سلام بر دوستان !!!!!!
بنده هم n82jq دارم.چون آدم وسواسی هستم تو خرید تقریبا تو بحث های عمومی تهشو در آوردم.در خدمتم اگه بتونم مشکلی رو حل کنم خوشحال میشم!!!![]()
سلام بر دوستان !!!!!!
بنده هم n82jq دارم.چون آدم وسواسی هستم تو خرید تقریبا تو بحث های عمومی تهشو در آوردم.در خدمتم اگه بتونم مشکلی رو حل کنم خوشحال میشم!!!![]()
میخواستم بدونم باتریش با اینکه 8 سلولی هست چند ساعت در حالت وبگردی نگه میداره؟
به جمع N82jq دار ها خوش اومدیمبارکت باشه دستگاه خوبی گرفتی.
برای فهمیدن کانفیگ دستگاهت از پردازنده تا سیستم عامل می تونی از نرم افزار Everest استفاده کنی.
راستی آقا براشما که از دوبی فرستادن چند در اومد؟
دوستان سلام
دوستان لطفا قیمت خرید رو هم بزنید
روی من که خیلی در اومد 1.460
عجله داشتم و تمی تونستم صبر کنم وگرنه می گشتم و ارزون می گرفتم
علی علی
Last edited by seyyedi; 05-12-2010 at 15:30.
سلام دوست من!
آقا دست گذاشتی رو یه موردی که اطلاعی ندارم ازش!!من هنوز باتریه لپ تاپم نرسیده دستم.طرف آشنا بود باتری 6 سل خریدم.همونو پسش دادم برام 8 سلش کنه!!ولی فکر کنم 2.5 تا 3 رو نگه داره(اونجور که از دوستان شنیدم)
خدمتم آقای seyyedi هم باید عرض کنم بنده یک هفته قبل از شروع ترم جدید خریدم 1375 البته ارزون تر هم بود که نمیشد بهشون اطمینان کرد ممکن بود سرم کلاه بره چون تو اون مقطع بازار بسیار ملتهب بود و منم با خودم عهد کرده بودم ترم رو با n61jq یا n82jq شروع کنم.
دوستان سلام
ایول بابامنم با خودم عهد کرده بودم ترم رو با n61jq یا n82jq شروع کنم.
منم دقیقا عین تو بین این دو تا مونده بودم ولی چون وقت نداشتم و خیلی خوب تحقیق نکردم و n61 هم به کلی پیدا نمی شد و چند ساعت بعد به دستم می رسید دیگه دروش خط کشیدم و این رو گرفتم
علی علی
نمی دونم چرا n82jq زیر سایه n61jq هست.البته شاید اون موقع این جوری بوده.من از قبل از ماه رمضون دیگه قید f11dgx رو زده بودم و فقط به n61jq فکر می کردم.البته از اول تابستون یه ریز تحقیق می کردم.تو کلوپ n61 هر روز سر می زدم.رفتم که برای خرید...دیدم ملخ تخم ان61 رو خورده یه گوش چشمی هم به ان82 داشتم.یکی دو روز زوم کردم رووش اتفاقا نظرم برگشت.
شاید فکر کنید چون خریدمش برای اینکه احساس مغبون بودن نداشته باشم دارم ازش تعریف می کنم اما به نظرم از ان61"برای استفاده و کاربری من!!"فوق العاده بهتر است.الان می فهمم 16 اینچ و 3 کیلو یعنی چی.البته در این مورد بحث زیاد کردم تو همین کلوپ ان61:
فوق العاده کلوپ جوندار و پر بیننده ای هست.بچه های بسیار متخصصی هم توش فعالیت دارند.کلا خیلی حال می کنم با اون کلوپ!ایشالله اینجا هم اونجوری بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا با یکی از عزیزان که می گفت ان82 مشکل اساسی داره بحث کردم و قرار شد مدرک بیاره که فکر نمیکنم اشکالشون وارد باشه وگرنه مثل f11های سونی گندش در میومد!!!یا حد اقل یه نفر n82 دار پیدا می شد بد بگه ازش!
بدترین چیزی که در مورد سالار(ان82)شنیدم این بود که داغ هست که با توجه به کوچک بودن و ci7 بودن سی پی یو اختلاف دمای جزیی زیاد دور از ذهن نبود و چون اهل high performance دائمی نبودم برام مهم نبود... اما بعد از یه سری کل کل با دوستان اتفاقا رکورد شکنی هم کردم.دما رو تا 34 رسوندم که برای بچه ها عجیب بود.البته رسما اعلام نکردم )حتما عکسشو می ذارم.
از همه ی سالار دار ها(ان82 دار ها) که یه نگاهی میندازن سریع رد می شند خواهشمندم این کلوپ رو رونق ببخشند با حضورشون.ارزشش رو داره!!!!
اولا" سلام به همه ی بچه های با حال کلوپ n82jq (سالاردارها)
دوما" اگه n82jq خودش سالاره پس دیگه زیر سایه چیزی نیست.چون به نظرم نه تنها چیزی از n61jq کم نداره حتی سرتر هست
دلایلم ایناست یکی وزنشه که خیلی خوبه دوم باطریشه و...
منم اول میخواستم n61jq که یهو دیدم به قول دوستمون اقا حمید ریشه شو ملخ زده اوناهاییم که داشتند قیمت کذایی میدادند
اما الان خیلی خوشحالم که n61jq نگرفتم چون گذشته از امکانات خوبش وزن زیادی داره. در کل من که با این لپ تاپ خیلی حال می کنم چون دقیقا" همون چیزیه که میخواستم یه لپ تاپ پرقدرت با وزن مناسب و حمل و نقل راحت حداقل برای ما دانشجوییم.
در ارتباط با دماش هم باید بگم که از n61jq که بالاتر نیست پایینتر هم هست چون من یکی از دوستام که n61jqداره دماشو با اورست چک کردم در حالت عادی بین50 تا 53 بود در حالیکه n82jq من تو همون وضعیت بین 45 تا 48 می چرخید.
یکی از دوستان هم در کلوپ n61jq گفته بودند که در عملکرد بالای80 درصد پردازنه سیستم هنگ میکنه که من همون روز چک کردم دیدم که هنگ که نکرد هیچ برنامه ها هم مثل بنزاجرا میکرد.
ببخشید که یه خورده پرحرفی کردم .
موفق باشید![]()
دوستان سلام
توی این برتری ها که گفتی کارت گرافیک رو نباید فراموش کنی
کارت گرفایک چیزیه که فکر نمی کنم بشه عوضش کرد درسته ؟
پس همیشگیه و کارت N82 از N61 بهتره
هم توی بازی و هم برای نرم افزارهای مهندسی
هارد و بلوری رو میشه اضافه کرد
صفحه نمایش 14 هم برای دانشجویی مناسب تر از 16 است
علی علی
كاملا" با صحبتهاتون موافقم اما در مورد كارت گرافيك براي بازي گرافيك n61jq بهترهاما براي نرم افزارها تا جايي كه بنده اطلاع دارم گرافيك n82jq خودمون بهتره
.در مورد تعويض گرافيك هم درست مي گيد كارت گرافيك لپ تاپ قابليت ارتقا نداره.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)