کاش این خبر جعلی حذف یا قفل یا رد(از طرف ارسال کننده) میشد
خوب نیست.....![]()
کاش این خبر جعلی حذف یا قفل یا رد(از طرف ارسال کننده) میشد
خوب نیست.....![]()
دوستانی که الان رفتن سایت رو باز کردن و میگن هـک نشده دقت کنند که پست اول مربوط به بیشتر از 40 روز پیش هست!
این اواخر بعضی از سرورهای ایرانی انقدر وضعشون خراب شده بود که هر کسی بیکار میشد میرفت یه سرور ایرانی هـک میکرد. انشالله که یه مقدار به خودشون بیان و امنیتشون رو درست کنن
چند تا دیگه از این هکرها به دادگاه کشیده بشن دیگه از این کارا نمیکنن. نامردا به دلیل ضعف سرور کلی زحمت برنامه نویس و صاحب سایت رو به باد میدن فکرش رو هم نمیکنن که این با از دیوار مردم بالا رفتن هیچ فرقی نداره
خدا لعنتشون کنه
اونا هم یه بکاپی بگیرن بد نیست.
بابا کاری نداره که از یک سایت عکس تهیه کرد. اگه خیلی دوست داشتیم من برای یاهو یکی درست می کنم که همه ببینن![]()
خوب یاسر جان وقتی اکثره هاستینگ های ایرانی شده فقط دلالی!! (باز از اینا که بقله خیابون وا میستن 100 شرف دارن به اینا) امنیت که چه عرض کنم نمیدونن اصلا اینترنت چیه صاحباشون
فقط هر کی یه مقدار سرمایه داره از اون ور یه ریسلر و ... میخره میشه صاحب هاستینگ
سواد در حده بوق
این همه مهندس نرم افزار و آی تی داریم معلوم نیست اینا کجا میرن
toie masael amniat alan faghat va faghat ieki az mavared baraie balatar raftan amniat ijad amniat laiei dar iek server ia estefade az cloud computing hast
الان این پیغام تو سایت درج شده . دلیلش چیه ؟ یعنی پوکیدنش ؟امکان دسترسی به دیتا بیس میسر نیست
++++
الان مشکلش حل شد![]()
Last edited by befermatooo; 30-05-2011 at 09:58.
کاربران عزیز لطفاً این تاپیک های قدیمی رو انقدر بالا نیارید. تاریخ پست اول رو یه نگاه بندازید بعد پست بدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)