من هم به همین دلیل رفتم لپ تاپ گرفتم ........
شب ها روشن بودن دسکتاپ شکنجه هست !!!!!!![]()
من هم به همین دلیل رفتم لپ تاپ گرفتم ........
شب ها روشن بودن دسکتاپ شکنجه هست !!!!!!![]()
آخ گفتید صدا و کردید کبابم! من یک پروژه ای رو شروع کردم و چند ماه وقت صرف کردم تا یک دسکتاپ با حداقل صدا - بالاترین قدرت و اقتصادی جمع کنم. فقط بگم که مادربرد رو مستقیم از آمریکا برام آوردند . ( البته به لطف نمایندگی های گران فروش داخلی قیمتش خیلی زیاد نشد حدود 200 تومن.) اما خوب اون چیزی که می خواستم نشد . ( کارت گرافیک گلوگاه بود. کارت های امروزی بخاریند !)ولی خوب وقتی امروز terminator salvation رو 4 ساعت بدون هیچ نگرانی و دردسری بازی کردم مزد زحمتم رو گرفتم .
در مورد صدا موافقم که هیچی جای لپ تاپ را نمی گیرد ولی این رو هم بدانید در کامپیوتر هر معادله ای بنویسید در نهایت گرما مساوی صدا است . پس هر چه دستگاهتون خنکتر باشد بی صداتر است.
همه ی اینا یکطرف حمل و نقل و جابجایی را بچسب . وقتی میخوای خانه را نظافت کنی باید کیس و نمایشگر و میز و صندلی PC را برداری و بذاری جایی دیگر تا نظافت کنی . بیچاره خانوم خونه پدرش در میاد . ولی لپتاپ چی ؟ راحت مثل یک کتاب میذاری زیر بغل و میزنی به چاک
نه میز و صندلی میخواد نه هزار خرت و پرت ریز و درشت جانبی
کیفیت قطعاتش هم بهتره . چون دسکتاپ ها با اسمبل کردن چندین قطعه ی بعضاً ناسازگار یا تقلبی ممکنست سر هم شود و خلاصه اب بیار حوض پر کن
البته بشرطی که موقع خرید لپتاپ ادم گدا صفتی نباشی بروی سیستم ضعیف و اشغال بخری بعد مجبور شی هی یواش یواش 40 تا قطعه ی جانبی بهش وصل کنی تا جبران مافات شه !
اگه از اخرین قدرت لبتابت بخوای استفاده کنی حتما باید به برق وصل باشه.به شخصه موقع بنچمارک با باتری و برق شهر قابل شهود هست.
پس یه نظرم پی سی رو نگه دار.نهایتش یک لبتاب ارزون هم کنارش بگیر.
مقایسه ی Core2 Q6600 که رتبه ی 44 دارد با i7 720QM که رتبه ی 27 دارد اشتباه محض است .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)