تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: hp 3150 یا dell vostro 3500 ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکه میگن HP داغ میکنه چیپاش میسوزه این مشکل زیاد پیش میاد؟
    آقا اين چه حرفیه hp داغ می کنه میسوزه!!!! من خودم 9 ماه هست hp دارم خیلی هم زیاد ازش استفاده می کنم .بازی هم زیاد اجرا می کنم هیچ مشکل داغ کردنی نداره و با سونی وایو سری fw مقایسه کردم سونی حداقل 3 برابر گرمای بیشتری نسبت به لپتاپ من تولید می کرد تازه سونی core2duo بود برا من Core i5 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه دو راهی سختی قرار گرفتم منم بدجور وسواسی نمیخوام یچی بگیرم که بعد 1 ماه دیگاه 2 ماه دیگه بگم ایکاش اونو میگرفتم

اگه بچه ها باز نظری دارن بگن من سبک سنگین کنم برم واسه خرید
    منتظر جواب اساتید این انجمن هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض IBM Lenovo Y560

چه دو راهی سختی قرار گرفتم منم بدجور وسواسی نمیخوام یچی بگیرم که بعد 1 ماه دیگاه 2 ماه دیگه بگم ایکاش اونو میگرفتم

اگه بچه ها باز نظری دارن بگن من سبک سنگین کنم برم واسه خرید
    منتظر جواب اساتید این انجمن هستم
    اگه می خای صدای فن اذیتت نکنه و مشکل داغ کردن نداشته باشی
    با 1280000 می تونی همین IBM رو برداری البته Core I7 این Ibm سه مدل core i3 , core i5 ,core i7 داره که مدل core i7 دوباره یه مدلش هارد 500 و 640 و 750 داره که امروز قیمت هارد 500 رو گرفتم 1280000 بود و همین مدل با هارد 750 هستش 1315000 تومان .آدرس فروشگاه رو خصوصی برات می فرستم تا تبلیغ تلقی نشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه می خای صدای فن اذیتت نکنه و مشکل داغ کردن نداشته باشی
    با 1280000 می تونی همین IBM رو برداری البته Core I7 این Ibm سه مدل core i3 , core i5 ,core i7 داره که مدل core i7 دوباره یه مدلش هارد 500 و 640 و 750 داره که امروز قیمت هارد 500 رو گرفتم 1280000 بود و همین مدل با هارد 750 هستش 1315000 تومان .آدرس فروشگاه رو خصوصی برات می فرستم تا تبلیغ تلقی نشه.
    آقا این قیمت و آدرس و کی گرفتی من زنگ زدم 1.330 میداد
    تو اینترنت قیمتشو پیدا کردی یا خودت رفتی پرسیدی؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه از بابت مالی دیگه مشکلی نیست..
    بهترین گزینه y560 هستش که اگرچه کمی قیافش خوب نیست ولی کانفیگ و به خصوص کارت گرافیک خوبی داره...و همچنین بدنه ی بسیار محکمی داره و در رندر گیری ها خنک کار میکنه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه از بابت مالی دیگه مشکلی نیست..
    بهترین گزینه y560 هستش که اگرچه کمی قیافش خوب نیست ولی کانفیگ و به خصوص کارت گرافیک خوبی داره...و همچنین بدنه ی بسیار محکمی داره و در رندر گیری ها خنک کار میکنه ...
    به نظر شما لازمه که برای کارهایی که انجام میدم تا 1.400 لپ تاپ بگیرم ؟

میخوام تا 3 4 سال خوب کار کنه واسم الان یه dell inspiron 6400 دارم 86 گرفتم دیگگگگگه منو دق داده

نمیخوام اینطوری بشه بعد 2 سال البته من آدمیم که کار زیاد باهاش میکنم میخوام سگ جون باشه مثل این dell

کارام که لیست زیر:
    1-طراحی وب
    2-برنامه های گرافیکی مثل Photoshop, Corel Draw, Illstrator
    3-اتو کد
    4-برنامه های عمرانی مثل Etabs, Sap
    5-قرار 3d-max هم کار کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لنوو بدجور سگ جونه!!
    البته اگه میخواید کمتر هزینه کنید همون 3500 خوبه ولی اصلا قابل مقایسه با 560 نیست. !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لنوو بدجور سگ جونه!!
    البته اگه میخواید کمتر هزینه کنید همون 3500 خوبه ولی اصلا قابل مقایسه با 560 نیست. !
    ببخش باز دوباره سوال میپرسم

به نظر شما من core i5 شو بگیرم یا 200 تومن بزارم روش corei7 البته در یک سری چیزای دیگه هم این دو تا فرق دارن؟
    پولشو دارم ولی خیلی زورم میاد تا 1.400 پول بدم اگه واقعا لازم نیست نکنم این کارو و همون کانفیگ i5 شو بگیرم تقاوتاشونم که خودت میدونی led, clock CPU ,... تو رو خدا منو یه جور راضی کنید خیلی گیر کردم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پردازنده core i5 هم انواع مختلفی داره که تقریبا میشه گفت برابر هست با core 2 dou 2.66 قدیم که واقعا قوی هست..
    نظر من رو لنوو با core i5 هستش..مطمئن باشید کافیه..

شما با این قیمت نمیتونید core i7 داشته باشید .. پس بهتره که بهترین core i5 موجود رو داشته باشید که میشه یا 3050 یا y560 .. با توجه ه خواسته هاتون یکی از همین دوتا رو باید انتخاب کنید و هرکدوم رو بگیرید پشیمونی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

آقا این قیمت و آدرس و کی گرفتی من زنگ زدم 1.330 میداد
    تو اینترنت قیمتشو پیدا کردی یا خودت رفتی پرسیدی؟
    گفتم IBM Y560 دو کنفیگ core i7 داره الان توبازار این مدل با هارد 750 گیگ هستش و قیمتش یکم رفته بالاتر
    من قیمتارو تو سایت دیدم البته مال چند روز پیشه با این قیمتی که گفتی هم اگه بخری ضرر نمی کنی اگه یه سر به کلوپ Y560 بزنی می فهمی که بچه ها 1450000 هم بابتش پول دادن . ولی اگه با هارد 500 هم گیر بیاری میتونی با 1300000 بخری ، که دوره هاردش 7200 و سریعتر از دوره هارد 750 گیگه که5400 دوره.
    موفق باشی دوست عزیز.

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

شما که دارین هزینه میکنین core i5 الان 1200000 تومانه به نظرم این 100 هزار تومان ارزش نداره که core i7 رو از دست بدب بازم بستگه به خودت داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •