نیما جان قرار نیست کراسفایر انجام بدم.
از اطلاعاتتون ممنونم و تعجب می کنم که سایت خود AMD به چه دلیل این مین رو توصیه کرده پس؟
خوب با قیمت تقریبی 150 شما چه مینی توصیه می کنید؟( از ASUS یاGIGA )
نیما جان قرار نیست کراسفایر انجام بدم.
از اطلاعاتتون ممنونم و تعجب می کنم که سایت خود AMD به چه دلیل این مین رو توصیه کرده پس؟
خوب با قیمت تقریبی 150 شما چه مینی توصیه می کنید؟( از ASUS یاGIGA )
بهترین گزینه همون مین asrock هست ... چرا بهش اعتماد ندارید ؟ اگه به خاطر تازگیش هست که باید بگم هر شرکتی باید یه روز کارش رو از یه جایی شروع کنه ... اگه این جوری بود که ایسوسباید تو روز های اول ورشکست می شد ...
این مین تو آورکلاک هم خوب هست ولی عالی نیست و در کل برند ASROCK برند خوش قیمتی تو ایران به حساب میاد ... پس چرا بهش اعتماد ندارید ؟
راستی چرا دنبال آنبرد هستید ؟ گرافیک مجزا که تو لیستتون هست ؟؟؟
اگر دنبال آنبرد نباشید و به ازراک اعتماد نداشته باشیدپیشنهاد من :
MSI 870A-G45=155.000
حق با شماست ولی احساس می کنم گیگا یا ایسوس یا MSI سر تر از ASROCK هستن.
گرافیک آنبرد هم نمی خوام فقط چون سایت AMD اون مین رو پیشنهاد داده بود اغفال شدم.
ممنون از راهنماییتون.
چرا این احساس رو دارید ؟حتما یه دلیلی هست ...حق با شماست ولی احساس می کنم گیگا یا ایسوس یا MSI سر تر از ASROCK هستن.
کاری نکردم ...ممنون از راهنماییتون.
خوب دلیلش اینه که ASROCK جدیده صحبت قبلیتون رو قبول دارم و اگر اینقدر قبولش دارید اصراری به خرید گیگا یا ایسوس ندارم.
در ضمن خیلی از دوستانی که مثل شما حرفه ای هستن میگن ASROCK در حد این برندای قدیمی نیست.
یک دلیلش هم این بود که دیدم تو لیست مینبورد های پیشنهادی سایت AMD هیچ محصولی از ازراک نیست.
شاید ASROCK هنوز به زمان احتیاج داره تا ثابت بشه.
از نظر من برند به هیچ وجه وجه تمایز بین کالا ها تو دنیای کامپیوتر نیست و صرفا برند به هیچ وجه نمی تونه تضمیین کننده ی کیفیت یک کالا باشه ... برند های دیگه کیفیت برد رو توی حدی قرار می دهند که قابلیت آور در سطح عالی داشته باشه ( مخصوصا ASUS و Gigabyte در این زمینه و تعداد فاز ها همیشه با هم رقابت دارند ... البته با توجه به نوع مادربرد و رقابت بازار ) اما ازراک برای این که یک برند تازه کار هست سیاست خودش رو مبنی فروش بیشتر و تثبیت سهم توی بازار قرار داده و برای همین قابلیت آور این برند در حد خوب تلقی می شه ... بعدا ها ASrock هم شروع به مقابله با این دو شرکت بزرگ خواهد کرد اما الان بازار جهانی تو وضعی است که شرکت بزرگی مثل ASROCKباید فکر تثبیت خودش باشه تا آینده ایی برای ساخت برد هایی در سطح Exterm رو داشته باشه ...خوب دلیلش اینه که ASROCK جدیده صحبت قبلیتون رو قبول دارم و اگر اینقدر قبولش دارید اصراری به خرید گیگا یا ایسوس ندارم.
شما هم آور تو سطح حرفه ایی نمی کنید ... پس چرا برای قابلیت هایی که استفاده نمی کنید باید پول بدید ؟
به سیاست های مابین دو شرکت مربوط می شه ...یک دلیلش هم این بود که دیدم تو لیست مینبورد های پیشنهادی سایت AMD هیچ محصولی از ازراک نیست.
همین طور هست ...شاید ASROCK هنوز به زمان احتیاج داره تا ثابت بشه
موفق باشید .
Last edited by Corei7_980X; 16-11-2010 at 19:14.
کاملا منطقی بود دوست عزیز.
با این حساب 60 تومن مبلغ قابل توجهی نیست پس با دومی موافقید؟
ASROCK 870 EXTREME3=120
ASROCK 890FX DELUXE3=180
نکته دیگر اینکه deluxe3 یا 4؟
100% موافقم ... برای کسی که Overclock خیلی بالا نمیکنه فرق چندانی بین برند ها وجود نداره ...از نظر من برند به هیچ وجه وجه تمایز بین کالا ها تو دنیای کامپیوتر نیست و صرفا برند به هیچ وجه نمی تونه تضمیین کننده ی کیفیت یک کالا باشه ... برند های دیگه کیفیت برد رو توی حدی قرار می دهند که قابلیت آور در سطح عالی داشته باشه ( مخصوصا ASUS و Gigabyte در این زمینه و تعداد فاز ها همیشه با هم رقابت دارند ... البته با توجه به نوع مادربرد و رقابت بازار ) اما ازراک برای این که یک برند تازه کار هست سیاست خودش رو مبنی فروش بیشتر و تثبیت سهم توی بازار قرار داده و برای همین قابلیت آور این برند در حد خوب تلقی می شه ... بعدا ها ASrock هم شروع به مقابله با این دو شرکت بزرگ خواهد کرد اما الان بازار جهانی تو وضعی است که شرکت بزرگی مثل ASROCKباید فکر تثبیت خودش باشه تا آینده ایی برای ساخت برد هایی در سطح Exterm رو داشته باشه ...
شما هم آور تو سطح حرفه ایی نمی کنید ... پس چرا برای قابلیت هایی که استفاده نمی کنید باید پول بدید ؟
دارای قابلیت های بسیار خوبی در آور هست ( قابل رقابت با برند های asus وgigabyte و هم 3 و 4 توی حد هستند اما اگر آورکلاک نمی کنید به نظر من براتون پول اضافه خرج کردن هست ... اما از بین مدل هایی که معرفی کردین نظر من بیشتر روی delux3 هست...ASROCK 890FX DELUXE4
Turbo UCC
قابلیت آنلاک هسته های پنهان
پشتیبانی از رم با باس 1866
Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireXکراس به صورت 3 way
پشتیبانی از ساتا 3
دارای پراغ های led جهت عیب یابی و مجهز به کلید های سخت افزاری روشن / ریست و پاک کردن تنظیمات cmos .
پشتیبانی از پخش صدا با دقت HD و Blue_ray audio به صورت 7.1 کاناله به صورت اینترنال
پشتیبانی از usb 3.0
Last edited by Corei7_980X; 16-11-2010 at 19:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)