آقا مهیار گرافیک بالاتر از این هم میشه استفاده کرد؟ VGA: GTX 460 768GB DDR5 Zotac
تو مایه های 300 تومان
آقا مهیار گرافیک بالاتر از این هم میشه استفاده کرد؟ VGA: GTX 460 768GB DDR5 Zotac
تو مایه های 300 تومان
ببخشید خارج از موضوع تاپیک میگم !مادربرد با USB3 دیگه مزیت نیست. وقتی کارت USB3 فقط 30 هزار تومن باشه!!![]()
واقعا اینطوریه ؟! 30 تمون ؟! الان تو بازار هست ؟! سرعتش یعنی همونه ؟! روی PCI نصب میشه ؟! میشه دقیق توضیح بدید ؟! برا SATA 3 چطور ؟!!
من باشم نمیخرم همینو میخرم اگر میخوای خیلی بهتر باشه یه دونه دیگه از همین مدل بخر.
هر کارت توی حد 300 تومن بخوای بخری توی full hd و تنظیمات خاص کم میاره و اگرم نخوای خیلی خوف بازی کنی همین کافیه.
اگر قصد داری بیشتر هزینه کنی من مادربرد و پاور رو تغییر بدم یا شاید پردازنده رو تا بعدا بتونی یک کارت دیگه اگر این کم آورد نصب کنی
بهترین انتخاب هم تا 300 تومن اینه به نظرم
VGA: zotac GTX 460 1GB DDR5 = 290
فکر کنم اینجوری بپرسم منظورم رو بهتر برسونم، میخوام یه گرافیک باشه که حداقل تا 2 یا 3 سال نیاز به ارتقا نداشته باشه. در اینصورت کدوم رو پیشنهاد میدی؟ تشکر![]()
شما درباره قیمت این مطمئن هستی ؟
من توی بازار رضا با برند EVGA کمتر از 350 پیدا نکردم
اصلا این کارو پیشنهاد نمیدم بهتره اگر میخوای گرافیک خوف بخری این کارو نکنی چون قطعا بهترین گرافیک الان سال اینده گرافیک از رده خارجی میشه
من تنها کاری که میتونم بکنم اینه
SAPPHIRE HD 5830 1GB =310 تومان
با این سایت یه مقایسه حدودی بکن هر کدومو میخوای قیمت بدیم از سایت رایان صبا هم میتونی حدودی قیمتشونو در بیاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تا دو سه سال نمیخوای ارتقا بدی باید بری سراغ 5870 یا 5970 که قیمتاشون بالاست !میخوام یه گرافیک باشه که حداقل تا 2 یا 3 سال نیاز به ارتقا نداشته باشه. در اینصورت کدوم رو پیشنهاد میدی؟
460 کارت مناسبیه 768 مگ بخر تفاوت آنچنانی با 1 گیگش نداره (یکم قویتر از اون 5850 با قیمت 350 تومن)
تقریبا تمام بچه ها این رقمو قبول دارن 480-490 قیمت دادن همه حالا شاید اون برند قیمتش بالاتره من مارک گیگا رو اورکلاک شده رو 340 قیمت دارم میتونم بفرستم بری بخری شما احتمالا بد قیمت گرفتی
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
به اون چارت دقت کنی دوتا 5870 چیزی حدود 920 تون قیمتشه
دوتا 470 حدودا 980 تومن
دوتا 480 حدودا یک میلیون و نیم
ولی دوتا 460 حدودا 460 تومن.
یعنی شما با خرید دو تا 460 هزینه یک کارت 5870 رو میکنید و کارایی بالاتر میگیرید. پس به نظرم صلاح نیست پیز دیگه بخرید.
هدر دادن پوله
شما مغازه بخصوصی سراغ داری که قیمت این گرافیک رو خوب بده ؟
خب اگه سراغ داری بگو که پدر من در اومد از بس گشتم
پیغام شخصی چک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)