تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مشکل با هارد 1 ترابایت وسترن

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید نمی دونم چرا نمی تونم مشکلمو خوب بیان کنم.
    من اصلا مشکلم با سرعت کپی پیست نیست.سرعت اولش عادیه بعد بهو کل سیستم کند میشه و به طبعش سرعت کپی پیست هم میاد پایین و باید سیستم رو ریستارت کنم تا عملیات روی هارد جدید بدون مشکل انجام بشه.
    شايد اصلا ربطي به هارد نداشته باشه
    شايد رمت كم باشه آخه 512 خيلي كمه !!!
    چيزي بيشتر از اين نميدونم
    ببخشيد واقعاً

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از این مشکلم یک فیلم گرفتم حدود 1 دقیقست اپلود کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حدود 900 کیلوبایت هست لطفا دانلود کنید.
    یک فایل رو روی هاردم کپی می کنم از یک درایو روی یک درایو دیگه دفعه اول در عرض چند ثانیه بدون مشکل کپی میشه و دفعه دوم تا وسطاش خوب پیش میره ولی یه دفعه 15 ثانیه کم کم تبدیل میشه به 4 دقیقه و کند میشه!
    البته این فایل چون کم حجم بود تقریبا حدود 500 مگابایت بود 4دقیقه شد تازه از نصفش ولی اگر مثلا 2 گیگی بود حداقل یه نیم ساعت طول می کشید!و البته همونطور هم که گفتم این مشکل فقط در ویندوز ایکس پی وجود داره!
    در اینجور مواقع باید سیستم رو ریستارت کنم و دوباره بعد از بالا ومدن ویندوز اقدام به کپی دوباره کنم شاید این دفعه این اتفاق نیفته هر چند اولش اینججوریه یه ذره که کپی پیست کنم دوباره همونجوری میشه.

داره خودمونی میشه ihddc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش مدتی هست یک هارد یک ترابایت وسترین دیجیتال سری black خریدم منتها ویندوز روش نصب نیست و به عنوان هارد دوم ازش استفاده می کنم و الان 200 گیگش رو فعلا پارتیشن بندی کردم دو درایو 100 گیگی.منتها یه مشکلی که هست اینه که موقع کپی پست کردن گاهی سرعت خیلی میاد پایین جوری که سیستم هم کند میشه طوری که از خیر کپی پیست کردن میگذرم و کنسل می کنم.
    یا وقتی برنامه یا فایل صوتی و تصویری که روی اسن هارد هست رو اجرا می کنم همین اتفاق کمابیش میفته
    البته همیشه اینطور نیست گاهی پیش میاد و در اکثر مواقع سرعتش عادیه
    مثلا دارم یک فایل 1 گیگابایتی رو روش کپی می کنم تا وسطاش خوب پیش میره و در عرض چند ثانیه کپی می کنه بعد یهو کند میشه جوری که 20 دقیقه طول می کشه تا بقیش کپی بشه به همراه کند شدن سیستم.
    مشکل از چی می تونه باشه چون خیلی کلافم کرده.البته در هارد اولم که IDE هست این مشکل وجود نداره.

سلام

همانطور که دوستان فرمودند رم سیستم کم است. لطفا قبل از شروع کپی Task manager را فعال کنید و در قسمت
    performance وضعیت ram و cpu را ملاحظه نمایید. اگر 100% استفاده نشده بود مشکل دیگری وجود دارد.

اگر سرویس پک ویندوز کمتر از 3 است آن را به 3 ارتقاع دهید دوباره امتحان کنید.

موفق باشید

4. این کاربر از ihddc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

همانطور که دوستان فرمودند رم سیستم کم است. لطفا قبل از شروع کپی Task manager را فعال کنید و در قسمت
    performance وضعیت ram و cpu را ملاحظه نمایید. اگر 100% استفاده نشده بود مشکل دیگری وجود دارد.

اگر سرویس پک ویندوز کمتر از 3 است آن را به 3 ارتقاع دهید دوباره امتحان کنید.

موفق باشید
    ویندوزم سرویس پک سه هست.
    سی پی یو و رم رو هم چک کردم کمتر از 100 درصد استفاده شده بود.

داره خودمونی میشه ihddc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ویندوزم سرویس پک سه هست.
    سی پی یو و رم رو هم چک کردم کمتر از 100 درصد استفاده شده بود.

هنگام کپی و در مواقعی که سیستم در کپی کند میشود چک کردین که ram و cpu چقدر استفاده میشود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه هارد wd 2mb ترا گرفتم رم من 4g هست ولی من هم همین مشکله دوستمونو دارم فکر کنم کلا این هاردا مشکل دارن

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه هارد wd 2mb ترا گرفتم رم من 4g هست ولی من هم همین مشکله دوستمونو دارم فکر کنم کلا این هاردا مشکل دارن
    هاردتون چه سری هستش؟
    گرین بلو یا بلک
    کلا هارد های وسترن باید align بشن تا سرعتشون بهتر بشه

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از نرم افزارهایی مثل teracopy یا fastcopy استفاده کردید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما در چه ویندوزی این مشکل رو دارید؟
    از نرم افزارهایی مثل teracopy یا fastcopy استفاده کردید؟
    مشکل با نرم افزار نیست کلا عملیات روی هارد جدید کل سیستم رو کند می کنه نه فقط سرعت کپی پیست رو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض مشکل با هارد وسترن

سلام.
    من هارد وسترن 1ترا سبز دارم.ویندوزمم سونه.سرعت کامپیوتر پایینه زیاد گیر میکنه و همینطور موقع ریختن سون حدود 2 ساعت طول میکشه.سونای مختلفیم استفاده کردم درست نشد.هارد ماکستور 250 گیگ دوستمو گذاشتم رو سیستم 20 دقیقه ای ویندوز ریختم.به نظر شما مشکل از چیه و چجوری حلش کنم.
    سیستمم اینه
    cpu:amd phenom 4x 2800
    ram:4d ddr3
    mb:gb 770 usb3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •