تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: IBM Lenovo IdeaPad Y560 یا HP Pavilion DV6-2170 یا HP Pavilion DV6-3052 NR

داره خودمونی میشه hoomankarimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من تا یه قدمی 2170 رفتم ولی در نهایت فروشنده نظرم رو عوض کرد الان n82 asus دارم ولی احساس پشیمانی میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دلیل ؟ من خودم ازش خوشم میاد !
    فقط 3052 رمش 6گیگ هست که فکر کنم 4گیک هم کافیه !
    اما دلیل برام مهمه که چرا باید 3052 یا لنوو رو بر دارم !
    گرافیک بهتر و قیمت مناسبتر

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

گرافیک 3052 هم خیلی خوبه و چیزی جلوی lenovo کم نمیاره... hp بزرگترین فروشنده ی لپ تاپ تو دنیاست... ظاهر 3052 هم که خوبه....
    من موقعی که میخواستم لپ تاپ بگیرم تو همین انجمن راجبه y560 تحقیق کردم یک سری مشکلات راجبش مطرح شده بود ولی چیزی از قدرتش کم نمیکنه ولی در نهایت من اگر جای شما بودم hp 3052 را انتخاب میکردم

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی دوستان نظرشون روی 3052 هست ؟ قیافه 3052 چطوره ؟ IBM در مقابل HP خیلی ضعیف تره ؟
    lenovo امتحانش رو بد پس داده ؟ یا 3052 ؟؟
    مشکلات 3052 چیه ؟
    نظر من که روی 3052 هست حالا دوستان دیگر رو نمیدونم ......
    hp به قیافه خوب و لپ تاپ های تک معروفه.
    خب IBM از تولیدکنندگان خیلی قدیمی هست.
    در نهایت : IBM دیزاین مناسبی نداره اما HP چرا.
    تجربه ثابت کرده که برای کارهای خیلی سنگین IBM مناسب تر تا HP
    اما پیشنهاد نهایی: از اونجای که دیزاین و کانفیگ hp pavilion 3052 مناسبه پیشنهاد من 3052 هست.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رم 4 گیگ هم کافیه.
    کارت گرافیک لنوو از 3052 قویتره اما اختلاف اونقدر هم زیاد نیست. گرافیک DV6-2170 خیلی ضعیفتره
    داداش این قدرا هم دیگه نزنید تو سر 2170 فقید.گرافیک اونم تو نسل 2 هست و با ati 5650 طبق ساین notebookcheck
    فقط 15 درصد فرق میکنه.برای کسی که بازی نمی کنه فک نکنم تفاوتش محسوس باشه

6. این کاربر از aridonald بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من تا یه قدمی 2170 رفتم ولی در نهایت فروشنده نظرم رو عوض کرد الان n82 asus دارم ولی احساس پشیمانی میکنم.
    مثلا اون فروشنده ...... چه بدی هایی راجع به اچ پی گفت؟حالا چرا از این ایسوز ناراضی هستین؟

8. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Abismo Negro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran , Iran

پيش فرض

راستش نظر من که با Lenovo هست.
    کانفیگ هارو که دوستمون در ارسالشون قرار دادند و هر کسی میتونه یه نگاه بندازه و با توجه به اعداد ارزیابی کنه.
    ولی از نظر من کانفیگ یک سیستم تنها یکی از ملاک های خرید مناسب یک سیستم هست.
    برای من به شخصه ماندگاری و طول عمر یک لپ تاپ یا هر خرید دیگه ای که انجام میدم اهمیت خیلی زیادی داره.

تا جایی که من دیدم و بهم ثابت شده بیشترین خرابی سیستم متعلق به HP هست و بنده به هیچ عنوان HP رو به هیچ کسی توصیه نمیکنم.
    اگر کسی شکی در این مساله داره کافی هست سری به تعمیرکارهای لپ تاپ(این قشر مظلوم و ستمدیده:d) بزنه و نظرشون رو بپرسه.(ترجیحا دفتر گارانتی محصولات و واحد های فروشی که بیشترHP میفروشن نباشه.lol)

و اما درباره کیفیت ساخت lenovo تصور نمیکنم زیاد تردیدی وجود داشته باشه.
    ما عادت کردیم میایم یه کانفیگی میبینیم و نظر میدیم. بنده با Y560 کار کردم زیر ال سی دی یه پنل خیلی جالب داره برای کنترل کردن خیلی از برنامه ها مثل انوال پلایر ها استفاده میشه .
    اسپیکر های جی بی ال استریو هم که در Y560 استفاده شده بد نیست مقایسه کنید . وقتی شما دنبال یک لپ تاپ مالتیمدیا هستید آیا واقعن کیفیت صدا اهمیت نداره؟
    به شخصه سیستم بک آپ و سیو لنووو رو مطمئن ترین شیوه حفاظت و برگردوندن سیستم میدونم چرا که هر لحظه امکان کرش کردن و یا از بین رفتن سیستم عامل هست ولی ابزارهای لنووو امکان بازگردوندن سیستم به هر حالت زمانی سابق رو ممکن میکنه(نه فقط ارجینال کارخانه)
    کیفیت کیبرد و تاچ پد لنووو به مراتب بالاتر از اچ پی هست.
    تصور میکنم Ideapad های سری Y هم مثل سری Z از تکنولوژی Veriface استفاده میکنند که سیستم امنیتی تشخیص تصویر کاربر هست که بسیار از Fingerprint تکنولوژی جدید تر و پیشرفته تری هست.
    جالب اینجاست که همین Fingerprint هم نخستین بار توسط IBM در لپ تاپ بکار رفت و حالا عزیزان فعال در HP این تکنولوژی رو به تمام سیستم هاشون فرو کردند.(شبیه کاری که در Elitebook با Thinklight و Hard protection و Trackpoint و سایر نو آوری های IBM انجام دادند)
    اولین تبلت دنیا IBM thinkpad (اگر اشتباه نکنم سری x) بود که الان میبینیم HP اینقدر تبلت های گوناگون ول داده که کسی به ذهنش هم نمیرسه این موضوع.
    درباره این هم که عزیزان میفرمایند HP بزرگترین کمپانی کامپیوتر و.. دنیا هست والا نظر بنده این هست که بزرگ بودن یک کمپانی ملاک بر بهتر و با کیفیت تر بودنش نیست.HP در سال 1939 تاسیس شده و Lenovo در سال 1988. جدای از این بیشترین رشد در زمینه لپ تاپ و کامپیوتر در چند سال اخیر متعلق به Lenovo بوده.
    Lenovo هم اکنون از نظر کیفیت ساخت در بالاترین رتبه ها بین برند ها قرار داره و مدام رو به گسترش هست.متاسفانه در ایران زیاد شناخته شده نیست چرا که به ما ایرانیها فقط اسم کمپانی رو میبینیم و خوشگلی سیستم رو.که این نه فقط در زمینه لپ تاپ بلکه در خیلی زمینه های دیگه وجود داره.(یه مثال ساده که میتونید با سرچ هم مطمئن شید بازار کنسول های بازی هست که میزان فروش محصولات نینتندو در ژاپن و اتحادیه اروپا و امریکای شمالی به مراتب بالاتر بوده و هست ولی ما ایرانیها فقط میگیم سونی ، سونی)

در کل اچ پی رو صرفا برندی میبینم که فقط در طراحی شکل ظاهری سیستم(بدون توجه به بازده مناسب و مسائلی مثل حرارت سیستم و..) قوی عمل کرده و مزیت دیگری نسبت به Lenovo نمیبینم.(البته از نظر من طراحی روی Lid این دو محصول معرفی شده HP به خصوص 2170 اصلن جالب و به قولی زیبا نیست)

10. 6 کاربر از Abismo Negro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستش نظر من که با Lenovo هست.
    کانفیگ هارو که دوستمون در ارسالشون قرار دادند و هر کسی میتونه یه نگاه بندازه و با توجه به اعداد ارزیابی کنه.
    ولی از نظر من کانفیگ یک سیستم تنها یکی از ملاک های خرید مناسب یک سیستم هست.
    برای من به شخصه ماندگاری و طول عمر یک لپ تاپ یا هر خرید دیگه ای که انجام میدم اهمیت خیلی زیادی داره.

تا جایی که من دیدم و بهم ثابت شده بیشترین خرابی سیستم متعلق به HP هست و بنده به هیچ عنوان HP رو به هیچ کسی توصیه نمیکنم.
    اگر کسی شکی در این مساله داره کافی هست سری به تعمیرکارهای لپ تاپ(این قشر مظلوم و ستمدیده:d) بزنه و نظرشون رو بپرسه.(ترجیحا دفتر گارانتی محصولات و واحد های فروشی که بیشترHP میفروشن نباشه.lol)

و اما درباره کیفیت ساخت lenovo تصور نمیکنم زیاد تردیدی وجود داشته باشه.
    ما عادت کردیم میایم یه کانفیگی میبینیم و نظر میدیم. بنده با Y560 کار کردم زیر ال سی دی یه پنل خیلی جالب داره برای کنترل کردن خیلی از برنامه ها مثل انوال پلایر ها استفاده میشه .
    اسپیکر های جی بی ال استریو هم که در Y560 استفاده شده بد نیست مقایسه کنید . وقتی شما دنبال یک لپ تاپ مالتیمدیا هستید آیا واقعن کیفیت صدا اهمیت نداره؟
    به شخصه سیستم بک آپ و سیو لنووو رو مطمئن ترین شیوه حفاظت و برگردوندن سیستم میدونم چرا که هر لحظه امکان کرش کردن و یا از بین رفتن سیستم عامل هست ولی ابزارهای لنووو امکان بازگردوندن سیستم به هر حالت زمانی سابق رو ممکن میکنه(نه فقط ارجینال کارخانه)
    کیفیت کیبرد و تاچ پد لنووو به مراتب بالاتر از اچ پی هست.
    تصور میکنم Ideapad های سری Y هم مثل سری Z از تکنولوژی Veriface استفاده میکنند که سیستم امنیتی تشخیص تصویر کاربر هست که بسیار از Fingerprint تکنولوژی جدید تر و پیشرفته تری هست.
    جالب اینجاست که همین Fingerprint هم نخستین بار توسط IBM در لپ تاپ بکار رفت و حالا عزیزان فعال در HP این تکنولوژی رو به تمام سیستم هاشون فرو کردند.(شبیه کاری که در Elitebook با Thinklight و Hard protection و Trackpoint و سایر نو آوری های IBM انجام دادند)
    اولین تبلت دنیا IBM thinkpad (اگر اشتباه نکنم سری x) بود که الان میبینیم HP اینقدر تبلت های گوناگون ول داده که کسی به ذهنش هم نمیرسه این موضوع.
    درباره این هم که عزیزان میفرمایند HP بزرگترین کمپانی کامپیوتر و.. دنیا هست والا نظر بنده این هست که بزرگ بودن یک کمپانی ملاک بر بهتر و با کیفیت تر بودنش نیست.HP در سال 1939 تاسیس شده و Lenovo در سال 1988. جدای از این بیشترین رشد در زمینه لپ تاپ و کامپیوتر در چند سال اخیر متعلق به Lenovo بوده.
    Lenovo هم اکنون از نظر کیفیت ساخت در بالاترین رتبه ها بین برند ها قرار داره و مدام رو به گسترش هست.متاسفانه در ایران زیاد شناخته شده نیست چرا که به ما ایرانیها فقط اسم کمپانی رو میبینیم و خوشگلی سیستم رو.که این نه فقط در زمینه لپ تاپ بلکه در خیلی زمینه های دیگه وجود داره.(یه مثال ساده که میتونید با سرچ هم مطمئن شید بازار کنسول های بازی هست که میزان فروش محصولات نینتندو در ژاپن و اتحادیه اروپا و امریکای شمالی به مراتب بالاتر بوده و هست ولی ما ایرانیها فقط میگیم سونی ، سونی)

در کل اچ پی رو صرفا برندی میبینم که فقط در طراحی شکل ظاهری سیستم(بدون توجه به بازده مناسب و مسائلی مثل حرارت سیستم و..) قوی عمل کرده و مزیت دیگری نسبت به Lenovo نمیبینم.(البته از نظر من طراحی روی Lid این دو محصول معرفی شده HP به خصوص 2170 اصلن جالب و به قولی زیبا نیست)
    جریان خرابی نمیدونم چیه من 9 ماه و برادرم سه ساله که اچ پی داریم و هیچ مشکلی نداریم.راجع به finger print بگم که برای خود اچ پی هست نه برندهای دیگه.
    کی چفته تاپ پده لنوو از اچ پی بهتره.هردو برند از تاچ پد synaptic استفاده میکنند.همون شرکتی که حتی تاچ google nexus one رو هم تولید میکنه.اینم در نظر بگیرین که اچ پی چند ساله که پرفروشترین لپ تاپ جهانه.

داره خودمونی میشه Abismo Negro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran , Iran

پيش فرض

جریان خرابی نمیدونم چیه من 9 ماه و برادرم سه ساله که اچ پی داریم و هیچ مشکلی نداریم.راجع به finger print بگم که برای خود اچ پی هست نه برندهای دیگه.
    کی چفته تاپ پده لنوو از اچ پی بهتره.هردو برند از تاچ پد synaptic استفاده میکنند.همون شرکتی که حتی تاچ google nexus one رو هم تولید میکنه.اینم در نظر بگیرین که اچ پی چند ساله که پرفروشترین لپ تاپ جهانه.

برادر عزیز وقتی میگن میزان خرابی مفهوم میانگین میزان خرابی در مدت زمانی استفاده ایده آل(بین 2-3و4 سال)هستش که میزان لپ تاپ های مرجوعی و سیستم هایی که به مراکز خدمات معرفی شدن از هر برند رو در بر میگیره. حالا صرف این که مال شما و داداشتون خراب نشده یعنی HP کلن فنا ناپذیر هست و قراره 900 سال عمر کنه ؟!
    جمله بسیار جالبی "تکرار میکنم بسیار زیبایی " که فرمودید درباره اینکه fingerprint برای خود اچ پی هست نه برندهای دیگه !!!!!
    گویا شما زیاد تجربه استفاده از لپ تاپ نداشتید یا لپ تاپ های زیادی ندیدید.باید خدمتتون عرض کنم که اولین لپ تاپ اچ پی که مجهز به فینگرپرینت ریدر داخلی بود مدل HP Compaq nx6125 بود که در سال 2005 عرضه شد .میتونید کل گوگل رو زیر و رو کنید برای اینکه این موضوع بهتون ثابت بشه.
    در حالی که IBM در سال 2004 اولین لپ تاپ دنیا با فینگرپرینت داخلی یعنی مدل Thinkpad T42 رو عرضه کرد. که محض اطلاع این رو هم میتونید سرچ کنید برادر گرامی.

میتونم بگم کمتر برندی نو آوری های IBM رو داشته. از اولین لپ تاپی که مجهز به سی دی درایو بود.تا اولین لپ تاپی که مجهز به هارد ضربه گیر. کیبرد ضد آب. فینگرپرینت. تکنولوژی اسکلت داخلی حافظ قطعات یا همان Rollcage و حتی اولین سیستم مجهز به دی وی دی رام ، اولین لپ تاپی که از مدار کره زمین خارج شده و در کاوش ها و عملیات فضایی مورد استفاده قرار گرفته و خیلی نو آوری های دیگر که اگر عزیزان مایل باشند با منبع لیست میکنم IBM lenovo بوده و هست. شما 5 مورد نو آوری جدی و ارزشمند که HP انجام داده و از بقیه برند ها اسکی نرفته رو برای من نام ببرید ممنونتون میشم.

درباره تاچ پد و کیبرد مشترکا گفتم که شما گویا فقط قسمت هایی که دیدی دو سیستم شباهت هایی به هم دارند برداشتید اشاره کردید.
    بسیار جالب هست این ویژگیتون. با قاطعیت میگم بهترین کیبرد موجود در بازار متعلق به Lenovo به خصوص سیستم های بیزینسش یعنی Thinkpad هست.
    درباره تکنولوژی ultranav و اینکه trackpad اساسن چی هست و چه فایده و مزیتی بر تاچ پد داره هم مطمئنم شما هوادار اچ پی اطلاع چندانی ندارید.

این رتبه بندی وب سایت معتبر Laptopmag.com درباره بهترین برند های سال 2010 هست که lenovo بعد از apple در رتبه دوم قرار داره و بیشترین رشد صعودی رو هم داشته در امسال.
    جالب تر از همه اینکه بالاترین امتیاز رو در کیبرد و تاچپد lenovo به خودش اختصاص داده و این نه فقط این سایت بلکه خیلی از سایت های دیگه و review های وب سایت های معتبر مثل cnet رو هم ببینید متوجه میشید.
    حالا تمام این وب سایت ها و کارشناسان اشتباه میکنن و شما و داداشتون چون با اچ پی حال میکنید ما باید رو هوا بپذیریم که اچ پی خیلی بهتر هست !

واقعن مقایسه کیفیت Lenovo و HP یک جور شوخی هست.

چند تا عکس از y560 پیدا کردم که قرار میدم.
    جوینت های فلزی که اگر لمسشون کنید راحت به محکم و مستحکم بودنشون پی میبرید از ویژگیهای این سیستم هست

پنل لمسی ویژه مالتیمدیا(مجزا از کلید های One click theater و Volome and mic و...)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاچ پد این سیستم :

کد:
    کد:
    و در آخر نمای کلی از سیستم:

از نظر من که اونقدرها هم ظاهر بدی نداره که عزیزان هوادار اچ پی مدام میگن لنو وو زشته بد قیافس و..

13. 2 کاربر از Abismo Negro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

3052 خیلی زشته . دوست من داره . اصلا قشنگ نیست . من خودم n82 X8EJQ دارمو ازش راضیم.البته من دنبال 14 اینچ بودم وگرنه گزینه های بهتری هم بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •