به نظر من طبیعیه.
به نظر من طبیعیه.
کاملا طبیعیه!سلام
CPU AMD Athlon X2 240 من هم دمایی در حدود 32 تا 35 درجه در حالت عادی داره(موقعی که داخل Setup هستم) و بعد از بازی هم دیدم حدود 47 درجه.
این دما طبیعیه یا زیاده.
اینجا ایران است!!!
نه دوست گرامی ایرانه و یک منطقه با اب و هوای معتدل
این دماها با استفاده از برنامه PC PROBE II که خوده شرکت ایسوز همراه مادر برد ارائه داده
واز انجایی که شرکت ایسوز کلا تو برنامه های ارایه داده شده خیلی اشتباه میکنه( بخاطر کم تجربه بودنشه) من با استفاده از برنامه cpu cool هم دو تا برنامه رو برای دمای مادربرد و سی پی یو مقایسه کردم ومطمئن شدم
![]()
Last edited by hamid1002; 24-11-2010 at 08:14.
این دماها با استفاده از برنامه PC PROBE II که خوده شرکت ایسوز همراه مادر برد ارائه داده
باور نکردنیه!
نکنه سنسور تشخیص دمای برتون مشکل داره ؟ دما اگه 8 باشه میتونی حداقل 1000 مگاهرتز اور کنی![]()
Last edited by TREASURES; 25-11-2010 at 15:17.
با hw monitor نگاه کن
ولتاژ cpu رو چک کن ببین چنده ؟
باید زیر 1.2 باشه![]()
شاید به قول شما سنسور مشکل داشته باشه ولی همین مادر برد روی سی پی یو قبلی دمای 30 به بالا رو نشون میداد و در مورد این سی پی یو من تا حالا دمای بیشتر از 25 درجه رو در سخترین شرایط ندیدم برای تست سنشور شما راهی رو میتونید پیشنهاد بدید
با تشکر
سلام من دو سال یه سی پی یو 8400 گرفتم اولش با فن و هیت سینک داخل جعبش دما تو بیکاری و تو ویندوز xp 84 میرسید بعدش یه هیت سینک مخروطی مسی خریدم که دما به 45 رسیدو هنگامیکه epu مادربرد ایسوس روی پار یوینگ به 38 میرسه و ح وفشاری هم با لاتر ا 52 نمیره (بدونه اور) فکنم طبیعه نظر شما چیه؟
چه جالب و البته کمی مضحک.
دمای پردازنده مرکزی 8 تا 11 و در حالی که درجه حرارت مادر برد 41 است !!!!!!!!
به نظر یه چیزی شدیداً درست نیست.
برای من با پردازنده Athlon II X4 630 @ 2.8GHz و تخته مادر ASUS M4A78 در حالت بیکار در صفحه میزکار:
![]()
دوست عزیز از برنامه hw monitor استفاده کن
در ضمن الان ولتاژ cpu شما بسیار بالا است 1.51vکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ولتاژ رو تا v1.32 پایین بیاورید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)