خب دیگه قربونت، این روزا همه به پیلتر شکن احتیاج دارن - حتی اگه بخوای بری سایت مراجع عظام
آدرس زیر رو امتحان کن - اگر نشد بعدی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دیگه قربونت، این روزا همه به پیلتر شکن احتیاج دارن - حتی اگه بخوای بری سایت مراجع عظام
آدرس زیر رو امتحان کن - اگر نشد بعدی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست گلت درد نكنه. اولي كار ميكرد.
اینم لینک مستقیم از سایت رپیدباز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان
من گوشي ام را با IRENA آپگريت كردم ولي كاش نكرده بودم چون:
در منوها و تركيباتشون تغييري پيش نيامد.
اس ام اس فارسي را اصلا نشون هم نميده و صفحه سفيد مياد.
ساعت جهاني اش غير از لندن ساعت ديگه اي را قبول نميكنه و دستگاه ريست ميكنه
احساس ميكنم كمي كيفيت دوربين بهتر شده
كلا فكر كنم همون S/W اوليه اش براي ايران بهتر باشه
الان هم بايد يك فارسي ساز گير بيارم كه حد اقل اس ام اسهاي فارسي كه برام مياد بخونم
بسيار خوب. من يك Factory Reset كردم و اون عيبهايي كه گفتم درست شد. يعني شما كيبرد فارسي نداريد ولي اس ام اس فارسي را ميتونيد بخونيد و فوروارد كنيد. مشكل ساعت جهاني هم درست شد ولي شما بايد همان جزاير Azore را انتخاب كنيد تا ساعت گوشي شما به وقت گرينويچ اسم تهران را بياورد. فعلا دارم موارد ديگه اي كه من بهش نياز دارم را چك ميكنم تا بهتون بگم
در مورد اس ام اس که در ابتدا عرض کردم این فریمور کیبرد فارسی نداره... اگر مشکلی باشه مطمئنا از فریمور اصلی خیلی کمتره! حداقل من که اصلا نتونستم تحملش کنم. پایه ی این فریمور هم V10P هست که در موردش میتونید سرچ کنید، اگر مشکل خاصی بود. خاصیت خوبی که در کنار موارد فنی داره اینه که خیلی زیباتر از نسخه ی اصلیه، هر چند فریمورهای دیگه هم هستن که ممکنه سلیقه ی شما بیشتر بپسنده.
تا اونجایی که اطلاع دارم ماه ها پیش الجی فیرموری داد که فلش ساپورت بود!!ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره بهم بگه![]()
ویوتی اسمارت خودم که بهمن پارسال خریدم هم از اول فلش ساپورت بود....
سلام به همه
تو فريمور جديد 3 تا فونت گذاشتن كه بايد حتما اگر ميخواهيد اس ام اس فارسي بخونيد فونت گوشيتون رو همون فونت اصلي باشه. دو تا فونت جديد هم بدك نيستن ولي اگر اونها را به صورت ديفالت براي گوشي انتخاب كنيد اس ام اس هاي فارسي را نميتونيد بخونيد. من برنامه تركبادي را كه نصب كردم خودش به صورت اتوماتيك فولدرهاشو ايجاد كرد و بسيار بهتر از اونوقتي عمل كرد كه فريمور اوليه روي گوشي بود. كلا اين فريمور irena خيلي بهتر از فريمورهاي ديگه هست. من هنوز ايرادي نديدم. راستي الان دوربينم 6 تا زوم داره. يادم نيست تو فريمور قبلي هم 6 تا زوم داشت يا 4 تا ولي احساس ميكنم كيفيت عكسهام بهتر شده.
ا سلام خدمت دوستان من این لینک ها رو امتحان کردم تماما مشکل داشت اگه میشه یک لینک مستقیم سالم بذارین یا تو سرور مدیا فایر
خیلی خیلی ممنون![]()
اینم از لینک جدید با قابلیت رزیوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)