تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: چکار کنم - راهنمایی برای کسب و کار

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اول یه شرکت ثبت کن.
    بعدش به نام شرکت یه چند تا گلخونه توپ راه بنداز و توشون از پسته تا انواع محصولات ناب گلخونه ای رو برداشت کن.
    حتما که نباید کارشناس کشاورزی باشی تا یه کشاورز یا تولیدکننده خوب بشی!!!

2. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

غصه آینده رو نخور خودش میاد و میره....

کشاورزی و دامپروری راه خوبی هست... البته از نوع مکانیزه. آب هم که هست دیگه محشره
    شما برو جهاد کشاورزی منطقه خودتون.. اونجا با کارشناسش مشورت کن و شرایط خودت رو بگو... راهنمایی میکنه...
    من عاشق کشاورزی و دامپروری هستم. اگه ۸ هکتار زمین داشتم که پشتک میزدم همینجا

ممکنه توی این راه ۱۰-۲۰ بار به بن بست بخوری ولی سرسخت باشی به یک نتیجه عالی میرسی.

یا با همون کشاورزی اون جایی که مغازه بودو اجاره بده ماهی 20-30 تومن

مگه آتیش زده به مالش؟؟؟!!!!
    Last edited by s_paliz; 01-12-2010 at 23:57.

4. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه firstpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

و مبلغ 3 و نیم میلیون تومان سرمایه
    هیچ ضامن یا سندی هم برای گرفتن وام ندارم
    زمینتو راه بنداز ، که هم عشقه هم صفا و هم اگه اصولی و به روز کار کنی درامد زا (مطمئنن بانک کشاورزی بهت وام میده )
    دو تا مهندس کشاورز وردار بیار (کلی هم دعات می کنن)
    همانطور که عرض کردم به دلیل نداشتن ضامن و سند، به هیچ وجه نمیتوانم وام بگیرم

اول یه شرکت ثبت کن.
    بعدش به نام شرکت یه چند تا گلخونه توپ راه بنداز و توشون از پسته تا انواع محصولات ناب گلخونه ای رو برداشت کن.
    حتما که نباید کارشناس کشاورزی باشی تا یه کشاورز یا تولیدکننده خوب بشی!!!
    هزینه ی ساخت گلخانه را از کجا تامین کنم؟
    طبق براوردها، ایجاد هر مترمربع گلخانه با احتساب تجهیزات و ادوات حدود 20000 تومان هزینه خواهد داشت که برای ساخت یک گلخانه ی 5000 متری به 100 میلیون تومان سرمایه نیاز است
    Last edited by firstpars; 02-12-2010 at 04:48.

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

همانطور که عرض کردم به دلیل نداشتن ضامن و سند، به هیچ وجه نمیتوانم وام بگیرم

هزینه ی ساخت گلخانه را از کجا تامین کنم؟
    طبق براوردها، ایجاد هر مترمربع گلخانه با احتساب تجهیزات و ادوات حدود 20000 تومان هزینه خواهد داشت که برای ساخت یک گلخانه ی 5000 متری به 100 میلیون تومان سرمایه نیاز است
    من نگفتم همه زمینت رو گلخونه بکن.
    گام به گام باید جلو بری اول با 2 تا گولخونه تر و تمیز نسبتا بزرگ کارت رو شروع کن.
    بعدش در کنارش می تونی زمینای باقی مونده رو همون انواع گل بکاری و وقتی ان شاء اله پول دستت اومد گسترشش بده.
    در ضمن شما وقتی شرکتتون رو وثبت کردید می تونید با این شرکت حتی پروژه های صنعتی و یا سفارشات بعضی ارگان ها رو هم تامین کنید.

7. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در مورد زمینت:
    با پدر و همفکری چندتا مهندس کشاورزی موقعیتت رو خوب بسنج و یه محصولی که به شرایط جغرافیایی منطقتون می خوره شروع به کشت بکن و کار اصلی ات رو بگذار روی کشاورزی

در مورد زمین مسکونی:
    با یه معمار صحبت کن که اونجا خونه بسازه زمین از شما ساخت از اون.....
    اگه 4 طبقه بسازه 2تا مال شما میشه
    یکی اش رو خودت بشین یکی اش هم اجاره بده...

در مورد پول بانکت:
    بریز توی کار کشاورزی ات

مغازه:
    مغازتو اجاره بده حداقل یه درآمد ثابت ماهیانه برات داشته باشه

چشم نزنم موقعیت خیلی خوبی داری
    قدرشو بدوون
    این قدر هم ناامید نباش

مرد مومن جوونای هم سن ما ممکنه کلی بخوان کار کنند تا یه خونه بتونند رهن بکنند
    از موقعیتت خوب اسافاده کن

از چند نفر که تو کار هستند (کشاورز، بازاری و... ) مشورت بگیر حتما
    موفق باشی

داره خودمونی میشه firstpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من نگفتم همه زمینت رو گلخونه بکن.
    گام به گام باید جلو بری اول با 2 تا گولخونه تر و تمیز نسبتا بزرگ کارت رو شروع کن.
    بعدش در کنارش می تونی زمینای باقی مونده رو همون انواع گل بکاری و وقتی ان شاء اله پول دستت اومد گسترشش بده.
    در ضمن شما وقتی شرکتتون رو وثبت کردید می تونید با این شرکت حتی پروژه های صنعتی و یا سفارشات بعضی ارگان ها رو هم تامین کنید.
    دوست عزیز من هم نگفتم قصد دارم کل مساحت زمین را به گلخانه اختصاص بدهم
    کل متراژ زمین 80000 متر است که اگر بخواهیم از زمین استفاده ی بهینه کنیم میتوان 16 گلخانه ی 5000 متری (یعنی نیم هکتاری) در آن ایجاد کرد
    صحبت من این است که ساخت گلخانه با هر متراژی هم که باشد هزینه بر است و سرمایه ی من نمیتواند به واسطه ی اخذ وام ، بیشتر از آن سقف 3.5 میلیونی که عرض کردم باشد
    به عبارتی در تامین هزینه ی ساخت گلخانه با مشکل مواجه هستم
    از سویی، با تحقیقاتی که انجام داده ام به این نتیجه رسیده ام که ساخت گلخانه با متراژهای پایین از نظر اقتصادی و بهره وری منطقی نیست
    مجوز برای ساخت گلخانه ی کمتر از 3000 متر هم صادر نمیشود. توجه داشته باشید که گلخانه ی 3000 متری، یک گلخانه ی بزرگ محسوب نمیشود. حال هزینه ی ساخت همین 3000 متر هم چیزی حدود 60 میلیون میشود.
    شما که فرمودید در سطح و متراژ پایین شروع کنم، منظورتان دقیقا چه متراژی بود؟

در خصوص ثبت شرکت و انجام سفارشات ارگانها کاملا حق با شماست، اما مشکل اصلی همان تامین سرمایه برای استارت کار است

در بحث استفاده از زمین مورد بحث، همانگونه که گفتم بیشتر از 3.5 میلیون نمیتوانم هزینه کنم و سند و ضامن برای گرفتن وام هم ندارم

سلام

در مورد زمینت:
    با پدر و همفکری چندتا مهندس کشاورزی موقعیتت رو خوب بسنج و یه محصولی که به شرایط جغرافیایی منطقتون می خوره شروع به کشت بکن و کار اصلی ات رو بگذار روی کشاورزی
    سلام دوست عزیز
    ضاهرا باید همین کار را انجام دهم
    متشکرم

در مورد زمین مسکونی:
    با یه معمار صحبت کن که اونجا خونه بسازه زمین از شما ساخت از اون.....
    اگه 4 طبقه بسازه 2تا مال شما میشه
    یکی اش رو خودت بشین یکی اش هم اجاره بده...
    متاسفانه زمین فاقد سند است.
    دلیل اینکه بحث این زمین را در پست اول مطرح کردم این بود که تصور می کردم فعالیتی که نیاز به سند نداشته باشد پیشنهاد بشود.

در مورد پول بانکت:
    بریز توی کار کشاورزی ات
    ok, thanks

مغازه:
    مغازتو اجاره بده حداقل یه درآمد ثابت ماهیانه برات داشته باشه
    نمیشود اجاره داد
    مغازه در واقع متلعق به خودم نیست
    مغازه متعلق به پدر بزرگم بود که 6 سال پیش از دنیا رفت و پسرانش (که میشوند عمو و پدر من) مغازه را نفروختند که بین خودشان تقسیم کنند.
    مغازه به کل بلا استفاده مانده تا حالا و عمو و پدرم گفته اند که من و پسر عمویم میتوانیم به هر طریقی که میخواهیم و برای هر نوع کسب و کار از این مغازه استفاده کنیم
    به عبارتی مالکیت متعلق به من نیست اما میتوانم در این مغازه بدون پرداخت اجاره، شروع به کسب و کار کنم

از بابت وضعیت سند زمین مسکونی و همچنین این مغازه ؛ کم کم دارد برای دوستان روشن میشود که شرایط به آن خوبی که فکر میکنید هم نیست متاسفانه
    Last edited by firstpars; 02-12-2010 at 13:33.

10. این کاربر از firstpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد زمینت:
    در این زمینه باید بری جهاد کشاورزی..

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای این دوتا موردت فقط پیگیری نیازه....

متاسفانه زمین فاقد سند است.
    دلیل اینکه بحث این زمین را در پست اول مطرح کردم این بود که تصور می کردم فعالیتی که نیاز به سند نداشته باشد پیشنهاد بشود.
    از شهرداری منطقه یا استان پی گیری کن که چجوری میتونی سند بگیری
    با یه معمار مشورت کنی ضرر نمیکنی
    سند رو بگیری همه چی ردیفه دیگه

نمیشود اجاره داد
    مغازه در واقع متلعق به خودم نیست
    مغازه متعلق به پدر بزرگم بود که 6 سال پیش از دنیا رفت و پسرانش (که میشوند عمو و پدر من) مغازه را نفروختند که بین خودشان تقسیم کنند.
    مغازه به کل بلا استفاده مانده تا حالا و عمو و پدرم گفته اند که من و پسر عمویم میتوانیم به هر طریقی که میخواهیم و برای هر نوع کسب و کار از این مغازه استفاده کنیم
    به عبارتی مالکیت متعلق به من نیست اما میتوانم در این مغازه بدون پرداخت اجاره، شروع به کسب و کار کنم
    خدا بیامرزدتشون
    اما به نظرم با پدر و عمو صحبت کن که مغازه رو بفروشن یا اجاره بدهن که نون داشته باشه
    همینجوری فایده نداره که
    دست دست نکن برادر

دستتو بزن به زانو تو شنبه پی گیر کاراش بشو
    اگر اینا رو ردیف کنی و کار اصلی ات رو کشاورزی بگذاری کلی پیشرفت میکنی توی زندگی ات....

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

متراژ مغازه چقدره؟
    من نمیدونم هزینه دیوار کشی و سقف زدن چقدره ولی جات باشم یه پرورشگاه ماهی زینتی یا گوشتی میزنم. شنیدم جهاد کشاورزی کلاساشو مجانی میذاره (یا شایدم با هزینه خیلی کم) کار پرسودیم هست

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این پیشنهاد ها چی به بچه میدهید
    اول باید با یه کارشناس بری زمینو ببینه خاک چطوراب چقدر هست چه محصولی میتونی بکاری خودت چقدر تجربه داری تا حالا اصلا یه زمینو ابیاری کردی می تونی ساعت دونصف شب بری ابیاری زمینت اصلا تا حالا بیل دستت گرفتی
    بعد در بارش فکر کن
    تا مثلا من توی چاه نیفتی
    Last edited by بی باک بی بال; 08-12-2010 at 23:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •