تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: سیستم خوب برای میکس و مونتاژ تا 950

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من عیبی توی سیستم نمیبینم که بخواهیم بریم سراغ amd . من زمانی amd پیشنهاد میم که کار گرافیکی نیست و نیازی به کارت گرافیک نداره در اون صورت چون بهتری حالش ما core i5 6XX رو باید با 1090 مقایسه کنیم میگیم تو اون رده 1090 بگیرین اونم فقط به خاطر گرافیک آنبرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی انجا نگاه کن یک سیستم 710 تومنی هم پیشنهاد دادم با 1090. که خوب کارت گرفیک نمیخواد. ولی وقتی شما دارید هزینه کارت گرافیک رو میدید و آنبرد نیازی ندارید دلیل نمیبینم وقتی 300 دارید برای پردازنده هزینه میکنید برید سراغ amd

__________________________________________________ __________________________________
    مه سه حالت رو انتخاب میکنم و یکیشو در نظر میگیرم. حالت اول نیاز به کارت گرافیک داریم و میتونیم برای برد تا 320 تومن دست کم هزینه کنیم و 6 گیگ رم هم پولشو داریم. در اون صورت با قیمت350 تومن من core i7 950 پیشنهاد میدم.
    __________________________________________________ __________________________________
    در حالت بعدی ما پول کارت گرافیک داریم ولی پول مادربرد نداریم من core i7 870 پیشنهاد میدم که عملکرد 950 رو داره و در عوض هزینه های اضافی اونو نداره مثل برد گرون قیمت و رم 6 گیگ. ولی خوب هزینه کارت گرافیک رو داریم.
    در حالت سوم من 1090 رو پیشنهاد میدم اونم وقتی که قرار نیست بازی کنیم و هزینه اضافی مادربرد بدیم و کارت گرافیک هم نمیخواهیم. و کارمون فقط یک پردازنده نیاز داره.
    البته ناگفته نماند کاربرد ذکر شده تاثیر داره ولی روال کلی رو گفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این در حد 950 پردازندش قدرتمنده. کارت گرافیک برای کاربردتون زیاده. usb 3 و ساتا 3 رو از دست میدید ولی خیلی هم کاربردی نداره تقریبا من تا الان کسیو ندیدم از اینا استفاده کنه
    مهیار جان روی چه اصولی این حرف رو می زنی ؟ برای حرفت دلیل بیار مهیار جان ...
    اینم خوبه ولی به نظرتون با 1090T و شاید یکم اورکلاک نمیشه به همراه امکانات بیشتر به سیستم ایده ال تری رسید؟!!!
    تایید می شه ... 6 هسته ی ریل خیلی می تونه بهتون کمک کنه ...
    هارد بیشتر
    دوباره پیشنهاد می دم :
    CPU:AMD X6 1090 3.2ghz=305
    M.B:ASROCK M3A770DE=75
    VGA:ATI powercooler 5770=180
    RAM:KINGMAX 4GB 1333 CL9=81
    HDD:3XSEAGATE 1tB (7200.12) raid 5=225
    ODD:LITEON 24X=25
    Power maomex 600w = 72
    CASE:green alp =25
    All = 988

3. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مهیار جان روی چه اصولی این حرف رو می زنی ؟ برای حرفت دلیل بیار مهیار جان ...

تایید می شه ... 6 هسته ی ریل خیلی می تونه بهتون کمک کنه ...

دوباره پیشنهاد می دم :
    CPU:AMD X6 1090 3.2ghz=305
    M.B:ASROCK M3A770DE=75
    VGA:ATI powercooler 5770=180
    RAM:KINGMAX 4GB 1333 CL9=81
    HDD:3XSEAGATE 1tB (7200.12) raid 5=225
    ODD:LITEON 24X=25
    Power maomex 600w = 72
    CASE:green alp =25
    All = 988
    کد:
    870 دقیقا زیر 950 هست با یک اختلاف . تقریبا عملکر مشابه هست.
    رید 5 رو اصلا سمتش نرو . به نظرم کسی که کارش میکسه و هاردش مثل طلا میمونه رید صفر هم نبنده بهتره چه برسه به 5.
    کد:
    اینم برای 1090 و 870 . در هر صورت کیس سیستمت خیلی ضعفه همون مگنوم بهتره با 45 تون. من شخصا کیس رو زمانی آلپ میگم که کارت گرافیک نداریم که گرما تولدی کنه. تازه ایشون میخواد اورکلاک هم بکنه.
    فکر نمکنی با مادربرد ارزاک . این کیس و اورکلاک سیستم نابود میشه؟

5. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کد:
    http://www.anandtech.com/bench/CPU/2
    مهیار جان از تو دیگه انتظار این کار هارو نداشتم ... cpu هارو به هیچ عنوان نباید به صورت کلی قیاس کنید و باید با استفاده بنچ های مربوط به همون کاربرد راجع به Cpu نظر داد ... نه این که یه بنچ مارک کلی رو برداری و از روی اون نظر بدی ...

اینم برای 1090 و 870 . در هر صورت کیس سیستمت خیلی ضعفه همون مگنوم بهتره با 45 تون. من شخصا کیس رو زمانی آلپ میگم که کارت گرافیک نداریم که گرما تولدی کنه. تازه ایشون میخواد اورکلاک هم بکنه.
    فکر نمکنی با مادربرد ارزاک . این کیس و اورکلاک سیستم نابود میشه؟
    نه ... طبیعی هست که بعدا اگر آور کنند توی هر کسی هم قطعات رو بزارند نیاز به فن دارند و بهترین کیس دنیا هم بیش از 6C خنکی رو تضمین کنه ...
    رید 5 رو اصلا سمتش نرو . به نظرم کسی که کارش میکسه و هاردش مثل طلا میمونه رید صفر هم نبنده بهتره چه برسه به 5.
    تایید میشه ... رید نکنید اما 3 تا هارد رو می تونید بخرید بدون هیچ مشکلی...

7. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این بنچ رو داشته باشید تا بقیش رو بزارم ... لطفا برحسب نیاز کاربر سیستم پیشنهاد کنید :

9. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

870 اصلا توی بنچ مارکت نیست!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون عزیز

به نظر سیستم دوم بهتر باشه (البته چون قیمتهای احتمالی شهرستان که احتمالا سیستم اول خیلی گرونتر بشه (بخصوص 6گیگ رم) و اینکه هارد بیشتری هم مورد نیازمه)

فقط اینکه برای همچین سیستمی گرافیک زیاد در نظر گرفته نشده و مادربرد کم ؟!!!

اگه ممکنه یه مادربرد که بیشتر گیر بیاد (برای شهرستان) و گرافیک معمولی تر بگو
    سلام دوست عزيز
    بايد بهتون بگم هم سيستم اول و هم سيستم دوم براي كاري كه شما لازم داريد هماهنگي لازم رو نداره.
    در هر دو سيستم cpu واقعا گرون انتخاب شده

شما كارتون ميكس و منتاژ فيلم هستش نه فتوشاپ و براي كارهاي رندر شما نياز به گرافيك خوب داريد تا cpu
    البته ram و cpu هم بي تاثير نيست

به هر حال كارت گرافيكي رو كه براي كار شما پيشنهاد ميشه بهتره از NVIDIA باشه تا ati
    چون كارتهاي ATI بيشتر براي گيم كاربرد داره تا كار با نرم افزارهايي مثل 3D Max,adob premier و ...
    شما ميتوني خيلي از كارت هاي سري جيفورس رو به كارت هاي پر قدرت و گرون قيمت QUADRO تبديل كني كه مخصوص ميكس و منتاژ هستش البته نه در حد كارت هاي واقعي كوادرو ولي باز هم اين تبديل براي اين كار عاليه
    تاپيك زير رو حتما مطالعه كن

کد:
    اگه ادرسي كه برات گذاشتم رو كامل مطالعه كرده باشي خودت ميتوني يك كارت گرافيك مناسب با كارت تهيه كني
    HDD هم كه پيشنهاد شده براي اين كار مناسب نيست
    باز هم ميگم
    شما جاي اين همه هزينه براي پردازنده , گارت گرافيك رو ارتقا بده
    تو سيستم هاي پيشنهادي 350-300 تومن براي cpu هزينه شده
    خوب,ديگه چيزي براي كارت گرافيك نميمونه در صورتي كه VGA بيشترين تاثير رو براي كارهاي Render داره
    شما ميتونيد اين cpu رو بگيريد

AM3 - Phenom II X6 1075T - 3.0GHz=220

شايد cpu ي Intel مدل Core i7 950 از AM3 - Phenom II X6 1075T براي كاري كه شما ميخوايد كمي بهتر عمل كنه ولي اين اختلاف اينقدر اينقدر اينقدر كمه كمه كه به هيچ وجه توصيه نميشه 130-120 تومن بيشتر هزينه كني كه بخواي كمي سرعت كارت بره بالا ,بعلاوه پول بيشتري هم براي مادربرد بايد بدي كه بخواد اين cpu رو پشتيباني كنه
    حافظه اصلی - RAM رو هم
    CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB=110-115
    بگير
    حالا پولي كه اضافه اومده كارت گرافيك زوتاک Zotac Geforce GTX 460 1Gb DDR5=290 رو بگير كه مهم ترين قطعه براي رندرنينگ هستش

مادربورد - ازراک ASRock 870Extreme3=125 هم براي اين سيستم بگير
    power Cooler master 650W=80
    Case Green Shiny=47
    اگه يك CPU Cooler هم خواستي بگير كه صداي فن ديونت نكنه براي اور هم به كارت مياد
    موفق باشي

12. این کاربر از smile-paul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز بنچ بالا مال فوتوشاپ نیست ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز بنچ بالا مال فوتوشاپ نیست ...
    اون كه بله مشخصه بنچ بالا مال فوتوشاپ نیست منم كه به اين بنچ مارك اشاره نكرم منتها گفتم براي فتوشاپ cpu و رم زياد توسعه ميشه تا كارت گرافيك به طوري كه با كارت گرافيك هاي بسيار ارزون هم ميشه كار رو به راحتي پيش برد و بر عكس, براي ميكس و منتاژ كه رندر انجام ميشه اولين چيزي كه لازمه كارت گرافيك قدرتمنده تا پردازنده
    حالا قيمت cpu نسبت به كارت گرافيك در هر دو سيستم طوري هستش كه به نظر مياد درخواست براي كار با فتوشاپ بوده و سيستم براي فتوشاپ پيشنهاد شده تا ميكس و منتاژ
    پيشنهاد ميشه براي اين كار از قيمت cpu كم شه و به گرافيك اضافه شه
    اگه بنچ مارک بالا رو هم نگاه كنيد cpu يي كه شما پيشنهاد داديد با cpu پيشنهادي من به غير از اختلاف قيمت براي كار با premier چيزه ديگه اي نشون نميده
    Last edited by smile-paul; 25-11-2010 at 11:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

گرافيك هاي بسيار ارزون هم ميشه كار رو به راحتي پيش برد
    بله ولی انجا بحثی از فوتوشاپ نیست ...
    و بر عكس, براي ميكس و منتاژ كه رندر انجام ميشه اولين چيزي كه لازمه كارت گرافيك قدرتمنده تا پردازنده
    اتفاقا پردازنده بیشتر از گرافیک تاثیر گذار هست ...
    حالا قيمت cpu نسبت به كارت گرافيك در هر دو سيستم طوري هستش كه به نظر مياد درخواست براي كار با فتوشاپ بوده و سيستم براي فتوشاپ پيشنهاد شده تا ميكس و منتاژ
    بالا براتون عرض کردم ...

پيشنهاد ميشه براي اين كار از قيمت cpu كم شه و به گرافيك اضافه شه
    //////
    اگه بنچ مارک بالا رو هم نگاه كنيد cpu يي كه شما پيشنهاد داديد با cpu پيشنهادي من به غير از اختلاف قيمت براي كار با premier چيزه ديگه اي نشون نميده
    !!!!!
    AM3 - Phenom II X6 1075T - 3.0GHz=220
    فعلا تو بازار زیاد نیست ...
    در ضمن دوست عزیز باز هم پیشنهاد من 1090t هست و تنهادلیل به نظر شما 80تومت کمتر ... در صورتی که 1090t بعد از یک پردازنده ی 1.200.000 تومانی با قیمت 300.000 تومانی دوم شده !

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

power Cooler master 650W=80
    در ضمن این هم گرون و هم کم یاب هست ... این رو بگیرند به صرفه تر هست :
    power : maomex 600W=70

16. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •