تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: کمک کنید بدبخت شدم درایو هاردم رو اشتباهی delet کردم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از همتون ممنونم
    البته باید یه توضیحی بدم
    که یک من نمیتونم روی هارد ویندوز نصب کنم
    و وقتی که سیستم رو خاموش کردم هم ویندوزم بالا نمیاد
    علت هم این هست که من توی یکی از اون درایوها اوبونتو نصب کرده بودم وحالا که اون درایو پاک شده اوبونتو هم پاک شده و grab سیستمم هم خراب شده ویندوز هم نصب کردم بالا نمیاد و ارور گرب میده
    باید دوباره توضیح بدم که درایوهام رو با disk manager ویندوز delet کردم و فکر کنم که این یعنی بدبختی
    توی یکی از پستها خوندم که با بارنامه paragon میشه حالا میخوام بدونم که واسه منم میشه برگردون این رو هم اضافه کنم که هر دو درایو شده یکی
    عکسا مهم نیست
    فیلمام و کلیپهای تصویریم و نرافزارهام که خیلی برام مهم
    نتیجه سالها تلاشم برای جمع کردن بهترینهاشون بوده که حتی الان اسم نصفشون هم یادم نمیاد
    توروخدا کمکم کنید
    اگه بدم بیرون چقدر هزینش میشه
    تا اونجایی که من می دونم get data back اول پارتیشنهای دیلیت شده روی درایور مورد نظر رو پیدا می کنه یعنی خیلی مهم نیست الان جفتش یکی شده بعد هم در مورد ویندوز رو درایور دیگه یا هارد دیگه بریز فقط رو این درایو هیچ چیزی نریز بعد نرم افزارها که دیگه کار نمی کنن مثلا هم که برگشتن چون ویندوز جدید و عدم نصب و رجیستری و ...اما فایلهای مولتی مدیا recover my files قابلیت انتخاب فرمت فایل مورد نظر رو هم داره که تنوعش هم بد نیست اما اینکه همه سالم برگردن یا کیفیتشون درست باشه قطعی نیست بازم میگم اگه اطلاعات خیلی خیلی و واقعا براتون مهم هستند و ارزش هزینشو دارن(+ چیز شخصی توش نیست) بدید متخصصین این کار! اما هزینش بستگی به حجم هارد و نوع پاک شدن و بازیابی و شرکت مورد نظر و ... قیمت دقیق ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض

تا اونجایی که من می دونم get data back اول پارتیشنهای دیلیت شده روی درایور مورد نظر رو پیدا می کنه یعنی خیلی مهم نیست الان جفتش یکی شده بعد هم در مورد ویندوز رو درایور دیگه یا هارد دیگه بریز فقط رو این درایو هیچ چیزی نریز بعد نرم افزارها که دیگه کار نمی کنن مثلا هم که برگشتن چون ویندوز جدید و عدم نصب و رجیستری و ...اما فایلهای مولتی مدیا recover my files قابلیت انتخاب فرمت فایل مورد نظر رو هم داره که تنوعش هم بد نیست اما اینکه همه سالم برگردن یا کیفیتشون درست باشه قطعی نیست بازم میگم اگه اطلاعات خیلی خیلی و واقعا براتون مهم هستند و ارزش هزینشو دارن(+ چیز شخصی توش نیست) بدید متخصصین این کار! اما هزینش بستگی به حجم هارد و نوع پاک شدن و بازیابی و شرکت مورد نظر و ... قیمت دقیق ندارم
    ممنون فعلا میخوام با برنامه paragon یه امتحانی بکنم ببینم چی میشه
    بیشتر برام فیلمام و کیپهام مهمه که حدود 200 گیگ میشه و تعداشون هم حدود 1500 تا فایله
    تا ببینم چی میشه
    از همتون ممنونم دعا کنید که برگردن دعاتون میکنم واسه تو دوست عزیز یه کپی از همه فیلمای باحالم میفرستم مطمئن باش فقط دعا کن که برگردن

.................................................. .................................................. .................................................. ...........
    اقا مشکلم حل شد قولی هم که دادم سرش وایسادم
    دوست خوبم اقای arbabe.sayeha ادرستون رو برام تو پیام شخصی بفرستید تا چندتا فیلم خوب براتون بفرستم
    مخلص همه بروبچه های p30world هستم
    خیلی باهالید
    راستی با برنامه paragon partition manager تونستم هارد پاک شدم رو به صورت صد در صد برگردونم بدون اینکه حتی یه فایلم خراب شده باشه
    بازم ممنونم
    Last edited by محمد حسن بیگی; 08-11-2010 at 22:09.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون فعلا میخوام با برنامه paragon یه امتحانی بکنم ببینم چی میشه
    بیشتر برام فیلمام و کیپهام مهمه که حدود 200 گیگ میشه و تعداشون هم حدود 1500 تا فایله
    تا ببینم چی میشه
    از همتون ممنونم دعا کنید که برگردن دعاتون میکنم واسه تو دوست عزیز یه کپی از همه فیلمای باحالم میفرستم مطمئن باش فقط دعا کن که برگردن

.................................................. .................................................. .................................................. ...........
    اقا مشکلم حل شد قولی هم که دادم سرش وایسادم
    دوست خوبم اقای arbabe.sayeha ادرستون رو برام تو پیام شخصی بفرستید تا چندتا فیلم خوب براتون بفرستم
    مخلص همه بروبچه های p30world هستم
    خیلی باهالید
    راستی با برنامه paragon partition manager تونستم هارد پاک شدم رو به صورت صد در صد برگردونم بدون اینکه حتی یه فایلم خراب شده باشه
    بازم ممنونم
    همین که مشکل شما حل شد کافیه دوست عزیز

موفق باشی

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این مشکل برای من هم پیش اومد
    هاردم کلا به هم ریخت.حتی مجبور شدم دوباره پارتیشن بندی کنم اما با یه نرم افزار recovery تونستم بعضی هاشو برگردونم.
    بدون هیچ خرج اضافه ای.اسم نرم افزارش o & O disk recovery بود.البته باید اعتراف کنم خیلی کار سختی بود.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •