تعداد ثبت نامی ها تا الان 20نفر شده در ضمن محدودیت ما 32 نفر است لطفا سریعا اقدام کنید
با تشکر
تعداد ثبت نامی ها تا الان 20نفر شده در ضمن محدودیت ما 32 نفر است لطفا سریعا اقدام کنید
با تشکر
آقایون یکی از نابغه های pesدر این مسابقه شرکت میکند که کاپ های زیادی رو برده و یکنفر دیگر هم هست که هشت دوره قهرمانی کرج یک دوره قهرمانی تهران و نفر 8تم ایران و یک دوره نایب قهرمانی تهران رو به یدک میکشد.
آمار شرکت کننده ها بی سابق بوده است چیزی حدود 50 نفر
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
ببخشید منظورم ثبت نامی ها![]()
نفر اول محمد رضا یاوری 40000
نفر دوم تورنگ کتانچی 20000
نفر سوم تورج کتانچی 10000
از همه دوستانی که به این مسابقه اومدندتشکر می کنم امروز واقعا همه بد بیاری اوردن از کلن ما علیرضا گرفته تا بچه های دیگه امروز 15 نفرم به خاطر روزه بودن نتونستند خودشونو برسونند ولی هفته بعد قراره سومین دوره رو برگذار کنیم که ایندفه مثل این دوره نخواهدبود بزودی پست مسابقه بعدی رو میزارم باز هم از همه ی کسانی که اومدندتشکر و عذر خواهی میکنم.
باسلام
سومین دوره مسابقات گیم نت 20
تاریخ مسابقه:90/5/28جمعه 10:30
ورودی:5000 تومان
قوانین:
condition : green
injury: On
stadium : random
camera : normal long
game speed :0
آدرس : میدان رسالت، خیابان شهید مدنی، روبه روی زمین چمن فدک، جنب کارواش فدک ، خدمات کامپیوتری فدک، گیم نت 20.
دوستانی که با مترو تشریف میارند:بالاتر از ایستگاه فدک
لطفا با شماره 09363818323 تورج کتانچی و یا 09370766569 تورنگ کتانچی تماس حاصل کنید.
منتظر حضور شما در این دوره از مسابقات خواهیم بود با تشکر
Last edited by Tourang; 14-08-2011 at 21:28.
دوستان جایزه مسابقات از مبلغ کل ثبت نام 25درصدش رو مسئول گیم نت برداشت میکنه و بقیه بین رتبه های اول تا سوم تقسیم میشود که به این صورت است: البته بعد از کسر شدن 25 درصد
نفر اول : 60 درصد
نفر دوم : 30
نفر سوم : 10
با سلام
تا الان تعداد ثبت نامی ها 32نفرتکمیله
در اینجا تشکر میکنم از همه ی شما و امیدوارم فردا مسابقه ی خوبی در پیش داشته باشیم.
نفر اول تورج کتانچی 60000
نفر دوم محمد قربانلو 30000
نفر سوم میلاد مهرداد 15000
این دوره از مسابقات با نفرات بسیار قوی تر از سری قبل برگزار شد وبسیار جذاب بود هر چند مشکلاتی به وجود آمد باز هم در اینجا از همه دوستانی که در این مسابقه شرکت کردند بابت صبرشان ممنونیم
سعی می کنیم این مسابقات را ادامه دهیم
البته تو فضای بهتر وسیستم های قویتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)