شايد اصلا ربطي به هارد نداشته باشه
شايد رمت كم باشه آخه 512 خيلي كمه !!!
چيزي بيشتر از اين نميدونم
ببخشيد واقعاً
شايد اصلا ربطي به هارد نداشته باشه
شايد رمت كم باشه آخه 512 خيلي كمه !!!
چيزي بيشتر از اين نميدونم
ببخشيد واقعاً
از این مشکلم یک فیلم گرفتم حدود 1 دقیقست اپلود کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدود 900 کیلوبایت هست لطفا دانلود کنید.
یک فایل رو روی هاردم کپی می کنم از یک درایو روی یک درایو دیگه دفعه اول در عرض چند ثانیه بدون مشکل کپی میشه و دفعه دوم تا وسطاش خوب پیش میره ولی یه دفعه 15 ثانیه کم کم تبدیل میشه به 4 دقیقه و کند میشه!
البته این فایل چون کم حجم بود تقریبا حدود 500 مگابایت بود 4دقیقه شد تازه از نصفش ولی اگر مثلا 2 گیگی بود حداقل یه نیم ساعت طول می کشید!و البته همونطور هم که گفتم این مشکل فقط در ویندوز ایکس پی وجود داره!
در اینجور مواقع باید سیستم رو ریستارت کنم و دوباره بعد از بالا ومدن ویندوز اقدام به کپی دوباره کنم شاید این دفعه این اتفاق نیفته هر چند اولش اینججوریه یه ذره که کپی پیست کنم دوباره همونجوری میشه.
سلام
همانطور که دوستان فرمودند رم سیستم کم است. لطفا قبل از شروع کپی Task manager را فعال کنید و در قسمت
performance وضعیت ram و cpu را ملاحظه نمایید. اگر 100% استفاده نشده بود مشکل دیگری وجود دارد.
اگر سرویس پک ویندوز کمتر از 3 است آن را به 3 ارتقاع دهید دوباره امتحان کنید.
موفق باشید
ویندوزم سرویس پک سه هست.
سی پی یو و رم رو هم چک کردم کمتر از 100 درصد استفاده شده بود.
هنگام کپی و در مواقعی که سیستم در کپی کند میشود چک کردین که ram و cpu چقدر استفاده میشود؟
سلام دوستان من هم یه هارد wd 2mb ترا گرفتم رم من 4g هست ولی من هم همین مشکله دوستمونو دارم فکر کنم کلا این هاردا مشکل دارن
هاردتون چه سری هستش؟
گرین بلو یا بلک
کلا هارد های وسترن باید align بشن تا سرعتشون بهتر بشه
از نرم افزارهایی مثل teracopy یا fastcopy استفاده کردید؟
شما در چه ویندوزی این مشکل رو دارید؟
مشکل با نرم افزار نیست کلا عملیات روی هارد جدید کل سیستم رو کند می کنه نه فقط سرعت کپی پیست رو
سلام.
من هارد وسترن 1ترا سبز دارم.ویندوزمم سونه.سرعت کامپیوتر پایینه زیاد گیر میکنه و همینطور موقع ریختن سون حدود 2 ساعت طول میکشه.سونای مختلفیم استفاده کردم درست نشد.هارد ماکستور 250 گیگ دوستمو گذاشتم رو سیستم 20 دقیقه ای ویندوز ریختم.به نظر شما مشکل از چیه و چجوری حلش کنم.
سیستمم اینه
cpu:amd phenom 4x 2800
ram:4d ddr3
mb:gb 770 usb3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)