سلام مهران جان چه خبر از xperia ؟
.gif)
من این برنامه ی combo fix رو تو حالتی که گفته بودی انجام دادم و ... اسکن کرد و سیستم ریست شد و اومد بالا
و بدون مشکل داره کار میکنه و ظاهرا خبری از ویروس ها و ارور و ... نیست و همه برنامه ها به خوبی کار میکنه !
حالا میخواستم بدونم اون ویروس چی بوده داستانش که گند زده به nod 32 ؟ البته من زیاد امیدی به این انتی ویروس ندارم ... اون برنامه دومی رو که دوست عزیز در بالا معرفی کردند
MBAM) و نصب بکنم و اپدیت بکنم حله ؟ ... در کنار nod 32! ...
ممنون منتظرم
.gif)
سلام عزیز, Xperia خیلی وقته عمرشو داده به شما فعلا دارم با Touch Pro2 کار میکنم و منتظر گوشی های جدید دیگه البته با کیبرد هستم. گوشی بدون کیبرد دیگه واسم حال نمیده. بد جوری بهش عادت کردم.
در مورد برنامۀ MBAM هم آره عزیز حتما نصبش کن و بعد از آپدیت کردنش هم Full Scan کن. این برنامه رایگانه و سعی کن رجیسترش نکنی. وقتی رجیسترش نکنی رایگان برات کار میکنه و همیشه میتونی ازش استفاده کنی.
در کنار ناد32 هم مشکلی ایجاد نمیکنه چون MBAM بصورت غیر فعال نصب میشه و هر وقت خودت خواستی برنامه رو باز میکنی و باهاش سیستم رو اسکن میکنی. .gif)
اون ویروسه هم به احتمال زیاد Fake-AV بوده. یعنی آنتی ویروس تقلبی. از این آنتی ویروسهای تقلبی که تروجان هستند زیادند. چند نمونه شو میتونی برای تست از تاپیک زیر دانلود کنی.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم میخوای که دیگه نه تنها همچین ویروسهایی بلکه اکثر ویروسها دیگه دور و بر کامپیوترت نیان تاپیک زیر رو بخون متوجه میشی.
البته این برنامه حرفه ایه و کار کردن باهاش کمی آموزش میخواد که اونم در همین تاپیک گفته شده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وگرنه همون Nod32+MBAM رو نگه دار و کمی هم مواضب فایل هایی که اجرا میکنی باش.