تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: قهوه ي تلخ

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

4

منم سوال دوستمون رو دارم.

چطوري ميشه كپيش كرد . تا حالا همه قسمتهاشو خريدم و اخه من خونم vcd player نداريم . و مجبورم محتويات هر cd رو cool disk كپي كنم و اون رو به پورت usb ريسيورمون بزنم تا كل خانواده بتونن ببينن. اخه پاي لپ تاپ 13 اينچي كه نميشه فيلم ديد. اما سر قسمت 20 و 21 كه قفل داشت وكپي نميشد كلي خورد تو ذوقم......... و رفتم از پسر عموم vcd اشو رو قرض كردم با كلي خجالت بعدش هم صداش از تلوزيون در نميامد . همه كابل ها رو جابجا هم كردم بازم نشد .وباره رفت باندهاي سينما خانودگيشو گرفتم و در اخر هم ورودي اسپيكر رو دادم به خروجي هد فون Vcd player تا صداش در امود.تو اداره هم از حركي كه plyer داشت پرسيدم مثل من مشگل صدا داشتن.....
    سلام

خوب شما میتونید اول بخرید، بعد بیاید از اینترنت دانلودش کنی تا مشکل کپی رایت و قفل رو هم نداشته باشی (لینک دانلود خواستی پ.خ بده!)!!!

شما برنامه های BlindWrite و CloneCd رو امتحان کن (بعضی جاها گفته بودن که با این برنامه ها کپی میشه - من سی دی قهوه تلخ رو ندارم امتحان نکردم!!! )...

اگه نشد توی گوگل یکم سرچ کن پیدا میشه ...

__________________________________________________ ___

این هم عکس جایزه نرم افزار قفل گذاری روی سی دی فیلم!! همین قفل قهوه تلخ (که الان چند تا سایت شکوندنش و برای دانلود گذاشتن) !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وبلاگ قفل گذار:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

2. 3 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اقای مدیری هم دلش به حال منو شما نسوخته...
    بخاطر من و شما هم نبود که فیلمشو نخریدن..
    تحقیق کنین لطفا
    متاسفانه همیشه عده ای هنرمندنما از احساسات پاک مردم ساده دل و زودباور ما سوءاستفاده کرده اند و می کنند .

4. 3 کاربر از Setareh 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واقعا بعضی چیزارو میبینه ادم افسوس میخوره تو همچین کشوری همچین ادم هایه مزخرفی هستن که با کارها و بی فرهنگیشون گند زدن به مملکت و ... بعدشم از همه چیز ایراد میگیرن میگن اونجا چرا اینجوریه و اینجا چرا اونجوریه !! . نمونشم همین مسئله ی کپی فیلم قهوه تلخ . که الان تند تند کپیشو نگاه میکنند و بعدش 4.5 سال به اسمون و زمین بدو بیراه میگن که چرا 1 چیز ه درست و حسابی تو ایران تولید و پخش نمیشه . (در ضمن منظورم اصلا با دوستان این تاپیک نیست - کلا گفتم)
    .
    از مدیران هم خواiهش میکنم این تاپیکو علاوه بر قفل حذف هم کنند (حداقل پست بنده رو)
    Last edited by SA.JJ.AD; 10-11-2010 at 07:50.

6. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

متاسفانه همیشه عده ای هنرمندنما از احساسات پاک مردم ساده دل و زودباور ما سوءاستفاده کرده اند و می کنند .
    با سلام
    ما بر اساس وجدان و اصول اخلاقی و فرهنگ خود باید دنبال کپی کردن نباشیم (خوب ادعای حلال و حرام رو هم داریم )و این هیچ ارتباطی به این موضوع که این فیلم به خاطر ما فروش رفته یا نرفته یا حرفهای آقای مدیری( که من اصلا نمی دونم قضیه چی بوده )نداره
    این آقا مجموعه ای ساخته که در قبال نگاه کردنش ما باید سی دی های اصلی اونو خریداری کنیم و هیچ ارتباطی رو نمی بینم بین کپی این مجوعه و تفکرات مهران مدیری یا فلان هنرمند

لطفا کپی نکنید

8. 5 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

واقعا خجالت آوره ...
    با اینکه آقای مدیری صادقانه از مردم خواستند که کپی نکنید ولی باز هم یه عده می آن و در مورد نحوه شکستن قفل این اثر ، یه تاپیک راه می اندازن ...
    Last edited by hashemi_ali_reza; 10-11-2010 at 11:33.

10. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببینید در اینکه کپی غیرمجاز هم کار غیر اخلاقی هم خارج قانون شکی در اون نیست.
    همچنین آقای مدیری از سازندگان طنز موفق ایرانه ( حداقال از نظر من).
    ---------------
    ولی در کنار همه این حقایق اینکه سناریویی ایجاد بشه قبل ساخته شدن این مجموعه..تعداد زیادی ایمیل بین مردم رد و بدل بشه که بله آقای مدیری به خاطر مردم .... یا احساسات مردم در اون زمان خاص استفاده بشه و اونا رو تحریک کنن که این یک حرکت مردمیه در حمایت از ادمی کعه بخاطر همه ماها نرفته.... در حالی که همش دروغ بوده .
    حالا بماند که شما برای یک مجموعه سری 2500تومان پول میدی ولی در نهایت برای همش 75000تومان !! باید برای یک سریال بدی و اینکع ایا این قیمت منطقیه
    ایا اون موقع که اقای مهران مدیری با آقایون رده بالا رابطش خووب بود و بابت هر سریال خدا تومن !! از پول حق من و شما رو بهش میدادن فکر منو شما بوده...
    البته بحث این موضوعات اینجا نیس..ولی خواهشا یه خورده تحقیق کنین
    با احترام به همه دوستان

12. 6 کاربر از alivip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو روز روشن..... میکنی. برعکس شما کم جنبه هستی.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

دوستاني كه داعيه ي اخلاق دارند لطف كنن يا رومي روم باشن و يا زنگي زنگ.شتر سواري دولا دولا نميشه.من همونطوري كه گفتم اصلاً اين سريال رو نديدم و علاقه اي هم به ديدنش ندارم ولي شماهايي كه دم از احترام به حقوق توليد كننده ميزنين آيا بابت ويندوزي كه نصب كردين به حقوق مايكروسافت احترام گذاشتين؟بابت ْفيس چي؟آيا شما بابت فتوشاپتون حقوق ادوبي رو رعايت كردين و 900 دلار پول دادين و خريدينش؟بعيد ميدونم.
    سر خودمون رو كه نميتونيم كلاه بذاريم.به خودمون كه نميتونيم دروغ بگيم.من مهران مديري رو دوس دارم ولي قهوه ي تلخ رو به دليل اون مظلوم نمايي اولش اصلاً نيگاه نكردم.

15. 12 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستاني كه داعيه ي اخلاق دارند لطف كنن يا رومي روم باشن و يا زنگي زنگ.شتر سواري دولا دولا نميشه.من همونطوري كه گفتم اصلاً اين سريال رو نديدم و علاقه اي هم به ديدنش ندارم ولي شماهايي كه دم از احترام به حقوق توليد كننده ميزنين آيا بابت ويندوزي كه نصب كردين به حقوق مايكروسافت احترام گذاشتين؟بابت ْفيس چي؟آيا شما بابت فتوشاپتون حقوق ادوبي رو رعايت كردين و 900 دلار پول دادين و خريدينش؟بعيد ميدونم.
    سر خودمون رو كه نميتونيم كلاه بذاريم.به خودمون كه نميتونيم دروغ بگيم.من مهران مديري رو دوس دارم ولي قهوه ي تلخ رو به دليل اون مظلوم نمايي اولش اصلاً نيگاه نكردم.
    شما 900$ رو با 2500 تومان یکی میکنی ؟! نکنه انتظار داری با این وضع اقتصادیه خوشحال و واحد پول مسخره و بی ارزشمون همه چی رو به صورت اوریج تهیه کنیم ؟!

17. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا این بنده خدا یه سوال کرد حالا هر که میاد یه چیز به ایشون میگه.همه ی بچه های فروم شعورشون تا این حد هست که این کار رو نکنن.این بنده خدا هم یه سوال کرد.حالا همه بیاین بهش چیز بگین.
    بعدم اصلا با نظر شما موافق نیستم که بخاطر ما فروخته یا نه.میدونید تا الان تقریبا 100 میلیارد فروش کرده با یکم پایین بالا.
    منم نه ارجینالشو نگاه میکنم نه کپیشو.

19. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •