تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: Unity یاUDK ؟ نظر شما چیه ؟! [نظر سنجی]

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    منم تقریبا میشه گفت با هر دو موتور کار کردم ...
    ببین UDK موتور خیلی جالبیه این که میگن سخته اصلا اینطور نیست ، فقط سخت به نظر میاد ...
    دلیلش هم اینه که چون UDK اونقدر امکانات و ادیتور های حرفه ای داره که آدم زورش میاد بشینه پای کدنویسی واقعا همین طوره....
    اگر آموزش 3dbuzz بخش Top down game رو دیده باشی متوجه میشی که حتی با انجام چند کار ساده میشه یه بازی به این زیبایی ساخت...
    به نظر من UDK میتونه هم بازی های کوچک بسازه( کوچک و با قدرت) و هم بازیهای بزرگ ( و پر قدرت تر )
    حرف های Silsin تایید میشه.....
    موفق باشید......
    ممنون از راهنماییت
    فعلا UDK رو انتخاب کردم، یونیتی هم پاک کردم دیگه چشم بهش نخوره
    از صبح تا حالا چند بار اینو اونو انتخاب کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نکته اصلی سر اون تنها ساختنس
    آخه من که زیاد با UDK کار نکردم واسه همین زیادم اطلاعی ازش ندارم، فقط تا این حد میدونم که پیشرفته تره و ابزارای بیشتری داره، اینش خیلی تابلوعه، واسه کار کردن با ViewPortش کلی ابزار داره خب مشخصه خیلی حرفه ای تره. ولی اینجور که بعضیا میگن تنهایی بخوای کار کنی با UDK شاید نا امید بشی و یعنی اینقدر سخته !!
    به نظر من انجینی که آدم باید باهاش کار کنه باید سخت باشه اینجوری خیلی حالش بیشتره. یادش بخیر یه زمانی با بازی FPSC کار میکردیم ... من با سخت بودنش اصلا مشکلی ندارم.
    مثلا من شنیدم میخوای یه بازی سوم شخص بسازی ... باید کل نمیدونم چی چی رو ادیت کنی و از این حرفا ... واقعا هنوزم دو دلم نمیدونم چی کار کنم
    فعلا که یه روز یونیتی باز میشم ... روز بعدش یو دی کا
    واقعا گیج شدم
    خب نگاه کن شما به حرف دیگران که نمی تونی کارت رو جلو ببری . شما مگه با تری دی مکس کار نکردی پس چه مشکلی با طراحی محیطش داره اخه خیلی شبیه اونه . در ضمن واسه سوم شخص هم اصلا لازم نیست کلا نمیدونم چی چی رو ادیت کنی این موردش خیلی راحته اصلا خود یو دی ان یه راهنما به همراه کدهای اماده واسه دوربین گذاشته که شما زحمت دوباره کدنوشتن رو نکنید .
    در ضمن مگه من بهت نگفته بودم که هرکاری که توی یونیتی می کنی رو باید توی یودی کی هم بکنی پس فرقی نداره چه یک نفر چه چند نفر کلا بازی سازی کار یک نفر نیست ولی اگه شما توانایش رو داری می تونی تنها بسازی اگه با یونیتی کار کنی کیفیت کارت پاینتر میاد ولی اگه با یو دی کی کار کنی یه چیز قدرتمند در حد بازی های روز دنیا می تونی بسازی .

3. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خب نگاه کن شما به حرف دیگران که نمی تونی کارت رو جلو ببری . شما مگه با تری دی مکس کار نکردی پس چه مشکلی با طراحی محیطش داره اخه خیلی شبیه اونه . در ضمن واسه سوم شخص هم اصلا لازم نیست کلا نمیدونم چی چی رو ادیت کنی این موردش خیلی راحته اصلا خود یو دی ان یه راهنما به همراه کدهای اماده واسه دوربین گذاشته که شما زحمت دوباره کدنوشتن رو نکنید .
    در ضمن مگه من بهت نگفته بودم که هرکاری که توی یونیتی می کنی رو باید توی یودی کی هم بکنی پس فرقی نداره چه یک نفر چه چند نفر کلا بازی سازی کار یک نفر نیست ولی اگه شما توانایش رو داری می تونی تنها بسازی اگه با یونیتی کار کنی کیفیت کارت پاینتر میاد ولی اگه با یو دی کی کار کنی یه چیز قدرتمند در حد بازی های روز دنیا می تونی بسازی .
    ممنون از کمکت
    UDK باز شدم رفت
    ایندفعه دیگه جدی میگم ... تصمیمم عوض نمیشه

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مجید جان دلنبدم
    خوب UDK موتور بسیار قدرتمندی هستی در این شکی نیست اما واقعا چیزی که این موتور سخت کرده UNREAL SCRIPT هست
    نه ادیتور های البته اگرچه ایپیک سعی کرده قرار گذاشته این بازی FPS آماده برای کاربر جهت ساخت بازی سوم شخص یا اول شخص کار اونها ساده کنه مثل بازی دفاع .اما شما دقت کنید UNTIY ساخت یک بازی ابتدا بسیار راحت از UDK هست.
    UDK در جلوه های گرافیکی بسیار قدرتمند تر از یونتی هست .در UNREAL SCRIPT ساختاری چندان خوشآید نیست ساختار تو در تو برنامه نویسی اونه البته تو این مورد WotGreal یا nFrigne خیلی کارت رو آسون می کنند .اما تو کد نویسی تو هر در یونتی
    کدنویسی بسیار ساده تر هست و یکی از خوبی یونتی راهنمای تعبیه شده در موتور هست (هر چند بعضی قسمت های کمی گنگ تعریف شده)(داشتن یک راهنمای خوب تو خود موتور یکی از دلیل علاقه من به 3dgs بود).در بحث انیمشن یک مشکل بزرگ در یونتی وجود داره یا شاید من نتواستم راه حلی براش پیدا کنم :بله عدم پشتبانی از vertix animation (همان point level animation در cimema 3d( در این مورد udk این مشکل رو نداره ولی یکی ویژگی های untiy پشتبانی از فایل استدیو های سه بعدی معروف مثل cimena4d ,maya,3dmax , و غیره هست)
    سیستم فیزیک یونتی شامل:ragdoll -ماشین و غیره هست ولی اثری از پارچه فیزیک دار نیست ولی فکر کنم پارچه فیزیکی تو udk وجود داشته باشه

موتوری که من کار می کنم unity هست اما بدونید از نه unity تعریف کردم ونه udk
    فقط نظرم گفتم .

6. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مجید جان دلنبدم
    خوب UDK موتور بسیار قدرتمندی هستی در این شکی نیست اما واقعا چیزی که این موتور سخت کرده UNREAL SCRIPT هست
    نه ادیتور های البته اگرچه ایپیک سعی کرده قرار گذاشته این بازی FPS آماده برای کاربر جهت ساخت بازی سوم شخص یا اول شخص کار اونها ساده کنه مثل بازی دفاع .اما شما دقت کنید UNTIY ساخت یک بازی ابتدا بسیار راحت از UDK هست.
    UDK در جلوه های گرافیکی بسیار قدرتمند تر از یونتی هست .در UNREAL SCRIPT ساختاری چندان خوشآید نیست ساختار تو در تو برنامه نویسی اونه البته تو این مورد WotGreal یا nFrigne خیلی کارت رو آسون می کنند .اما تو کد نویسی تو هر در یونتی
    کدنویسی بسیار ساده تر هست و یکی از خوبی یونتی راهنمای تعبیه شده در موتور هست (هر چند بعضی قسمت های کمی گنگ تعریف شده)(داشتن یک راهنمای خوب تو خود موتور یکی از دلیل علاقه من به 3dgs بود).در بحث انیمشن یک مشکل بزرگ در یونتی وجود داره یا شاید من نتواستم راه حلی براش پیدا کنم :بله عدم پشتبانی از vertix animation (همان point level animation در cimema 3d( در این مورد udk این مشکل رو نداره ولی یکی ویژگی های untiy پشتبانی از فایل استدیو های سه بعدی معروف مثل cimena4d ,maya,3dmax , و غیره هست)
    سیستم فیزیک یونتی شامل:ragdoll -ماشین و غیره هست ولی اثری از پارچه فیزیک دار نیست ولی فکر کنم پارچه فیزیکی تو udk وجود داشته باشه

موتوری که من کار می کنم unity هست اما بدونید از نه unity تعریف کردم ونه udk
    فقط نظرم گفتم .
    من با یونیتی کار کردم و به خاطر همین دلایلی که گفتی مثل برنامه نویسی بهش علاقه مند شدم
    چون برنامه نویسیش سی شارپ و جاواعه خیلی هم راحت و قابل فهمه.
    هنوز وارد برنامه نویسی یو دی کا نشدم و نمیدونم کی میشم ولی فکر نکنم اگه مفهوم برنامه نویسی رو بفهمیم و با زبان های برنامه نویسی مثل سی شارپ،وی بی دات نت، جاوا و سی پلاس پلاس و ... کار کرده باشیم فهمیدن برنامه نویسی آنریل کار سختی باشه
    یعنی با همه این زبونا فرق داره ؟! بلاخره یه چیزیه که از همینا گرفته شده.
    ولی وقتی میبینم قدرت یو دی کا چند برابر یونیتیه خب چه کاریه که برم سمت یونیتی و دوباره اونو ادامه بدم در صورتی که میدونم انجین حرفه ای تری مثل یو دی کا وجود داره که نتیجه ی زحمتت رو بهتر میده.
    به خاطر همین یو دی کا رو انتخاب کردم و مطمئنم که میتونه انجین خوبی باشه واسم
    یونیتی رو هم مهریه شو میدم طلاقشم میدم بره

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نگاه کن مجید وقتی یک موتور میگه زبان موتور شبیه فلان زبونه .یعنی ساختار زبان موتور شبیه اون موتوره و از کامپلیر اون زبان استفاده می کنند اما زبان آنریل کمی از این قاعده متفاوته برنامه نویسی تو موتور UDK با ساختار کلاس نویسی و ارث و وارث امکان پذیر هست .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •