چطور بدون اینکه هیچ درایوی رو باز کنم نودم رو آپدیت کنم ؟
آپدیت های نود رو دارم مال همین امروز ولی چطور آپدیت ها رو کپی کنم که هیچ درایوی باز نشه؟
درایوی که ویندوز رو توش نصب کردم هم اشکال داره بازش کنم؟
چطور بدون اینکه هیچ درایوی رو باز کنم نودم رو آپدیت کنم ؟
آپدیت های نود رو دارم مال همین امروز ولی چطور آپدیت ها رو کپی کنم که هیچ درایوی باز نشه؟
درایوی که ویندوز رو توش نصب کردم هم اشکال داره بازش کنم؟
شما بعد از اینکه ویندوز رو نصب کردید my computer رو اصلا باز نکنید و لازم نیست که نود رو هم نصب کنید
از آنتی ویروس های آنلاین استفاده کنید
مثل panda security وارد سایتش بشین اونجا معلومه که باید چیکار بکنید یه نرم افزار رو باید از این سایت دانلود کنید
بعد یه پلاگین تو مرورگر نصب میشه و آپدیت میکنید و از طریق اینترنت کل سیستم رو اسکن میکنید
اگر هم خواستین نود رو نصب کنید بعد از نصب ویندوز اصلا my computer و my document رو باز نکنید
از روی یه سی دی نود رو نصب کنید آپدیتش کنید و کل درایوها به جز درایور ویندور رو اسکن کنید
نیازی نیست آنلاین آپدیت کنی
شما ناد رو به همراه آپدیت آفلاینش رو سی دی رایت کن بعده تعویض ویندوز از رو سی دی نصب و اسکن کاملش کن.
آپدیت آفلاین امروز و هر روز رو میتونی از اینجا دانلود کنی (البته اگه طریقه آپدیت کردن آفلاین رو نمیدونی بگو تا بهت توضیح بدم)
توجه داشته باش تا قبل اسکن کامل به هیچ وجه نباید وارد my computer بشیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله صرفا محض احتیاط البته چون قبل نصب ویندوز فرمت میشه دیگه ویروسی نیست ولی امکانش هست با ورود به یه درایو ویروس یا کرم فعال بشهدرایوی که ویندوز رو توش نصب کردم هم اشکال داره بازش کنم؟
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)