تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: چگونه می توان کانکشن ADSL را جوری تنظیم نمود که موقع بالا آمدن ویندوز اتوماتیک به اینترنت کانکت شود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    اول بگم که موردمم همیشه روشنه فقط میخوام وقتی کامپیوتر بالا میاد خودش وصل بشه آخه دوستان فرمودند وقتی مودم رو شن بشه اتوکانکت میشه من منظورم اینه که همیشه روشنه فقط موقع روشن شدن کامیپتر میخواستم

دوستان چند سوال:

1. اینکه کانکشن USB یا LAN فرقی در عملکرد دارند؟
    2.میشه دوتا کامیپوتر رو همزمان یکی بصورت lan , دیگری مثل لپ تاپ رو بصورت USB وصل کرد؟ این همون روتر هستش دیگه ولی سرعت تقلیل پیدا می کنه نه؟
    3.امکانش هستش با دوتا یوزر ADSl که داریم از یک خط تلفن همزمان دوتاشم کانکت کنیم؟ الف: از طریق یه مودم ب: از طریق دوتا مودم ولی با یک خط تلفن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیزم برعکس گفتید
    PPPoE پروتکل مد نظرتون هست

موفق باشید.
    جدي ميگي ؟ من همين تازگي ويندوز نصب كردم ، رو حالت bridge تنظيم كردم ، الان مودم رو كه روشن ميكنم خودش وصل ميشه ، كانكشن نساختم
    به هر حال مرسي
    Last edited by Macushla; 08-11-2010 at 22:07.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    اول بگم که موردمم همیشه روشنه فقط میخوام وقتی کامپیوتر بالا میاد خودش وصل بشه آخه دوستان فرمودند وقتی مودم رو شن بشه اتوکانکت میشه من منظورم اینه که همیشه روشنه فقط موقع روشن شدن کامیپتر میخواستم

دوستان چند سوال:

1. اینکه کانکشن USB یا LAN فرقی در عملکرد دارند؟
    2.میشه دوتا کامیپوتر رو همزمان یکی بصورت lan , دیگری مثل لپ تاپ رو بصورت USB وصل کرد؟ این همون روتر هستش دیگه ولی سرعت تقلیل پیدا می کنه نه؟
    3.امکانش هستش با دوتا یوزر ADSl که داریم از یک خط تلفن همزمان دوتاشم کانکت کنیم؟ الف: از طریق یه مودم ب: از طریق دوتا مودم ولی با یک خط تلفن؟
    سلام
    برای وصل شدن اتوماتیک باید از PPPoE استفاده کنید تو پست قبلی خودم هم توضیح دادم .
    1. USB سرعت خیلی کمتری نسبت به لن داره ولی زیاد مهم نیست چون سرعت های ما از سرعت USB کمتره .
    2. بله مشکلی نداره کم شدن سرعت هم اگر همزمان با هم استفاده کنید معلومه که سرعت کم میشه چون دو تا دستگاه دارند استفاده می کنند .
    3. نه خیر امکانش نیست .

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام
    برای وصل شدن اتوماتیک باید از PPPoE استفاده کنید تو پست قبلی خودم هم توضیح دادم .
    1. USB سرعت خیلی کمتری نسبت به لن داره ولی زیاد مهم نیست چون سرعت های ما از سرعت USB کمتره .
    2. بله مشکلی نداره کم شدن سرعت هم اگر همزمان با هم استفاده کنید معلومه که سرعت کم میشه چون دو تا دستگاه دارند استفاده می کنند .
    3. نه خیر امکانش نیست .

موفق باشید
    پسرم یه سوال دیگه حالا اگه من تنظیمات PPPOE رو انجام بدم و مودمم همیشه روشن باشه موقع روشن کردن کامیپتر و بالاآمدن ویندوز اتوماتیک بازم وصل میشه؟ یا نیاز به خاموش روشن نمودن مودم در بعد بالاآمدن ویندوز دارم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسرم یه سوال دیگه حالا اگه من تنظیمات PPPOE رو انجام بدم و مودمم همیشه روشن باشه موقع روشن کردن کامیپتر و بالاآمدن ویندوز اتوماتیک بازم وصل میشه؟ یا نیاز به خاموش روشن نمودن مودم در بعد بالاآمدن ویندوز دارم؟
    سلام
    شما اگر مودم را روی PPPoE تنظیم کنید هر وقت که مودم را روشن می کنید چه کامپیوتر روشن باشد چه نباشد چه مودم به کامپیوتر وصل باشه چه به دستگاه دیگه ای اینترنت اتوماتیک وصل می شود در این صورت اگر مودم شما به کامپیوتر وصل باشد و کامپیوتر هم روشن باشد شما با روشن کردن مودم و بالا آمدن ویندوز به صورت اتوماتیک بدون اینکه کاری انجام بدید به اینترنت دسترسی دارید . فقط مثل همیشه چند دقیقه زمان می برد تا مودم وصل شود و چزاغ های مودم روشن شوند که مدت زمانی که طول می کشد مثل حال BRIDGE هست و حتی کمتر چون در این حالت مودم خودش کانکت می شود ولی در حالت BRIDGE شما باید خودتان کانکشن را باز کنید و کانکت کنید .

شما نیاز به هیچ نرم افزار جانبی ندارید فقط مودم را روی PPPoE ست کنید .

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    شما اگر مودم را روی PPPoE تنظیم کنید هر وقت که مودم را روشن می کنید چه کامپیوتر روشن باشد چه نباشد چه مودم به کامپیوتر وصل باشه چه به دستگاه دیگه ای اینترنت اتوماتیک وصل می شود در این صورت اگر مودم شما به کامپیوتر وصل باشد و کامپیوتر هم روشن باشد شما با روشن کردن مودم و بالا آمدن ویندوز به صورت اتوماتیک بدون اینکه کاری انجام بدید به اینترنت دسترسی دارید . فقط مثل همیشه چند دقیقه زمان می برد تا مودم وصل شود و چزاغ های مودم روشن شوند که مدت زمانی که طول می کشد مثل حال BRIDGE هست و حتی کمتر چون در این حالت مودم خودش کانکت می شود ولی در حالت BRIDGE شما باید خودتان کانکشن را باز کنید و کانکت کنید .

موفق باشید
    کاملا تایید می شود
    مودم من هم دقیقا اینگونه تنظیم شده و هر لپتاپی که وایرلس باشد و گوشی موبایل و ... خیلی راحت فقط با دادن رمز وایرلس کانکت می شود و هر کامپیوتری را هم که با کابل به مودم وصل کنم خودش اتوماتیک بدون دادن هیچ رمزی کانکت می شود.

7. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام

موفق باشید
    پسرم عزیزم ازت ممنون ولی یه سوال دیگه حالا اگه مودمم همیشه روشن باشه که در این صورت اتومات کانکت هستش و کامپیوترم روشن باشه چه حالی میشه؟ مودم درگیر کاره؟ اکانتمون مصرف که نمیشه چه جوریاس؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسرم عزیزم ازت ممنون ولی یه سوال دیگه حالا اگه مودمم همیشه روشن باشه که در این صورت اتومات کانکت هستش و کامپیوترم روشن باشه چه حالی میشه؟ مودم درگیر کاره؟ اکانتمون مصرف که نمیشه چه جوریاس؟
    مودم که وصل هست به اینترنت ولی میتونید تعریف کنید بعد از یک زمان مشخص که خودتون تعریف می کنید اگر هیچ استفاده ای از اینترنت نشد مودم اینترنت را قطع کند .

در اینترنت ADSL و WIMAX و WIRELESS شما تا سایتی باز نکنید یا دانلودی انجام ندهید کلاً از اینترنت تون استفاده نکنید هیچ حجمی ازتون کم نمیشه مگر اینکه ویروسی یا هر چیز دیگری از اکانت شما استفاده کند و حجم شما را مصرف کند که اون هم با نرم افزار DU METER میشه فهمید که چه چیز هایی از اینترنت شما استفاده می کنند .

خلاصه کلام اینه که شما تا از اینترنت استفاده نکنید حتی مودم را هیچ وقت هم خاموش نکنید از حجمتون کم نمیشه مگر در شرایط خاص که در بالا گفتم (نرم افزاری یا هر چیز دیگری حجم شما را مصرف کند).

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست عزیز در مورد اینکه فرمودی سرعت USB در بربابر کایل اترنت کمتره میتونی یکم بیشتر و تخصصی تر بگی و به چی استناد می کنی؟ اصولا که باید با هم برابر باشن!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز در مورد اینکه فرمودی سرعت USB در بربابر کایل اترنت کمتره میتونی یکم بیشتر و تخصصی تر بگی و به چی استناد می کنی؟ اصولا که باید با هم برابر باشن!
    سلام
    سرعت پورت USB از پورت LAN کمتره . سرعت LAN 100Mb/s هست ولی یو اس بی 12Mb/s هست . دلیل نداره با هم برابر باشند هر دو پورت مختلف هستند و USB سرعت کمتری داره . استناد نداره USB و LAN دو پورت جدا از هم هستند و کارایی هاشون هم با هم متفاوت هست دلیل نمیشه سرعت یکسانی داشته باشند.

البته تو سرعت اینترنت شما مشکلی ایجاد نمیکنه چون سرعت های ما کمتر از 12Mb/s هست پس یو اس بی هم جوابگو خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •