بحث سيستم عامل با دوربين كاملا متفاوته و براي من سيستم عامل ارزش بيشتري داره
كلا به اميد روزي كه اين دوربين لعنتي از گوشيها حذف بشه
بحث سيستم عامل با دوربين كاملا متفاوته و براي من سيستم عامل ارزش بيشتري داره
كلا به اميد روزي كه اين دوربين لعنتي از گوشيها حذف بشه
Last edited by گرافيكار; 23-11-2010 at 01:14.
قیمت...؟؟؟؟ حداکثر چقدر باشه؟
برای شما desire z میتونه گزینه خوبی باشه
تو ایران 800 تومنه ولی بگی از خارج برات بیارن میشه500
Last edited by rawen.west69; 23-11-2010 at 14:02.
بادا آینده نداره؟ سامسونگ داره روز به روز بزرگتر میشه. چند سال دیگه جای نوکیا رو هم میگیره
اگه قيمت مهم نيست و صفحه كليد هم براتون مهمه
اين پست تاييد ميشه
ولي به نظر من اگه پول مهم نيست يا فعلا يه كم صبر كنيد تا تكليف اين ويندوز موبايل7 تكليفش روشن بشه ببينين خوبه بده
يا اينكه گالكسي بگيرين
به نظره منم دوربین در حد رفع نیاز کافیه و نباید غید چیزی را به خاظره دوربین زد چون دوربین گوشی هر چه قدر هم خوب باشه بازم نیاز به یک دوربین دیجیتال جداگانه برای عکس برداری نیازه
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
به نظره من desire z میتونه بهترین گزینه برای شما باشه.
البته رنج قیمت را بگین بهتره ولی جدای قیمت فکر نکنم با توجه به انتظاراتی که دارین بهتر از desire z پیدا کنید
Last edited by bibak_fa; 25-11-2010 at 14:09.
desire z رو دیدم ولی اصلا ازش خوشم نیومد .
vivaz pro ازش 100 برابر بهتره به غیر از سیستم عاملش .
ببخشیدا ولی سیستم عامل همه چیزه یه گوشیو تعیین میکنه...
سیسستم عامل خیلی مهمه ولی در بعضی مواقع برای کسانی که فقط میخوان زنگ بزنن یا گوشیشون زنگ بخوره و اصلن نمیدونن سیستم عامل چیه پس سیستم عامل مهم نیست
اگه از ویواز پرو خوشتون اومده بخریدش چون اگه از جیزی که خوشتون نیومده بخرید به زودی از دلتون میوفته البته ناگفته نمونه که desire z هم گوشی بسیار خوبیه و برتری های زیادی از جمله سیستم عمل خوب و رو به پیشرفتی نسبت به ویواز پرو داره
درود اقا یک سوال می خوام بدونم برنامه های سیستم عامل ایفون 4 خوب گیر میاد یا برنامه های سیستم عامل اندرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)