از فیلم عکس بگیر با فتوشاپ جمله مورد نظر رو وارد کن
از فیلم عکس بگیر با فتوشاپ جمله مورد نظر رو وارد کن
یعنی هیچ راهی نیست؟
من که تست کردم میذاره آخه ؟؟؟ کدک پک که نصب نکردین ؟
بله کدک پک هم ریختم
من استفاده از snipping tool ویندوز 7 رو پیشنهاد می کنم.بهترین برنامه برای این کار هستش.
این هم یک نمونه:
موفق باشی
خب من که نریختم مشکلی هم ندارم. آخه این کدک پک ها میان به جای پلیر دیکد میکنن و مشکلات مختلفی ممکنه ایجاد کنن. مثلا برنامه های تبدیل درست کار نکنن و یا زیرنویس به جای اینکه با پلیر باز شه با کدک پکی که نصب شده باز بشه.فکر کنم باید پاکش کنید و رجیستری رو هم یه اسکن کنید و بعدش ببینید مشکل حل میشه یانه. البته نرم افزارهای دیگه رو هم میتونید تست کنید ممکنه جواب بدن.
![]()
دیروز ویندوزم رو عوض کردم. (البته نه واسه مشکل عکس گرفتن از فیلم!! پارتیشن هاردم رو میخواستم عوض کنم...)
الان که هنوز کدک پک نریختم با kmplayer که عکس میگیرم زیرنویس رو هم میندازه!![]()
دستت درد نکنه ... من هم وسوسه شده بودم بعد از مدتها کدک نصب کنم ها !!!! از بیخ گوشم گذشت ...
آقا شما دو چیز نصب کنی هم در این دنیا و هم در اون دنیا به سعادت میرسی و مشکلی پیش نمیاد ...
اول اسپلیتر استریم ها با اسم :
Matroska Splitter
تو وب سرچ کن رایگانه و کمتر از یه مگ ...
دوم این که اگه اسپلیتر اومد و اسپلیت کرد با چی دیکد شه ؟ با یه برنامه ی فوق العاده به اسم :
ffshow
که این هم رایگانه و حجمش 4 مگ میشه. این دو مورد رو من همیشه نصب میکنم ولی کدک پک نصب نمیکنم که مشکلات عجیب برام پیش نیاد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)