من مانگاشو نخوندم ولی انیمه رو که یه مقدار دیدم فوق العاده خوشم اومد...کلا دیدن انیمه یه چیز دیگست...
مطمئنا هرچی جلوتر برین براتون جذاب تر میشه...من قسمتاشو خیلی پراکنده دیدم...ولی بااین که پراکنده بود خیلی داستانش برام جالب بود...
من مانگاشو نخوندم ولی انیمه رو که یه مقدار دیدم فوق العاده خوشم اومد...کلا دیدن انیمه یه چیز دیگست...
مطمئنا هرچی جلوتر برین براتون جذاب تر میشه...من قسمتاشو خیلی پراکنده دیدم...ولی بااین که پراکنده بود خیلی داستانش برام جالب بود...
کلا اوایلش یه خورده حوصله آدم سر میره ولی وقتی اکیپشون جمع میشن میرن ماجراجویی هر قسمت هم یه داستان خاص خودش رو داره اونجاست که میشینی چشم بهم زدن میبینی رفتی +400مین قسمت :۱۶:هنوز نتونستم با داستانش ارتباط برقرار کنم ....هنوز جذاب نشده![]()
در زد۲ جان ببین جالبه جذبش بالاست
الان که من دارم هر هفته دنبالش میکنم ، میتونم بگم که بهترین انیمه ای هست که تا به حال دیدم.
حتی از ناروتو هم قشنگ تر شده.
aghaaaaaaaaa man mikham Anime One Piece ro DL konam toro khoda yeki rahnamaeiim kone
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سر اینجا بزن راهنمایی رو می تونی بگیری.
پ ن:
فارسی بنویس خواهشا.
خدایش اینقدر قشنگه که من نفهمیدم چطوری شد رسیدم از قسمت 1 رسیدم 416!!!
بد جور آدمو میخ میکنه
بخاطر زلزله اخیر در ژاپن قسمت 480 وان پیس پخش نشده و هنوز از زمان پخشش خبر جدیدی ندیدم.( امیدوارم به پروژه پخش ناقص تبدیل نشه.....)
خبر بدی باسه طرفدارهاش هست
![]()
منم تازه شروع کردم به دیدن این انیمه ، مانگا شو از کجا میشه خوند؟
سرچ کن تو اینترنت زیاده هم می تونی انلاین بخونی هم دانلود کنی.
من تازه فهمیدم با چه دیدی باید اینو بخونم ... خودم به کج بودن دو هزاریم خنده ام گرفته.
(گرچه این هفته کلا همه چی تعطیل-کار زیاد دارم بخونم از زندگی می افتم )
یک 150 قسمت دانلود کردم از امروز شروع کنم به دیدن.
ولی مانگا الان بیشتر حال میده.... از دست این روبین با این حرف زدنش اگر نمی گفت قضیه توی معبد رو سانجی حساب لوفی رو می رسید ( من عقبم دارم خودم رو می رسونم )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)