resource رو هم لینک میدادید بد نبودا !
اینکه ظاهر پشتش عینx6 هستش جلوشمیکمفرق داره
he
تو داری به من می گی تازه وارد؟
ولش نمی دونی کیم که این حرف رو زدی ولی می بخشمت
به جای 4 تا led می تونس یه فلش زنون قوی بزاره
تصوریم که فیکه
دلیل بر زدن تاپیک نبود می رفتی تو همون معرفی نوکیا
فلا که شما زرتو زورت p می دی 70% پستات بی هودستو برا اضافه کردن پست
چرا رک نگم من همون رسولم
ولش دیگه خستم تازه از مسافرت اومدم وگرنه
بای
با توجه به نزدیک بودن قلش به لنز احتمال اینکه عکساش مثل n97 سفیدی بزنه بالاست. ضمن اینکه کار با 4تا فلش روشن تو شب به برق زیادی نیاز داره، خیلی دوست دارم بدونم باطری این گوشی چقدر دووم میاره.!!!!
طراحیشم حالا چه واقعی باشه چه fake، جالب و های کلاس دراومده.
البته وجود دکمه مستقیم برای فیس بوک و توییتر بیشتر فانتزیه تا کاربردی و مطمئنا نوکیا در گوشی های بعدیش این کار رو تکرار نمیکنه.
به نظر من نقطه قوت این گوشی برمیگرده به cpu خوبش.
Last edited by YOUCOM; 29-11-2010 at 00:36.
fake هست...
در مورد کلید های لمسی جلوش هم اینطور نیست که برای facebook و تویتر یک کلید گذاشته باشند !
اینها قابل کاستومایز برای کاربر هست ! یعنی شما می تونی به جای facebook کلیدی برای message یا call list بزاری
البته این کار جدیدی نیست و قبلا بارها انجام شده ، اما جالبه
ظاهر گوشی اینطور نشون میده که کلیدها بصورت ثابت تعبیه شدن و قابلیت تعویض ندارن اما اگر صحبت شما درست باشه منم باهاتون هم عقیده ام. کار خیلی قشنگی میتونه باشه.
دوست من لطفآ پست بیهوده نده واسط متآسفم
در ضمن اگه من پست بیهوده داده بودم مدیریت محترم سایت و انجمن به بنده تذکر میدادند و لطفآ قبل از دادن پست توجه کن به نوشته های خود .
Last edited by t2download; 30-11-2010 at 10:37. دليل: سکوت
این فقط Concept هست و همچین گوشی قرار نیست تولید شه!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي اگه واقعي بود بد نبودااااااااااااااااااااا اا
این گوشی دارای دوربین فوق العاده قوی ( 12 مگا پیکسل ) می باشد از دیگر کارایی این گوشی استفاده همزمان از دو سیمکارت می باشد صفحه ی این گوشی تمام لمسی میباشد و میتوان در ان واحد به 30 نفر اس ام اس فرستاد و با 6 نفر همزمان مکالمه نمود گفته شده این گوشی برای رقابت با گوشی ایفون به بازار امده است این گوشی دارای چیپ ست A8 فلاش HDMI و صفحه ی 3.7 اینچ میباشد
حافظه ی داخلی این گوشی 32 گیگا بایت می باشد
این گوشی قادر به ضبط ویدئویی 720p HD است
به گفته ی متخصصان نوکیا این گوشی پدیده ی نوکیا می باشد .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)