بزن تو کار سوپری که واقعا نون داره :
مزایا:
پولش نقده
مشتریش همیشه هست
اگه جاش عالیه باشه ماهی 3-4 می تونی درامد خالص داشته باشی
=======
یه سیستم هم بزار تو مغازت وقتی بیکاری کارهایی که مربوط به رشته ات میشه انجام بده تا از یادت نرن
بزن تو کار سوپری که واقعا نون داره :
مزایا:
پولش نقده
مشتریش همیشه هست
اگه جاش عالیه باشه ماهی 3-4 می تونی درامد خالص داشته باشی
=======
یه سیستم هم بزار تو مغازت وقتی بیکاری کارهایی که مربوط به رشته ات میشه انجام بده تا از یادت نرن
اما بنظرمن این شاخه اون شاخه نکن
کار آزاد هم از اون خبرا که فکر میکنی نیست تا نری توش شاید متوجه نشی آواز دوهول شنیدن از دور خوش است
سعی کن تو رشته ی خودت پیشرفت کنی
واقعا حیفه این همه تخصصی که توی این چند سال جمع کردی با سرمایه ات رو بخوای ببری سمت یه کاری که هیچ تجربه ای توش نداری
شما برو تو محلتون امار بگیر ببین تو یک سال اخیر چند تا مغازه جمع کردن رفتن جاشونو دادن به یکی دیگه
الان طوری شده که تا به موقعیت اجتماعی نرسی توی شغل خودت پول به راحتی در نمیاد!
سوپر مارکت یه خوبی که داره سرمایه اولیش فقط پول مکانته وگر نه جنس و اینجور چیزا رو شرکتای پخش مواد غذایی میان التماستم میکنن که ازشون بخری اونم تازه با چک.
خلاصه:
برو منم دارم میام![]()
40-50 میلیون برای خرید مغازه 12-15 متری یعنی متری حدود 3 تومن
فکر میکنم قیمت مغازه تو محله های خوب و پر رفت و امد کمی بیشتر از این حرفها باشه
اما چند نکته رو در نظر بگیر حتما : مغازه تو محله ای که ارزونتره نگیر چون اگه کمی قرض کنی و وام بگیری و سختی بکشی تا مغازه تو محله بهتر و پر رفت و امد تر بگیری اینده دار هست و بهتر
مغازه رهن کردن به صرفه نیست چون اگه کارت اساسی بگیره مالک میندازتت بیرون و خودش شروع به کار میکنه
چون از مقایسه مزایای بقالی یا سوپرمارکت با دیگه مشاغل مثه کارمندی شرکت کامپیوتر صحبت شد باید بگم تنها امتیاز سوپرمارکت توی درآمدشه اینو بقیه هم اشاره کردن، اگه این مورد درآمده محقق نشه باختید با وجودی که توی هر کوچه چندتا سوپرمارکت است معمولاً ضرری توی بقالی نیست! در مورد کسر شأن و ازین حرفا بگم الان برخی با مدرک دانشگاهی شغل آبدارچی و نظافتچی دارن متاسفانه! کار عار نیست به شرطی که شرافتمندانه باشه. خیال نکنید این قدر مردم دوست دارن بچه هاشون دکتر بشن بخاطر حاشیه امن پول و درآمده!
Last edited by dusti55; 22-11-2010 at 16:00.
با توجه به اينكه من ميخوام نظرات دوستان رو جمع آوري كنم نميخوام از كسي طرفداري يا با كسي مخالفت كنم ولي تمام نظرات برام محترم هستن و ازتون سپاسگزارم.
اما واقعاً براي من پول بيشتر اهميت داره.
يكي از دلايل من براي اين كار اينه كه قصد دارم خانواده ام رو اول از لحاظ هزينه هاي زندگي بي نياز كنم و بعدش به عنوان پدري! تحصيل كرده براي پيشرفت فرزند(ان)م برنامه ريزي مطابق تواناييشون انجام بدم به طوري كه وظيفه پدري رو به نحو احسن در قبالشون انجام بدم و به ناچار در اين راه بايد از بسياري از خواسته هام چشم پوشي كنم و فقط به فكر اونا باشم. ديگه چه ميشه كرد بايد يه جوري آينده رو ساخت حالا با هر وسيله و امكاناتي و از اونجا كه حرف اول و آخر رو در اين مملكت پول ميزنه من ناگزيرم عطاي پرستيژ رو به لقايش ببخشم.
از پدرمون هم كه بهمون ارث كلاني نرسيده كه بهش دل خوش كنيم پس چاره اينه كه خودمون تلاش كنيم.
اگه میخوای پیشرفت کنی و هدفت پوله بدون که با کارمندی تا 30 سال دیگه هم همین هستی که الانی...
نمونش پدرخودمه که داره با ماهی 800 تومن اونم بعد از 30 سال کارمندی و الان بازنشتگی زندگی4 نفرو رو میگردونه ..همش فکر استرس ... ارزوشه که یه بار بره یه کشور خارج تازه ما خوبشیم میگیم دستمون به دهنمون میرسه مثال رفیقمو زدم همسن من الان ماشینش زیر پاشه خونه هم گرفته با درامد عالی ولی من چی؟
خلاصه بگم با درامد کارمندی به جایی نمیرسی ...مگر اینکه تو یه شرکت واقعا معتبر باشی یا سازمان معتبر تا خوب بهت برسن و مزایا بدن ...
سوپری هم اگه میخوای راه بندازی باید یه جای خیلی شلوغ باشه حتی اگه 1 میلیون بیشتر هم بدی ولی جاش خیلی مهم باشه...
داداشم 2ماه پیش خواست راه بندازه خیلی گشت ولی مغازه خوب گیرش نیومد یعنی اومد پولش نرسید....
یعنی کارمندی اینقد کلاس داره ....تو این مملکت کلاس پوله ...وقتی پول داری همه جا تحویلت میگیرن حالا میخوای کارمند باش می خوای مغازه دار...عطاي پرستيژ رو به لقايش ببخشم.
Last edited by sina1415; 22-11-2010 at 18:14.
من هنوزم میگم مردونه تو فیلد خودت قوی بشو تا به عنوان یه متخصص بهت نگاه کنند
اگر برنامه نویسی و دات نت کار میکنی من از یه بنده خدایی که این کاره بود شنیدم میگفت کسی بتونه با jquery خوب کد بزنه همین الان با ماهی 1.200 استخدامش میکنم.... (البته منم دارم روی دات نت سرمایه گذاری میکنم فعلا)
توکار آزاد هر چی باشی خودتی و خودتی یعنی مزایا و پاداش و عیدی و این حرفام خبری نیست
حقوق سر ماه هم نیست ممکنه اصلا در نیاری ممکنه دو برابر دربیاری
آستینا رو هم قشنگ باید بزنی بالا
چون تو کار آزاد هم نیروی خدمات اداره وجود نداره
خودت باید همه کارا رو سر و سامون بدی....
با ماهی 1.200 هم کاری نمیشه کرد الان به خصوص اینکه داری می گی ماهی 1.200 رو به کسی می دن که خوب کد بزنه !!!
به نظر من بهتره ادم بره دنبال یه کار اینده دار نه یه حقوق کارمندی ثابت که باهاش هیچ کاری نشه کرد
تازه کارمند که باشی همش زیر دستی و هرچی رییس بگه باید گوش کنی و کلی خم و راست شی و زیرابی بری و کلی چیزای دیگه که تو جامعه ما رواج داره
نمي دونم
هر كس يه ديدي داره اما من ميگم 15 سال درس نخونديم و جوونيمون رو نگذاشتيم كه آخر بريم كاري كنيم كه افرادي با سطح سواد معمولي هم ميتونند بكنند
اگر شما بتوني براي خودت بازار درست كني و مشتري براي طراحي وب سايت كنارش جور كني
و به ازاي هر سايت 500 تومن هم بگيري به نظر من باز مي ارزه
500 + يه حقوق ماهانه اي كه با احترام بهت بدن و سرت منتي نباشه (اگه البته تو كارت متخصص بشي)
كفايت نميكنه؟؟؟؟
نمي دونم شايد نمي كنه
اما خوب گفتم تو كار آزاد ممكنه يه ماه هيچي درنياري و يه ماه دوبرابر دربياري....
ريسكاي اينجوريشم بايد قبول كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)