تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: اور 1090

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مادر برد شما یکمی برای این پردازنده در اورکلاک بالا مشکل ایجاد خواهد کرد ولی بهر حال شما با یکی از خنک کنندهای خوب که دوستان معرفی کردند به راحتی تا 4.3 میتونید اور کنید در ضمن خنک کننده زالمان هم بد نیسترکورد خودم الان 4.3 است

main=giga gama 790 fxta ud5
    RAM=CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24
    CPU=AMD TUBAN 1090 SIX CRE
    Graphic ati 5850*2 cf
    Power green g885

2. 2 کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مادر برد شما یکمی برای این پردازنده در اورکلاک بالا مشکل ایجاد خواهد کرد ولی بهر حال شما با یکی از خنک کنندهای خوب که دوستان معرفی کردند به راحتی تا 4.3 میتونید اور کنید در ضمن خنک کننده زالمان هم بد نیسترکورد خودم الان 4.3 است

main=giga gama 790 fxta ud5
    RAM=CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24
    CPU=AMD TUBAN 1090 SIX CRE
    Graphic ati 5850*2 cf
    Power green g885
    ممنون از شما
    الان این پاور برای اور ضعیف نیست؟(530)دمای سی پی یو بعد از حدود یک ساعت بازی 44 درجه و دمای مادربورد 39 بود این عادیه؟
    برای اور رم نیاز به خنک کننده نداره؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از شما
    الان این پاور برای اور ضعیف نیست؟(530)دمای سی پی یو بعد از حدود یک ساعت بازی 44 درجه و دمای مادربورد 39 بود این عادیه؟
    برای اور رم نیاز به خنک کننده نداره؟
    دما که عالیه شما همین جوری هم میتونید توربو بوست را غیر فعال کنید و ضریب پردازنده رو روی عدد17.5 که میشه 3500 قرار دهید بعضی از مادر بردهای رده بالا میتونن 1090 را در فرکانس 3600 بدون افزایش ولتاژ هسته تحمل کنند شما یک تب از cpu z بزارید ازقسمت رم هم همینطور تا بیشتر راهنمایتون کنم

5. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دما که عالیه شما همین جوری هم میتونید توربو بوست را غیر فعال کنید و ضریب پردازنده رو روی عدد17.5 که میشه 3500 قرار دهید بعضی از مادر بردهای رده بالا میتونن 1090 را در فرکانس 3600 بدون افزایش ولتاژ هسته تحمل کنند شما یک تب از cpu z بزارید ازقسمت رم هم همینطور تا بیشتر راهنمایتون کنم
    ممنون از راهنمایی شما

ممنون می شم بگید دقیقا توی بایوس باید چیکار کنم چه چیزایی رو فعال یا غیر فعال کنم چون توی اورکلاک بی تجربه هستم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان

سی پی یو رو 5% اور کردم الان فرکانسش روی 3.36 هست و ازش با prime 95 تست گرفتم بعد از 15 دقیقه رو دمای 60 ثابت شد البته به 62 هم رسید و برگشت
    راستی چرا این فن 1090 اینقدر صدا داره؟اصلا سایلنت نیست یه فن خوب تا 80 تومن هم معرفی کنید که صدا نداشته باشه

رم رو هم روی این حالت اور کردم بدون تغییر ولتاژ
    برای اور رم چه پیشنهادی می دید؟

دمای گرافیک هم در حالت عادی 45 هست یکم زیاد نیست؟ و راه حل چیه؟
    این aux چی هست؟ در حالت عادی دماش بالای 100 هست ولی وقتی با پرایم 95 تست می گرفتم اومد زیر 30!!

با تشکر
    Last edited by sam123; 29-11-2010 at 23:40.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام

سی پی یو رو 5% اور کردم الان فرکانسش روی 3.36 هست و ازش با prime 95 تست گرفتم بعد از 15 دقیقه رو دمای 60 ثابت شد البته به 62 هم رسید و برگشت

راستی چرا این فن 1090 اینقدر صدا داره؟اصلا سایلنت نیست یه فن خوب تا 80 تومن هم معرفی کنید که صدا نداشته باشه
    پردازنده شما الان پایدار نیست(حدعقل اینطور به نظر میاد
    ضمن اینکه خنک کننده استوک پردازنده های فنوم اصلا قابلیت مناسبی ندارند
    البته خودم 1055 را با فن استوک در فرکانس 3.35 با دمای فول لود 59 درجه بدون افزایش ولتاژ پایدار کردم
    شما از درون تنظیمات بایاس گزینه cpu target را فعال کنید و مقدارش را از 30 درجه بذارید روی 60 درجه
    بعدش هم میزان سرعت فن پردازنده را بذارید روی 50%
    حتما turbo core را غیر فعال کنید
    در مورد خنک کننده هم تا 50 تومن tonic tower extreme با قیمت 48 تومن گزینه بسیار مناسبی هست
    بعدش هم thermaltake ifx14 با قیمت 80 تومن عملکرد خوبی داره(البته اگر از نظر ابعاد کیس محدودیت نداشته باشی)
    موردی را که یادم رفت اضافه کنم این هست که در تنظیمات بایاس مواظب باش که فرکانس ht و nb در صورتی که اور شما با افزایش ضریب پردازنده نیست بیشتر از 2000 نشه

رم رو هم روی این حالت اور کردم بدون تغییر ولتاژ
    برای اور رم چه پیشنهادی می دید؟
    به نظر رم خوبی میاد با این تایمینگ
    بهتر هست که یک شات از تب spd هم بذاری
    با این وجود شما ضریب dram ratio یا dram frequency را از 3.33 بذارید روی 4تا در فرکانس 1880 قرار بگیره

دمای گرافیک هم در حالت عادی 45 هست یکم زیاد نیست؟ و راه حل چیه؟
    مدلش چی هست؟
    به نظر من دماش عادی هست

این aux چی هست؟ در حالت عادی دماش بالای 100 هست ولی وقتی با پرایم 95 تست می گرفتم اومد زیر 30!!
    یک سنسور پاور هست که اکثر پاور های بازار ایران این سنسور را ندارند و نرم افزار این دما را اشتباهی نشون میده

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

شما از درون تنظیمات بایاس گزینه cpu target را فعال کنید و مقدارش را از 30 درجه بذارید روی 60 درجه
    بعدش هم میزان سرعت فن پردازنده را بذارید روی 50%
    حتما turbo core را غیر فعال کنید
    تو قسمت h/w monitor س cpu fan 1 setting تو حالت full on بود که اون رو automatic کردم و target cpu رو روی 60 گذاشتم خودش 50 بود target fan speed هم به صورت level هست که تا level 9 داره چیکارش کنم؟
    turbo core فعال بود که غیر فعالش کردم

در مورد خنک کننده هم تا 50 تومن tonic tower extreme با قیمت 48 تومن گزینه بسیار مناسبی هست
    بعدش هم thermaltake ifx14 با قیمت 80 تومن عملکرد خوبی داره(البته اگر از نظر ابعاد کیس محدودیت نداشته باشی)
    این خنک کننده رو کجا می تونم گیر بیارم؟فکر کنم نایاب باشه!
    کیس من مگنوم 2 هست چی فن سی پی یو براش خوبه؟

موردی را که یادم رفت اضافه کنم این هست که در تنظیمات بایاس مواظب باش که فرکانس ht و nb در صورتی که اور شما با افزایش ضریب پردازنده نیست بیشتر از 2000 نشه
    الان فرکانس nb 10x 2100 mhz هست ht هم روی auto هست الان باید چیکارش کنم؟
    کلا برای اور کردن چی رو تغییر بدم؟ من الان cpu fereq رو 210 کردم فقط توی قسمت cpu config تغییرات نمی خواد بدم؟
    الان cool n quiet و secure virtual فعال هستن

با این وجود شما ضریب dram ratio یا dram frequency را از 3.33 بذارید روی 4تا در فرکانس 1880 قرار بگیره
    این dram ratio یا dram freq کجا هست؟ من پیداش نمی کنم!
    مادربورد من هم ازرام 870e3 هست

مدلش چی هست؟
    مدل گرافیکم 5770 power color هست
    الان تا 900 و 1270 اورش کردم که توی 10 دقیقه تست پایدار بود و دما به 75 رسید این عادیه؟
    در حالت عادی الان دماش 47 تا 49 هست

این هم عکس از spd

سپاسگذارم
    Last edited by sam123; 30-11-2010 at 13:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تو قسمت h/w monitor س cpu fan 1 setting تو حالت full on بود که اون رو automatic کردم و target cpu رو روی 60 گذاشتم خودش 50 بود target fan speed هم به صورت level هست که تا level 9 داره چیکارش کنم؟
    بذارش روی 4 یا 5

این خنک کننده رو کجا می تونم گیر بیارم؟فکر کنم نایاب باشه!
    دوستان از بازار رضا و ایران پیدا کردن پس پیدا کردنش برای شما هم نمی تونه کار زیاد سختی باشه

کیس من مگنوم 2 هست چی فن سی پی یو براش خوبه؟
    همونی که معرفی کردم خوب هست
    البه می تونید pc cooler 1216x هم بگیرید

الان فرکانس nb 10x 2100 mhz هست ht هم روی auto هست الان باید چیکارش کنم؟
    کلا برای اور کردن چی رو تغییر بدم؟ من الان cpu fereq رو 210 کردم فقط توی قسمت cpu config تغییرات نمی خواد بدم؟
    شما ضریب پردازنده را افزایش بدی خیلی راحت تر و بهتر هست

ضمنا ضریب nb را هم بذارید روی 9x

این dram ratio یا dram freq کجا هست؟ من پیداش نمی کنم!
    احتمالا اسمش متفاوت هست
    شما یک شات از تنظیمات اورکلاک مادربرد برای من بذارید

الان تا 900 و 1270 اورش کردم که توی 10 دقیقه تست پایدار بود و دما به 75 رسید این عادیه؟
    تا جایی که من به یاد دارم پاور کالر 5770 خودش یک کارت اور شده هست که با فرکانس هسته 825 کار می کنه
    البته خودم هم قبلا با این کارت کار کردم
    با این حال دمای کارت شما در این فرکانس کاملا طبیعی و عادی هست

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

اینکه سرعت فن سی پی یو رو می گید بیارم پایین بخاطر صداش هست؟یا چیز دیگه ای ؟چون اگه سرعتش بیاد پایین زود تر داغ می شه

الان من cpu رو تا 3.51 اور کردم و با برنامه amdoverdrive ی 15 دقیقه تست گرفتم دماش بیشتر از 54.5 نرفت این یعنی پایدار هست؟کلا پیشنهاد می کنید تا چقدر اورش کنم؟
    یه نکاه به تصویر بندازید

اینم دو شات از تنظیمات مادربورد وطریقه اور سی پی یو

از قسمت تایمینگ رم هم می خواد شات بذارم؟

در مورد گرافیک هم خودش 850 هست الان تا 900 اورش کردم که الان دماش در حالت معمولی 41 الی 43 شده !

با تشکر از راهنمایی شما

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینکه سرعت فن سی پی یو رو می گید بیارم پایین بخاطر صداش هست؟یا چیز دیگه ای ؟چون اگه سرعتش بیاد پایین زود تر داغ می شه
    باياس تنظيماتي داره كه خودش خودكار سرعت فن پردازنده را تنظيم مي كنه
    شما فقط حدعقل سرعت را كم مي كنيد تا زماني كه پردازنده زير بار نيست و حرارت بالايي نداره نويز شما را آزار نده

الان من cpu رو تا 3.51 اور کردم و با برنامه amdoverdrive ی 15 دقیقه تست گرفتم دماش بیشتر از 54.5 نرفت این یعنی پایدار هست؟کلا پیشنهاد می کنید تا چقدر اورش کنم؟
    با فن استوك همين قدر كافي هست
    ضمنا شما مقدار memory clock را بذاريد روي 4 تا فركانس رمها روي 1800 قرار بگيره

15. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •