چرا به Lenovo فکر نمی کنی؟
چرا به Lenovo فکر نمی کنی؟
این مدل توسط گارانتی سازگار ارائه میشه ...
در ضمن قیمت ها نسبت به قبل افت زیاد داشته.
راستش من اشنایی زیاد ی با لپتاب ها ندارم
دوتا سوال مهم دارم :
از نظر پشتیابی نرم افزاری (داریور)کدام برند قویتر و بهتره ؟
ازنظر معتبر بود گارانتی تعمیر ( البته در ایران ) باتوجه به خدمات پس فروش و نمایندگی های اصلی تعمیر کدوم بهتره ؟
یک سری مارکها هستند منظور همه نوع سخت افزار از مشکلی براش پیش بیاد یا احتیاج به باز کردن داشته باشه برای من که در شهرستان هستم می گن : باید بره نمایندگی اصلی تهران
ایسوس گارانتی سازگار رو داره که خوبه.
دل هم با گارانتی زیگورات و HP هم با گارانتی مادیران یا ایران اچ پی...
درایور ها هم برای همه در یک سطح ارائه میشه...
برای تعمیرات هم دل از همه جا افتاده تر هست. اما امکان خرابی نوت بوک خیلی خیلی پایینه
با سلام و تشکر اگه مدل خاصی مد نظر دارید لطفا اعلام کنید
یکی از دوستان اشاره خاصی روی مارک msi داشت
جناب biostar لپ تاپ ها عین سایر سخت افراز رایانه که میگن درصد اصل و درجه 1 و ساخت کشور چین حتی سی پی یو های اینتل اونها ساخت چین یا بخاطر تعدد مارکهای بکار رفته در یک کانفیگ بازار مشترک یا مونتازی هست
سلام
1.می گم این 3 لپ تاپ که اختلاف قیمت خیلی کمی دارند تفاوتهاشون هم به همون مقداره کمه دیگه ، آره ؟
2.گارانتی hp که ایران اچ پی هست ، معتبره ؟
این یعنی چه 15.6 HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD بلاخره این ال ای دی یا ال سی دی منظور از hd چیه این رزلوشن که hd نیست
پنل lcd با نور پس زمینه led . .
اگه منظور شما مستقیم رو 720*1280 ـه که باید بگم.. 768*1366 وضوح بهتری داره با توجه به اینکه نسبت رزولوشن حفظ شده..
1366x 768 = 1049088 pixels 16 by 9 image
720p = 1280 x 720 = 921600 pixels. 16 by 9 HD standard
که این افزایش پیکسل به خاطر بهبود در نمایش هستش..
ال سی دی ها از خودشون نور ندارن اگه نور پس زمینه نبود رو ال سی دی هیچی معلوم نبود (مثل وقتی که موبایل میره رو حالت استندبای صفحه اش سیاه میشه) قبلا واسه نور پس زمینه از لامپ فلورسنت (مهتابی) استفاده میشد. حالا از led. ا led-back light lcd هم یعنی همین ال سی دی با نور پس زمینه led
صفحه نمایش led هم تکنولوژیه جدیدیه که فعلا رو مویایلها مثل سامسونگ امنیا 2 و n8 استفاده میشه. کیفیتش بهتره، احتیاج به نور پس زمینه هم نداره. جای ال سی دی رو میگیره.
تاپیک جداگانه هم دربارش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)