اهان این شد..
خیال کردم میخوان بگن مصرفش کمتر از ال 90 هست!!!![]()
اهان این شد..
خیال کردم میخوان بگن مصرفش کمتر از ال 90 هست!!!![]()
دوست عزیز اگر بتونیم به نظر هم احترام بزاریم و دوستانه جواب همرو بدیم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
بعد هم من نظر خودمو دارم شما هم نظر خودتون رو حالا درست یا اشتباهش بماند.شما بیاین بگین مثلا من این ماشین رو دارم عالیه هیچ مشکلی هم نداره نه این که تند جواب بدین یا بگین براتون متاسفم .
من عذر میخوام اگه نظرم با شما متفاوته ولی در هر صورت این تجربیاتی هست که من دارم در مورد این خودرو .
کسی نگفت حالا واقعا تندر e0 این قیمته ؟؟؟
اینی که دوستمون میگن کارکرده هست با این قیمت!
قیمتی رو که شما میگید قیمت صفرش هست.
دوست عزيز به نظر من اصلا توي خريد ال90 شك نكن چون به نظر من اين 2 تا ماشين رو اشتباه است كه بخواهيم با هم مقايسه كنيم من هر 2تا رو داشتم و ميدونم دارم چي ميگم
البته اينو هم بدون كه ال90 e0 خيلي امكاناتش كمه از جمله
فرمانش هيدروليك نيست و يكم سفته
ايربگ نداره
absنداره
ظاهرش يكم فرق ميكنه
شيشه بالا برهاش دستي است
و...
البته بعضي ازاين ايتم ها رو بعدا خودت ميتوني اضافه كني ولي با همين شرايط هم باز هم نسبت به روا خيلي بهتره
تازه ایشون تخفیف دادن ما الفاظ شایسته تری برای این گونه محصولات داریم![]()
محصولش که اصلا یه جورایی محصول نیست
بر میدارند rd با رنگهای نوک مدادی و... یکم وزن اتاقشون تغییر میدن بعد میگن رو نمایی از دستاورد جدید ملی
E0 گاز نمیشه ؟منظورشون اینه که اگه مصرف سوخت براشون مهمه روآ بگیرن! چون روآ گاز سوزه!
بابا بیخیال
l90 و روا رو با هم مقایسه میکتید ؟بیچاره شرکت رنو اگر از این موضوع خبر دار بشه کلا ماشین سازی رو کنار میذاره
![]()
به نظر من مقایسه بسیار احمقانه ای داره انجام
میشه l90 حتی e0 از خیلی از ماشینا بهتره
فقط کافیه 1 بار پشت l90 بشینی تا بفهمی بقیه ماشینای زیر 20 تومن در مقابلش پیکانن
عوض کردن دنده توی این ماشین واقعآ لذت بخشه
شتاب خوب,مصرف مناسب در مقایسه با قدرت موتور
و کلی محسنات دیگه
ولی تا خودت ماشینای مختلفو نرونده باشی نمیتونی کاملا متوجه حرف من بشی
حالا خوبه این بنده خدا گفته بود نظرات تخصصی بدین و گرنه كار به گیس و گیس كشی می كشید
در مورد مقایسه بین تندر و روآ هم فكر كنم تا حد زیادی وزنه به سمت تندر هست. هر چی باشه فناوری روز دنیاست و اینكه از پایه و بنیان توسط یك خودروساز آدم حسای ساخته شده.
اساسا" به نظر من هر محصولی كه ایرانیها دست بردن توش تا حد زیادی گند زدن
الان حتی در مورد 141 و 132 و 111 هم همینه
در مورد پرشیا هم تا چند سال اول خیلی بی ایراد نبود اما میشه گفت تنها دستكاری ایرانیها بود كه عاقبت به خیر شد.
روآ سال تا جاایكه میدونم تا حد زیادی نسبت به روآی پارسال
بهبود پیدا كرده و اگر با آردی مقایسه بشه كه خیلی خیلی بهتره. اما هنوز هم مشكلات اصلیش مانند صدا فیلرها با اینكه بلانست هوشمند و اتوماتیك شدن كاملا" گویا هست حتی در مورد ماشینهای كم كاركرد
موتور جی 2 موتور خوبی هست اما ریشه اون همون موتور پیكانه بعید هم میدونم توانش این باشه فكر كنم غلو شده در مورد توانش. اما در مورد پایه گازسوز بودن هم فقط تغییرات در حد آلیاژها برای تحمل دمای بالای ناشی از اكتان بالای گاز بوده. این ماشین پایه گازسوزه و با بنزین هم هیچ مشكلی نداره.
در كل روآ به نظر من اگر مدل گازسوزش در حد 8500 بود اقتصادی بود اما الان در حد 10 تومن رسیده كه یك كمی بی معناست.
مشكل جعبه دنده اش هم تا حدی حل شده اما كماكان در دنده كشی معكوس مشكل داره به خصوص برای افرادیكه به پراید و 405 عادت كرده باشن.
در مجموع این خودرو اونقدر كه میگن تغییر نكرده. اما در مجموع اگر با قیمتهای موجود نگاه كنین در مقایسه با رقیبش كه پراید هست نه نه تندر 90!!! تا حدی معقوله
پراید ایمنی مشكل جدی داره به خصوص در بزرگراه و آزاد راه اما روآ اقلا زنده می مونی توش
در مورد كاهش مصرف سوخت روآ تا این حدی هم كه میگن بعیده چون سیستمش ریشه ای عوض نشده. البته باید تست بشه این مورد.
مقایسه روآ با تندر بی انصافی در حق تندر هست.
به نظرم اگر قصد ندارید ماشین بفروشید و یا سابق بر این با پیگان رانندگی كردید با روآ مشكلی نخواهید داشت. از نظر زمختی تقریبا" همونه
در هر حال روآ مثل پراید قابل فروختن نیست و پراید واقعا پول نقده و هر روز اراده كنی حتی یك مدل عهد بوقش مشتری خواهد داشت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)