اگر فریمور تازه بیاد شما روی همون بیس باند 6.15 میمونید و باز هم میتونید توسط همین ورژن آنلاک کنید. پس تا وقتی بیس بند تو محدوده 5 باشه شما مشکلتون حل شده!
اگر فریمور تازه بیاد شما روی همون بیس باند 6.15 میمونید و باز هم میتونید توسط همین ورژن آنلاک کنید. پس تا وقتی بیس بند تو محدوده 5 باشه شما مشکلتون حل شده!
واسه من نمیشه آخرش که گوشی رو rebot میکنه و رو گوشی مینویسه downloading jailbreak data.. رداسنو ارور میده و اینجوری میشه که عکشو گذاشتم:
[IMG]file:///C:/Users/dragon2410/Desktop/101201-001.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/dragon2410/Desktop/101201-001.jpg[/IMG]
و البته اون اول هم که فریمور رو brows میکنم یه سوال میپرسه که عکسشو گذاستم که من همیشه no زدم چون oldbootrom هستم...
ممنون میشم کمک کنید
با یه کامپیوتر دیگه امتحان کنید.
اگر از ویندوزهای ویستا و یا 7 استفاده میکنید حتما باید در حالت Administrator inXP Compatibility Mode برای اجرای redsn0w 0.9.6beta5 استفاده کنید
میشه یکم بیشتر توضیح بدبد؟ من از ویستا استفاده میکنم
این حالت رو کجا فعال کنم؟
روی فایل redsn0w کلیک راست کرده و properties رو انتخاب کنید سپس از قسمت Combatibility Mode میتونید تنظیمات رو اعمال کنید.
از کمک همگی ممنون اما هنوزم ئذست نشده همون ارور رو میده
شما روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی؟؟؟
اگر درست نشد دوباره برنامه redsn0w رو دانلود کن
با تشکر از پیام عزیز بخاطر زحمتای فراوانش
یه سوال عزیز: من که گوشیم روی بیس بند 6.15 هستش و اگه بخوام دوباره گوشی رو انلاک کنم(تو همین 4.1) طبق آموزشی که صفحه اول گزاشتید باید عمل کنم؟ یعنی بازم باید تیک ipad baseband رو بزنم ؟
بعد با این روش گوشی هم انلاک میشه و هم جیلبریک؟
ممنون.
اقا کسی نبود ؟
من الان باید تیک همه رو بزنم ؟
ipad base band چی ؟
من تیک بیس بند رو می زنم تیک سیدیا رو هم میشه زد اما بقیه رو میزنم تیک بیس بند و سیدیا پاک میشه
چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)