1600 توی اون عدد ها میبینی؟ به صورت استاندارد؟
2200-1333 دو ا باس جدا هست دلیل نداره بخونیم 1333 تا 2200؟
اگر اونجور بود میزد 800-2200 خودشم خسته نمیکرد
1600 توی اون عدد ها میبینی؟ به صورت استاندارد؟
2200-1333 دو ا باس جدا هست دلیل نداره بخونیم 1333 تا 2200؟
اگر اونجور بود میزد 800-2200 خودشم خسته نمیکرد
دوست عزیز وقتی ماکسیمم فرکانسی رو مینویسه یعنی تمام رم هایی که با فرکانس پایینتر هستند رو ساپورت میکنه1600 توی اون عدد ها میبینی؟ به صورت استاندارد؟
یعنی رم با فرکانس 1333 سازگار هست و بعد 2200؟
تمام فرکانسهایی که بین این رو عدد هستند هم سازگار نیستند با این مادربورد
عجب حرفی میزنید شما![]()
Memory Standard این هاست.
غیر از این نیاز به تنظیم یا اور داره یا .....
رمی که درجا بزاری رو سیستم کار بکنه اناست که نوشته
عزیز من تمامی رم های با فرکانس بالاتر از 1333 اور شده توسط شرکت سازنده هستندMemory Standard این هاست.
غیر از این نیاز به تنظیم یا اور داره یا .....
رمی که درجا بزاری رو سیستم کار بکنه اناست که نوشته
این جا هم منظورش همین بوده شما یه جور دیگه برداشت کردی
پس چرا توی مشخصات مادربرد در برندر های دیگه چنین برداشتی نمیشه؟ نمیگم مادربرد و رم جئر نیست قطعا میشه باهاش کرا کرد ولی ب نظرم در حالت عادی بخوای رم 1600 رو بزاری روی برد 1333 کار مکینه مگر اینکه تنظیمات خاصی انجام بشه
__________________________________________________ __________________________________
واسه همین برد دیگه توصیه کردم که روزه شک دار نباشه
بله اگر به قسمت مشکلات رم هم مراجعه کنید دوستان زیادی بودن که رم با فرکانس 1600 خریداری کرده بودنپس چرا توی مشخصات مادربرد در برندر های دیگه چنین برداشتی نمیشه؟ نمیگم مادربرد و رم جئر نیست قطعا میشه باهاش کرا کرد ولی ب نظرم در حالت عادی بخوای رم 1600 رو بزاری روی برد 1333 کار مکینه مگر اینکه تنظیمات خاصی انجام بشه
__________________________________________________ __________________________________
واسه همین برد دیگه توصیه کردم که روزه شک دار نباشه
ولی داشت با فرکانس 1333 کار میکرد که میتونستن با یک سری تنظیمات بیارن روی فرکانس 1600 و استفاده کنن
ایشون هم میتونن با توجه به بودجشون از فرکانس 1600 یا بالاتر استفاده کنن که به کارشون هم میاد
موفق باشید....
این همه بحث کردی آخرش هم داری میگی بخش مشکلات
انجام تنظیمات
خوب یعنی استاندارد نیست دیگه
دوست عزیز من نگفتم مشکل گفتم احتمال داره همچین مشکلی هم به وجود بیاد که با یه سری تنظیمات حل میشهاین همه بحث کردی آخرش هم داری میگی بخش مشکلات
انجام تنظیمات
دلیلش رو هم خدمتتون عرض کردم که رم های با فرکانس بالاتر 1333 اور شده توسط شرکت سازنده محسوب میشن
که فکر هم نمیکنم روی این مادربورد مشکلی داشته باشه
یعنی رم های بین فرکانس 1333 تا 2200 استاندارد نیستن؟خوب یعنی استاندارد نیست دیگه
اینم از اون حرفای منحصر به فرد شما بود!
برای این برد استاندارد نیست. استاندارد یعنی بزاره درجا با همون فرکانس کار بکنه. خودتم میدونی اور شده هست و استاندارد نیست.
یه سری تنطیمات برای کار بر عادی همچینم ساده نیست......بهتر نیست یه مادربردی پیشنهاد بدی که همین قابلیت هارو داشته باشه و تنظیماتم نخواد؟
شما بازهم برگشتی سر خونه ی اول!برای این برد استاندارد نیست. استاندارد یعنی بزاره درجا با همون فرکانس کار بکنه. خودتم میدونی اور شده هست و استاندارد نیست.
یعنی اینطور که شما میگی رم 2200 استاندارد هست و روی این مادربورد میاد بالا ولی 1600 نمیاد بالا و استاندارد نیست
در ضمن بنده نگفتم حتمآ تنظیمات میخواد گفتم احنمال داره که تنظیم بخواد که اونم احتمالش کمه
شما اکثر مین های گیگا رو هم نگاه کنید به همین صورت نوشته به طور مثال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفآ پست من رو کامل بخونید و فقط به فکر جواب دادن نباشیدDDR3 1866(OC)/1333/1066
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)