه این کاربرد)
    MB :GIGABYTE X58A-UD3R=380
    این مادربرد حرفه ای هست و هیچ ضعفی نداره ولی برای استفاده ازش باید چند تنظیم انجام بدی برای رم و ....تنظیم ها ساده هست ولی بالاخره شاید نخوای خودتو در گیر کنی.(گارانتی آواژنگ داره که خوبه)
    MB :ASUS P6X58D-E=380
    این مادربرد هم خیلی خوب و حرفه ای هست مزیتش نسبت به گیگا نداشتن تنظیماته و قابلیتاش تقریبا برابر.(معایبش نداشتن گارانتی خیل تاپ هست) من خودم اینو میپسندم.
    MB :ASUS RAMPAGE II EXTREME=390
    نداشتن ساتا 3 و usb 3 برای این رنج قیمت و داشتن فقط یک pci یک معضل بزرگه ارزش خرید ندارد مگر برای اورکلاک سنگین.
    MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
    این مادربرد اگر محدودیت بودجه داری و قرار نیست گرافیک چند گانه استفاده منی با قیمت 60 تومن کمتر از بقیه محشره و بی رقیب. ولی اگر میخوای فقط یک کارت گرافیک استفاده کنی یا دوتا کارت با سایز کوچیک. یا اگر دوتا کارت بزرگ داری و اصلا نیازی به pci نداری. ولی اینم یک pciداره. اینو گاهی توصیه میکنم.
    __________________________________________________ __________________________________________
    در مورد پردازنده هم بهتره مقایسه کنی:اولی 4 هسته داره ولی دومی 6 هسته. 6 هسته ای عملکرش چند سال دیگه بهترم میشه با بهیتنه شدن برنامه ها واسه 6 هسته.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    core i7 950 =350
    core i7 970= 1000

15. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در مورد پردازنده هم بهتره مقایسه کنی:اولی 4 هسته داره ولی دومی 6 هسته. 6 هسته ای عملکرش چند سال دیگه بهترم میشه با بهیتنه شدن برنامه ها واسه 6 هسته.
    فعلا با توجه به کاربرد ایشون و چون تو بین برنامه هاشون مکس هست باید یه کارت کوآدرو خوب بگیرن ...
    MB :GIGABYTE X58A-UD3R=380
    این تو این رنج بهترین هست + گارانتی آواژنگ که واقعا همه چی تموم هست ...
    د وبارهیشنهادم رو خدمتتون عرض می کنم ...
    CPU=Core i7-950 = 350
    MB :gIGABYTE-X58-ud3=380
    G-SKILL rapidjaws -Triple Channel (3*2GB) CL 8 - 1600 =200
    HDD=Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte 7200.12rpm= 65
    Power:green 785B =125
    case green infinity=100
    ODD :Hp 1270i = 30
    PNY - Quadro FX 1800 = 950
    All=2200
    ولی اگه کارت خیلی حرفه ایی هست پیشنهاد من :
    8800gtx بگیرید به راحتی سافت مود میشه به quadro 4600 و اینجا هم میتونید کلی صرفه جوئی کنید
    این رو قبول دارم ... فقط دقت کنید هسته G8X باشه ... و فکر کنم نوش رو نتونید پیدا کنید .. دست دو خیلی گرون بهتون بدن 50 تومن هست ... که یه دونش هم قدرت بیشتری از FX1800 داره ...
    Gigabyte X58-UD9=700
    Cpu:core i7 950 = 350
    HDD=Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte 7200.12rpm= 65
    Power:green G1230B =225
    case green infinity=100
    ODD :Hp 1270i = 30
    ram=3Xkingmax 4gb 1333 cl9 =12gb=240
    VGA:3 X Geforce 8800 - G8X = 150
    در مورد رم هم حجم بیشتر تاثیر گذار هست تا cl و باس ...
    گرافیک این سیستم به راحتی می تونه با quadro 5800 که دونه ایی 6 میلیون قیمت داره رقابت کنه ...

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

یه کولر عالی مثل V6GT 2200 prm =90 براش بگیر که با اون پردازنده رو روی 4.0GHz پایدار کنی که دیگه هیچ پردازنده ایی به گرد پاش هم نرسه ...
    Last edited by Corei7_980X; 02-12-2010 at 17:48.

17. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

VGA:7 X Geforce 8800 - G8X = 350
    مطمئنید این طوری میشه چید ؟ اگه قرار به SLI باشه اون سری بیشتر از 3 تا نمیشه

19. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •