دوست عزیز من نگفتم 405 مشکل خاصی داره.
منظورم اینه که 405 آش دهن سوزی نیست که 206 بفروشی بری اونو بخری .همین![]()
دوست عزیز من نگفتم 405 مشکل خاصی داره.
نه من منظورم از 405 این بود که اگر تیپ 2 کوچیک یا مشکلی دارند که میخوان دوو بخرن حالا که مشکل قطعات داره 405 بخرند.دوست عزیز من نگفتم 405 مشکل خاصی داره.
ممنون از همگي كه راهنمايي كردن
منظورم اين بود متاسفانه اينجوري جا افتاده كه ماشين 0 يا كلا ماشين هاي ساخت داخل خيلي برتر هستند و بخاطر همين موضوع الان خريدو فروش ماشين هاي تك واقعا مشكل هست همين موردي كه من گير اوردم مدت ها هست گزاشته واسه فروش ... (البته در نت)و عجله هاي هم نداره ..منظرتونو متوجه نشدم.
نه مشكلي از نظر جا ندارم با 206 چون من تكي ميشينم اكثر وقت ها.... بيشتر شتاب 206 رو خوشم نمياد كه اونم بايد برم سراغ تيپ 5 ولي چون تيپ 5 علاوه بر استهلاك بالاش هزينه اي تعمير بالايي هم داره فقط مدل هاي 7.4.4 رو ميخوام كه واقعا پيدا كردنش سخته (تميز)... .
تو اين رنج اسپرو هيولاس! از نظر شتاب... شما اگر اسپرو نخري بايد بري طرف تيپ 5 و زانتيا و تا حدي ريو ...
مدل 206 چنده؟پستهای اول رو با دقت نخودنم
اگه در مورد دوو تردید داری من یه پیشنهاد دارم
دوو بخصوص اسپیرو اونم تمیز و رو پا ماشین بسیار خوبی هستش نرم راحت و یه چیز دیگه بگم
این اتاق اسپیرو در اصل برای مدل زانتیا سیتروئن طراحی شده توسط ایتال دیزاین ولی سیتروئن این طرح بدنه رو نمیپسنده چون قسمت عقب ماشین یعنی صندوق دراز بودش واسه همینه اسپیرو و زانتیا خیلی شبیه هم هستن
اگه تا 10-11 تومن داری میتونی مزدا 323 مدل 79-80 بخری قطعات هم نسبت به دوو راحتتر پیدا میشه .
206 من مدل 83 هست و حدود 120 تا رفته ...
323 حدودا چقدر رفته ميشه خريد؟ كاركرد منظورمه ...
اینو دیگه نمیشه گفت!206 من مدل 83 هست و حدود 120 تا رفته ...
واقعا اسپرو یه هیولاست!راستش من كه الان ماشين دارم و عجله اي واسه خريد ندارم ولي مشكل زياديم با شتاب تيپ 2 و خرج بالاي اونه ! يعني اصطحلاك بالا
دوو ماشين خوبيه و اصطحلاكشم خوب و مخصوصا موتور خركار اسپرو ولي از بدي هاش اولا فروش بده اونه (كه همه فكر ميكنن سمند 89 ديگه كولاكه مثلا) طرف ماشين هاي قديمي نميرن ... و اينكه متاسفانه قطعاتش هرجايي طبعا گير نمياد ولي هست.. اما مثلا اگر مسافرت ايرادي پيدا كنه مثل ماشين هاي ايران فرقون نيست هرجا بري وسايلش باشه .... در كل هنوز 2 دلم من ماشين رو بخرم تا مدت ها نميفروشمش واسه اين ميترسم واسه قطعات به مشكل بخورم هم چنين چون اين ماشينا قيمت خاصي ندارن ممكنه با افت قيمت و فروش نا مناسب روبرو بشم ..
ولي واقعا ماشين خوش استايلي هست مخصوصا وقتي مياد پايين!! عقبش هيولاس....
یک سرو گردن از پرشیا و 405 و 206 تیپ 2 بالاتره!
اگه از اسپرو پیاده بشی باید حتما به یک ماشین بالای 30 تومن تو ایران سوار بشی تا یه سواری بهتر به اسپرو رو احساس کنی!
من نه اسپرو دارم و نه تعصب! واقعا ماشین خوبیه ولی خوب عیب هایی هم داره که تو پست فبلیم گفتم!
این همه خوبی که اسپرو داره باید با یک مشکل بزرگش کنار بیای اونم دیر نقد شدنشه! خوب هرکسی ریسک خریدن اینجور ماشینا رو نمیکنه! خوب اگه هم میکردن دیگه اسپرو ای برای خریدن باقی نمیموند!!!
الان میشه گفت 80 درصد اسپرو ها داغون هستن! 10 درصد متوسط! و 10 درصد هم واقعا تمیز که فکر کنم اینی هم که شما پیدا کردید از این دسته باشه!
من توصیم اینه که ماشینو به چند تا تعمیر گاه (ترجیحا تعمیر گاه دوو) به قول معروف متخصص دوو تا تایید بکنه!
خوشبختانه هزینه نگهداریش هم چندان بالا نیست و از این حیث خیلی خوبه!
اون روز 79 رو 9 تومن هم میداد تمیز بود با یه گلگیر عقب رنگ شده206 من مدل 83 هست و حدود 120 تا رفته ...
ماشین 10 سال کار کرده بود و تقربا 100 تا راه رفته ود ولی ماشین کم خرج و کم اصطحلاکی هستش
اصولا ماشینهای ژاپنی کم خرج هستن
Last edited by rami_hemi; 27-11-2010 at 09:22.
از لحاظ فنی چه طوره خوبه سرحاله؟البته خواب 10 سال کارکرده.ماشین 10 سال کار کرده بود و تقربا 100 تا راه رفته ود ولی ماشین کم خرج و کم اصطحلاکی هستش
اصولا ماشینهای ژاپنی کم خرج هستن
ولی اگه سالم باشه ماشینهای خیلی خوبی هستند ارزش خرید دارند البته من از مزدا ها خیلی خوشم میاد.
چه رنگییه؟
ماشین اینطوریش چند تا برام افتاده از نظر فنی مشکل خاصی ندارن اکثرا
یکی یشی بود یکی نوک مدادی چند وقته نرفتم بازار ماشین مورد جدید ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)