پس برای هر مانیتوری که ورودی hdmi داشت میشه اینکارو کرد و همیشه جواب میده؟
پس برای هر مانیتوری که ورودی hdmi داشت میشه اینکارو کرد و همیشه جواب میده؟
همیشه که نه ولی اکثرا با گرافیک و مانیتورهای جدید میشه...(گرافیک خروجی HDMI مانیتور ورودیش وFull HD )یه وقت میبینی پورت گرافیک فرق می کنه مثلا mini hdmi باشه یا ... یا مانیتور تو اون رزولوشن نمی تونه اوراسکرین کنه یا خود کاتالیست اسکیلینگ رو غیر فعال کرده اون وقت دیگه کاریش نمیشه کرد البته این در صورتی هست که کابلتون HDMI-HDMI باشه اگه تبدیل یا کابل DVI-HDMI بزنید از پورت HDMI استفاده کردید ولی عملا کارایی همون DVI هست کلا HDMI تقریبا تنها مزیتش نسبت به DVI انتقال همزمان صدای دیجیتال هست که برای درایوها یا دستگاههای مولتی مدیا و کنسولهای بازی توصیه شده ....اونم به شرط اسپیکر خوب روی مانیتور...پس برای هر مانیتوری که ورودی hdmi داشت میشه اینکارو کرد و همیشه جواب میده؟
کلا برای HDTV ها مناسبتر هست ...
Last edited by Kianoosh; 12-11-2010 at 16:27.
ممنون آره برای mini-hdmi نمیشه کاری کرد البته تو بازار من تبدیل های mini-hdmi به hdmi دیدم با اونا هم نمیشه این اتصال رو برقرار کرد؟
دوست عزیز گفتم که اگه کابلتون hdmi hdmi باشه!بله انواع کابل و تبدیل میشه استفاده کرد ولی هزینه اضافی هست... الان مثلا کارت جدید مثل GTX 580 از برند Gainward پورت HDMI با این مشخصات داره:ممنون آره برای mini-hdmi نمیشه کاری کرد البته تو بازار من تبدیل های mini-hdmi به hdmi دیدم با اونا هم نمیشه این اتصال رو برقرار کرد؟
Full integrated support for HDMI 1.4a
including xvYCC, Deep color and 7.1 digital
surround sound
Dual DVI (with Dual-link DVI, support up to
2560x1600) and HDMI support (mini HDMI
connector).
و کابل همراه:
HDMI cable (mini HDMI support)1
این صحبتی که نمیشه یا مشکل داره حتما ، برای مانیتور یا کارتهای قدیمی با درایور و کنترل پنل محدود و... هست!
امیدوارم حل شده باشه...
دوستان من هم امروز مشکل مثل پست اول رو داشتم که با سرچ این تاپیک رو پیدا کردم و از scalin درستش کردم!!
یک دونه کابل hd قیمت 6000تومن خریدم که هم واسه pc هم tv و الان گرافیک 5700 رو به lg2261 وصل کردم ،جالبه بدونید یه دکمه روی پنل lcd هست بنام FUN که فقط در حالت hdmi فعاله و اینها رو داره: 4:3 In wide و photo effect که کار نکرد و میگه this menu is not available ،تنظیم صدا چون که درحالت hd صدا خارج میکنه اما وقتی که صدا رو به خروجی صدا مونیتور زدم صداش نصف حالت عادی بود، یک گزینه هم time control!
......................
سلام دوستان
میخوام با hdmi لپ تاپم رو کهacer 4741هست به lcd sony 40 اینچ متصل کنم ولی هر کارمیکنم نمیشه
ایا برای لپ تاپ باید تنظیماتی انجام بدم.ویندوزم 7 هست.وقتی کابل رو وصل میکنم یه قلش ابی کنار hdmi رو tvمیاد ولی تو لپ تاپ هیچ کتر نمیشه.هیچ صفحه ای از لپ تاپم رو نشون نمیده.فقط صفحه سیاهه.جی کارکنم.مارک کابلشم مارشاله.
ممنون
سلام
من از مانیتور BX2285 plus سامسونگ استفاده میکنم و به هنگام اتصال HDMI HDMI با مشکل کوچک شدن تصویر مواجه میشم و قسمت تنظیم اندازه صفحه در منوی مانیتور غیر فعال میشه باید چیکار کنم؟
از تنظیمات گرافیک میتونید این مشکل رو برطرف کنید
گرافیکتون چیه؟
آخه از وقتی روشن میشه تصویر همینطوره عین مشکل دوستمون .
کارنت گرافیکم gainward 440 GT هست اگه کارییو که اون دوستمون کرد به زبون سامسونگم بگید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)