من هم این مشکل رو با سون 32 بیتی ultimate دارم گجت هام همش سیاه شدن .
من اصلا هیچ گجتی هم اضافه نکردم.!!!!
من هم این مشکل رو با سون 32 بیتی ultimate دارم گجت هام همش سیاه شدن .
من اصلا هیچ گجتی هم اضافه نکردم.!!!!
بهترین کاری که به ذهنم رسید:
یه یوزر دیگه بساز ین و اگه خواستین اطلاعات این یوزر رو به جدیده منتقل کنید، مشکلتون کاملا منحل میشه!
دوستان اگه به این روش عمل کردند ، بگن کار میکنه یا نه ؟
من روش زیر رو تست کردم ردیف شد . میتونید از این طریق مشکل رو حل کنید
این روش رو دوست عزیز sasyfro2 گذاشته بود
اینم لینکشقابل توجه دوستانی که این مشکل رو دارن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشکل اساسی با گجت ها و کلآ سایدبار داشتم.تا جایی که حتی ویندوزم رو مجبور شدم دوباره نصب کنم و دوباره همون بلا سرم اومد ( مشکل سیاه شدن ساعت گجت و ...)
به هر حال بعد از یه عالمه جستجو متوجه شدم که فقط یه راه حل وجود داره و اونم اینه:(دقت کنید)
به این مسیر برید:
1.اول از همه با راست کلیک رو نوارtaskbar ویندوز (قسمت پایین ویندوز) و بعد start taskmanagar رو بزنید و بعد عنوان processes رو انتخاب کرده و در لیست موجود sidebar.exe رو انتخاب و گزینه end process رو بزنید تا گجت ها غیر فعال بشوند...
start .2 رو بزنید و در قسمت search programs and files دستور regedit رو تایپ کنید بعد yes رو بزنید.
3. حالا در قسمت registry editor دقیقآ به این مسیر برید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
4. حالا در قسمت zones اعدادی رو میبینید که از 0 شروع شده (0 1 2 3 ...) قبل از 0 یعنی در اولین ردیف چیزی شبیه حرف L رو خواهید دید. باید این گزینه(L) رو delete کنید .مطمئن باشید مشکل حل خواهد شد... امیدوارم کمکی کرده باشم...
سلام
ebiverdi واقعا دستت درد نکنه این روش واسه من جواب داد ....
پیشنهاد میکنم بقیه هم امتحانش کنن......
سلام منم این مشکلو داشتم ولی از شانس "خوب یا بدم" ویندوزم مشکل پیدا کرد,با ریکاوری که درستش کردم اون مشکل گجتا هم حل شد.
الانم من با گجتام خیلی خوشحالیم!!!!!!!!!!!!
آقا من يه مشکل جديد با gadget پيدا کردم.اصلآ دسترسيم به gadget از بين رفته.مشکل کجاست؟کمکم کنيد.
سلام،دستت درد نکته،من سیستمم یه ساعت اینجوری شد،الان درست شد،دمت گرم
اقا برای من این مشکل رو داره اما تو این شاخه از ریجیستری حرف نیست اینو نوشته
d2 e3 4f 88 b2 85 cb 01 با یه سری دیگه حرف که نمیشه خوند مشکل سیستم من از چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)