من عیبی توی سیستم نمیبینم که بخواهیم بریم سراغ amd . من زمانی amd پیشنهاد میم که کار گرافیکی نیست و نیازی به کارت گرافیک نداره در اون صورت چون بهتری حالش ما core i5 6XX رو باید با 1090 مقایسه کنیم میگیم تو اون رده 1090 بگیرین اونم فقط به خاطر گرافیک آنبرد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی انجا نگاه کن یک سیستم 710 تومنی هم پیشنهاد دادم با 1090. که خوب کارت گرفیک نمیخواد. ولی وقتی شما دارید هزینه کارت گرافیک رو میدید و آنبرد نیازی ندارید دلیل نمیبینم وقتی 300 دارید برای پردازنده هزینه میکنید برید سراغ amd
__________________________________________________ __________________________________
مه سه حالت رو انتخاب میکنم و یکیشو در نظر میگیرم. حالت اول نیاز به کارت گرافیک داریم و میتونیم برای برد تا 320 تومن دست کم هزینه کنیم و 6 گیگ رم هم پولشو داریم. در اون صورت با قیمت350 تومن من core i7 950 پیشنهاد میدم.
__________________________________________________ __________________________________
در حالت بعدی ما پول کارت گرافیک داریم ولی پول مادربرد نداریم من core i7 870 پیشنهاد میدم که عملکرد 950 رو داره و در عوض هزینه های اضافی اونو نداره مثل برد گرون قیمت و رم 6 گیگ. ولی خوب هزینه کارت گرافیک رو داریم.
در حالت سوم من 1090 رو پیشنهاد میدم اونم وقتی که قرار نیست بازی کنیم و هزینه اضافی مادربرد بدیم و کارت گرافیک هم نمیخواهیم. و کارمون فقط یک پردازنده نیاز داره.
البته ناگفته نماند کاربرد ذکر شده تاثیر داره ولی روال کلی رو گفتم.