تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 49

نام تاپيک: راهنمايي در مورد سيستم براي حد اقل 3d max و photo shop و auto cad ؟؟؟؟

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببينيد دوستان من يكي گيج شدم و نمي دونم چي كار كنم بهتره!
    ببينيد مي خوام صادقانه و همه جانبه به سوالم نگاه كنيد(البته اگه ممكنه)
    من همونطور كه گفتم دانشجوي معماري هستم و مي خوام حداقل 3d max (در حد رشته ي خودم ، حالا نرفتم ياد بگيرم اينو كه ببينم دقيقا از 3d max چي مي خوام ، ولي مثه اينكه خيلي لازمش دارم در آينده) و اتوكد و فتوشاپ رو با سيستم يا لپ تاپ كار كنم.
    حالا حدودا 900 تومن (حالا 100 تومن بالا پايين مهم نيست) هم مي تونم واسه اين كار صرف كنم و مي خوام اين سيستم يا لپ تاپي كه مي خوام بخرم حداقل 3 تا 4 سال واسم كافي باشه ، حالا به نظر شما اهل فن بهتره كه من چي كار كنم ، سيستم ببندم يا يه لپ تاپ جور كنم؟(البته مسلما طبق سليقه ي خيلي ها من نظرم رو لپ تاپه ، البته من كه تو اين مسائل رايانه اي مثل شما دوستان وارد نيستم نظرم رو به خاطر كاربري راحتتر و كلا لپ تاپ بودن لپ تاپ گفتم و البته نكته ي ديگه واسه لپ تاپ اينه كه فكر كردم اگه بخوام كاري و پروژه اي انجام بدم و مثلا جايي ببرمش و بيارمش لپ تاپ بهتره واسم ، كه البته اگه واقعا به نظر شما دوستان لپ تاپ با بودجه ي من به دردم نمي خوره مي تونم رو سيستم فكر كنم)
    خوب دوستان اگه ممكنه موردي واسه هر كدوم در نظر داريد واسم بگيد
    خيلي ممنون مي شم اگه كامل و جامع به اين موضوع بپردازيد و راهنماييم كنيد كه واقعا تصميممو بگيرم واسه اينكه چي بخرم و چي كار كنم.
    (ببخشيد كه اينقدر اذيتتون كردم و زياد نوشتم)

مممنونم

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينيد دوستان من يكي گيج شدم و نمي دونم چي كار كنم بهتره!
    ببينيد مي خوام صادقانه و همه جانبه به سوالم نگاه كنيد(البته اگه ممكنه)
    من همونطور كه گفتم دانشجوي معماري هستم و مي خوام حداقل 3d max (در حد رشته ي خودم ، حالا نرفتم ياد بگيرم اينو كه ببينم دقيقا از 3d max چي مي خوام ، ولي مثه اينكه خيلي لازمش دارم در آينده) و اتوكد و فتوشاپ رو با سيستم يا لپ تاپ كار كنم.
    حالا حدودا 900 تومن (حالا 100 تومن بالا پايين مهم نيست) هم مي تونم واسه اين كار صرف كنم و مي خوام اين سيستم يا لپ تاپي كه مي خوام بخرم حداقل 3 تا 4 سال واسم كافي باشه ، حالا به نظر شما اهل فن بهتره كه من چي كار كنم ، سيستم ببندم يا يه لپ تاپ جور كنم؟(البته مسلما طبق سليقه ي خيلي ها من نظرم رو لپ تاپه ، البته من كه تو اين مسائل رايانه اي مثل شما دوستان وارد نيستم نظرم رو به خاطر كاربري راحتتر و كلا لپ تاپ بودن لپ تاپ گفتم و البته نكته ي ديگه واسه لپ تاپ اينه كه فكر كردم اگه بخوام كاري و پروژه اي انجام بدم و مثلا جايي ببرمش و بيارمش لپ تاپ بهتره واسم ، كه البته اگه واقعا به نظر شما دوستان لپ تاپ با بودجه ي من به دردم نمي خوره مي تونم رو سيستم فكر كنم)
    خوب دوستان اگه ممكنه موردي واسه هر كدوم در نظر داريد واسم بگيد
    خيلي ممنون مي شم اگه كامل و جامع به اين موضوع بپردازيد و راهنماييم كنيد كه واقعا تصميممو بگيرم واسه اينكه چي بخرم و چي كار كنم.
    (ببخشيد كه اينقدر اذيتتون كردم و زياد نوشتم)

مممنونم
    اگر در تاپیکها برین و بخونین میبینین که نظر اساتید اینه که اگر کارتون نیمه حرفه ای هست و بیشتر بیرون هم کار دارین لپ تاپ بهتره.
    ولی لپ تاپ خیلی مراقبت میخواد و خیلی ظریفه باید حسابی مواظب باشین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگر در تاپیکها برین و بخونین میبینین که نظر اساتید اینه که اگر کارتون نیمه حرفه ای هست و بیشتر بیرون هم کار دارین لپ تاپ بهتره.
    ولی لپ تاپ خیلی مراقبت میخواد و خیلی ظریفه باید حسابی مواظب باشین.
    تایید می شه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خوب حالا به نظرتون كار من چجورياس باهاش ؟ نيمه حرفه اي ، حرفه اي يا ....
    من كه هنوز جوابمو نگرفتم !!!!!!!!!!!

ممنون ميشم بقيه دوستان هم نظر بدند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب حالا به نظرتون كار من چجورياس باهاش ؟ نيمه حرفه اي ، حرفه اي يا ....
    من كه هنوز جوابمو نگرفتم !!!!!!!!!!!
    دوست عزیز اگه جابه جا می شی لپ تاپ
    اگه جابه جا نمی شه با همون بودجه ایی که نوشتی pc (یه شش هستهایی عالی میشه بست ...)

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من با سیستم فعلی ایشون میشه ورژن های قدیمی تر اتوکد رو اجرا و کار کنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من با سیستم فعلی ایشون میشه ورژن های قدیمی تر اتوکد رو اجرا و کار کنند.
    منظورت از ورژن قدیمی دقیقا چه ورژنی هست ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یا نمیدونی اتوکد چیه یا نمیدونی فتوشاپ چیه یا نمیدونی هردوش چین
    دوست عزیز ، لطفا اگر میشه بفرمائید من چه چیزی گفتم که شما پی به ندانستن من بردید؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

منظورت از ورژن قدیمی دقیقا چه ورژنی هست ؟
    فکر میکنم با ورژن های 2007 به قبل بتونن کار بکنن.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز اگه جابه جا می شی لپ تاپ
    اگه جابه جا نمی شه با همون بودجه ایی که نوشتی pc (یه شش هستهایی عالی میشه بست ...)
    من مي خوام اينو بپرسم كه جا به جا شدن مي تونه يه فاكتور به حساب بياد كه منو قانع كنه با اين بودجه لپ تاپ بگيرم و اگه مثلا جا به جا بخوام بشم ميشه رو لپ تاپ حساب كرد(يعني با اين بودجه ميشه لپ تاپي پيدا كرد كه به دردم بخوره حداقل واسه 3 تا 4 سال؟)

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ديگه كمكي نمي تونند بكنند و منو روشن كنند كاملا؟
    منتظرم

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •