بیشتر قابلیت Overclock هست ...میشه بگید تفاوت رمهای مشابه توی این عکس چیه که قیمتهاشون هم فرق می کنه.
بیشتر قابلیت Overclock هست ...میشه بگید تفاوت رمهای مشابه توی این عکس چیه که قیمتهاشون هم فرق می کنه.
الته دقت کنید که بعضی هاشون Dual Channel هستن و بعضی ها Triple ... با توجه به سیستمتون شما باید Triple بگیرید...
اگه Overclock نمیکنید فرق چندانی ندارن ...یعنی من هرکدوم رو بگیرم مشکلی نیست؟
اگه میتونید هزینه کنید CORSAIR DOMINATOR 6GB 1600 CL8=210 بهترین گزینه هست ... و همچنین Gskill (مدل دقیق ندارم) ...
G-SKILL PK 3 * 2 GIG 1333 CL7 : 176.000
من که کلی بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که حجمش خیلی مهمتره .... البته 4 یا 6 گیگ برای کاربردهای معمولی و حتی سنگین راحت جواب میده و بیشتر لازم نیست. برند کینگ مکس و جی اسکیل به نظر من خوبه ... آدیتا هم یه خورده گرون تره و بد نیست. ولی دیگه قیمت بره بالاتر نمی صرفه.
همین که امیر جان گفتم به نظر من عالیه.
![]()
این میشه گفت بهترین انتخابتونه ...G-SKILL PK 3 * 2 GIG 1333 CL7 : 176.000
این Triple که میگید چیه و چه مزیتهایی داره؟الته دقت کنید که بعضی هاشون Dual Channel هستن و بعضی ها Triple ... با توجه به سیستمتون شما باید Triple بگیرید...
یکی از دوستام با توجه به سیستم انتخابی فروکانس 1600 رو بهم پیشنهاد داده فکر کنم 1333 سرعت سستم رو میاره پایین.G-SKILL PK 3 * 2 GIG 1333 CL7 : 176.000
یعنی به صورت 3 کاناله باید رم رو بچینید تا از کارایی بالا تری بهره ببرید مثلا 3 تا 1 گیگابایت ... یا 3 تا 2 گیگابایت ...این Triple که میگید چیه و چه مزیتهایی داره؟
با توجه به سیستم انتخابی شما 1600 بهتره ...یکی از دوستام با توجه به سیستم انتخابی فروکانس 1600 رو بهم پیشنهاد داده فکر کنم 1333 سرعت سستم رو میاره پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)