جالبه ، یه شخصی که میخواد خرج بکنه همه جلوش رو میگیرند ! امان از دست ما مردم
جالبه ، یه شخصی که میخواد خرج بکنه همه جلوش رو میگیرند ! امان از دست ما مردم
دوست عزیز نمیشه که پست تبلیغاتی بدین و بگین بحث نکنید.دوستان روی نظر من بحث نکنند ولی به نظر من هر کی با اطلاعات کافی داره ویندوز کرک شده استفاده می کنه یه نوعی دزده!:(
به هر حال. اگر خواستید ویندوز اصل بخرید چند تا شرکت تو ایران هستند که می فروشند. چند تا نسخه متفاوت ویندوز هست. از لایسنس MSDN که میشه تا ۵ دلار هم پیدا کرد تا نسخه Signature که ممکنه تا ۱ میلیون هم ارزش داشته باشه.
ارزون ولی مطمئن من OEM پیشنهاد می کنم که میشه ۱۲۰ تومن پیدا کرد.
گرون و مبلغ اصلی هم همون نهایت ۳۲۰ تومن (یا ۳۵۰) .
اگر خواستید می تونم چند تا شرکت معرفی کنم.نمونه اش مهرسامان.
مایکروسافت میتونه راحت ویندوز اصلی در اختیار ایران بزاره. هیچ کاری نداره براش. اینکه به خاطر شرایط تحریم نمیزاره و نمیزارن که بزاره دیگه مشکل اوناس نه ما؛
این ویندوزهای پولی وقتی ساپورت نداشته باشه، وقتی وارد بخشی از سایت مایکروسافت بشین و بگه شما دسترسی ندارید چون از ایرانید و خیلی چیزهای دیگه که هیچ تفاوتی کاربر بین ویندوز اصلی و تقلبی حس نکنه باعث میشه که همه سراغ ویندوزهای کرک شده و یا لایسنسهای تقلبی برن.
هرکس که بازی اورجینال بخره؛ ویندوزش اورجینال باشه؛ نرم افزارهاش همه خریداری شده باشند و تا حالا هیچ DVD رو رایت نکرده باشه میتونه ادعا کنه دیگران دزد هستند...
خود دانید ولی این نوع بحث ها به جایی نمی رسه.دوست عزیز نمیشه که پست تبلیغاتی بدین و بگین بحث نکنید.
خب براش مشکل پیش میاد که نمایندگی رسمی نداره دیگه. اما فروشنده ویندوز اصل داریم تو ایران.مایکروسافت میتونه راحت ویندوز اصلی در اختیار ایران بزاره. هیچ کاری نداره براش. اینکه به خاطر شرایط تحریم نمیزاره و نمیزارن که بزاره دیگه مشکل اوناس نه ما؛
فکر نکنم مایکروسافت همچین بخشی داشته باشه. اما کلا درسته حرفاتون.این ویندوزهای پولی وقتی ساپورت نداشته باشه، وقتی وارد بخشی از سایت مایکروسافت بشین و بگه شما دسترسی ندارید چون از ایرانید و خیلی چیزهای دیگه که هیچ تفاوتی کاربر بین ویندوز اصلی و تقلبی حس نکنه باعث میشه که همه سراغ ویندوزهای کرک شده و یا لایسنسهای تقلبی برن.
اما میشه فرق هایی حس کرد. حس عذاب وجدان یا مشکل نداشتن در رابطه با آپدیت
همه نرم افزارها نیاز به خرید ندارند. به غیر از اوپن سورس و نرم افزارهای مجانی یک سری Giveaway هایی هم راه می افته که توش می تونید نرم افزار اصل مجانی داشته باشید (خواستید توضیح بیشتر می دم)هرکس که بازی اورجینال بخره؛ ویندوزش اورجینال باشه؛ نرم افزارهاش همه خریداری شده باشند و تا حالا هیچ DVD رو رایت نکرده باشه میتونه ادعا کنه دیگران دزد هستند...
در ضمن مطمئن باشید کسی که دو تا نسخه Retailدستش بوده و دو تا لایسنس MSDN استفاده کرده و مطلبش در مورد ویندوز های OEM تو لینک دونی پی سی دانلود رفته مقداری عقل داره که بفهمه رطب خورده منع رطب نکند!![]()
ebicross جان ممنون از توضیحاتت.
منم موافقم با نظرش و ما که تحریم هستیم و همه عالم دارم از ویندوز های کرک شده استفاده میکنن و قیمت ویندوز اصل به قیمت خون یه ادم داره فروش میرسه چرا پول بی زبون رو بدم هاااااااااااااااااااااااا اااااااا؟؟؟
همونو قطعه واسه سیستم میگیرم
فقط مشکلم اینه که با هر کرکی وارد شدم برای ویندوزxp جواب نداد که نداد
اگر منظورتون دانلود از سایت مایکروسافته پس اینو ببینید:ebicross جان ممنون از توضیحاتت.
منم موافقم با نظرش و ما که تحریم هستیم و همه عالم دارم از ویندوز های کرک شده استفاده میکنن و قیمت ویندوز اصل به قیمت خون یه ادم داره فروش میرسه چرا پول بی زبون رو بدم هاااااااااااااااااااااااا اااااااا؟؟؟
همونو قطعه واسه سیستم میگیرم
فقط مشکلم اینه که با هر کرکی وارد شدم برای ویندوزxp جواب نداد که نداد
فایل مورد نظر نیاز به اکتیو بودن ویندوز و چک کردن Genuine توسط Addone مایکروسافت داره.
قبول میکنیم و دانلود رو میزنیم؛ در حال چک کردن اصلی بودن و معتبر بودن ویندوز:
مایکروسافت از شما تشکر میکنه که ویندوز اصلی خریدین و به شما فایل رو میده تا دانلود کنید. خسته نباشی مایکروسافت؛ این کرک مربوط به 9 ماه پیشه. (موجود در ویندوز مجموعه ی نرم افزاری کوانتوم P30world و یا ویندوز فروشگاه سایت)
![]()
اقا دمت گرم فقط یه کرک جدید و تست شده خوب بده واسه 7 و xp
بعد ورژن اخر 7 رو نگفتی چیه؟
ممنون
آخرین ورژن ویندوز 7 رو میتونید از همینجا بخرید با قیمت 4000 تومان و همین کرکی که من استفاده میکنم روش نصبه.
Build 7600 آخرین نسخه ی ویندوز 7 و نسخه ی Ultimate رو بخرید که کامل باشه.
توجه کنید ویندوزهایی که سرویس پک دارند رو نخرید.
کرک های جدید رو بچه ها تو یک تاپیک میزارند کافیه سرچ کنید.
این کرک هم آخرین ورژنه و حتی بعد از نصب اون آپدیت (WAT) دوباره میتونه ویندوز رو کرک کنه.
برای کرک ویندوز XP به انجمن خودش برین. حتما پیدا میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)