رم و فن و پاور! نمیدونم واقعیتش فقط یه پیشنهاده.
آخه اون کسی که قرار سیستم اول را ببنده حرفه ای تره. میخوام روی کولینگ و پاور اون فکر کنم.
رم و فن و پاور! نمیدونم واقعیتش فقط یه پیشنهاده.
آخه اون کسی که قرار سیستم اول را ببنده حرفه ای تره. میخوام روی کولینگ و پاور اون فکر کنم.
جسارتا این سیستمها رو یکم گرون دارن پاتون حساب میکنند پیشنهاد میدم این لیستتون رو فراموش کنید و هر سئوالی دارید بپرسید تا توضیح بدیم
در مورد کارتهای گرافیکی میتونید از این لینکها استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمانگونه که ملاحظه میفرمائید قدرت 5770 بیش از 2 برابر 4670 هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ممکنه در برنامه های دیگه این اختلاف قدرت کمی تغییر کنه
ممنون از دقتتون. هیچ جسارتی نیست بالاخره میخوایم پول بدیم.
من اول قصد داشتم یه سیستم خیلی قوی برای رندر و محاسبات بگیرم. (کلا تا 2 تومن) متوجه شدم امکان رندر در شبکه هست. حالا تصمیم دارم دو تا سیستم تا سقف 1.5 بگیرم (با کلیه ملحقات) میدونم که خیلی خوبه i7 بگیرم و یه گرافیک توپ، ولی از بودجه میزنه بالا.
خیلی گیج شدم. کمکم میکنید.
نقطه سر خط
ببین عزیز من اطلاعاتم در این ضمینه نسبتا خوبه و چندتا استودیو طراحی 3d تجهیز کردم که انواع و اقسام سیستمهای مختلف رو ازم گرفتن ، از i7 980 گرفته تا amd آنلاکی
اگر تهران هستی و مایلی باهام تماس بگیر تا یه قرار بزاریم و این تجربیات رو در اختیارت بگذارم
اگر هم تهران نیستی بهم بگو از چه برنامه هائی داری استفاده میکنی تا بهترین سیستم رو بهت معرفی کنم
CPU:Intel Core i7 950=390
M.B:Asus P6X58D-E=350
RAM:G-SKILL RIPJAWS 6GB 1600 CL7=250
VGA:XFX-NVIDIA-GT240-DDR5-1GB =145
HDD: Seagate 500Gb (7200.12) =45
Power:Memonex - 600W=75
Case:Green Dragon=90
اگرم خواستی میتونی رم اینو بخری یه نمه بهتره
RAM:Gskill PI 6Gb 1600 CL6 (3x2Gb)=290
یا مثلا 2 تا هارد 500 بخری
برای کاهش قیمت هم میتونی کیس مگنوم 2 بخری با قیمت 40
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
اینم ببین ولی توی کار رندر گرافیک تاثیر خاصی نداره مگر گرافیک مخصوص این کار که لینکشو دادم بهتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجا با این قیمت می تونه تهیه کنه ؟؟؟؟؟M.B:Asus P6X58D-E=350
RAM:G-SKILL RIPJAWS 6GB 1600 CL7=250
با عرض پوزش از كليه دوستانT بايد عرض كنم كه اين دوست عزيز همونطور كه گفتن سيستمشون رو براي رندر و محاسبات ميخوان نه براي بازي......!!!!!
و وقتي كه پاي رندرينگ و محاسبات وسط مياد قضيه فرق ميكنه و ما بايد بريم سراغ گرافيكهاي شركت Nvidia
نه گرافيكهاي AMD ??!!!
ساده ترين دليلش هم اينكه گرافيكهاي شركت Nvidia به دليل داشتن تكنولوژي PhysX بهترين گزينه براي كارهاي رندرينگ و محاسبات هستند و البته كارتهاي شركت Ati هم تكنولوژي توي اين مايه ها دارن ولي حالا حالاها به Nvidia نميرسه!!!
در ضمن من هميشه اينو به همه كساني كه ميخوان سيستم جمع كنن توصيه ميكنم كه هدفشون رو از جمع كردن سيستم انجام چه كاريه؟اگه براي گيم باشه يه حالت داره،اگه براي رندر و...باشه يه حالت و اگه هم براي هر دوتا باشه يه حالت ديگه؟!
پس در اينجا با توجه به درخواست ارائه شده،معلومه كه براي رندرينگ و... است،پس بايد متناسب با اين هدف كاري سيستم جمع بشه!!!
به نظر من همونطور كه در تاپيكهاي ديگه هم گفتم،براي كارهاي رندرينگ و محاسباتي بهتره كه سيستممون بر پايه پلتفرم Intel & Nvidia جمع بشه والبته با توجه به بودجه مالي بهتره كه يك SSD هم خريداري بشه(براي سرعت بالاتر)؟!
""توجه!!!البته ناگفته نمونه كه Ati هم كارتهاي سري Fire Pro رو داره كه براي رندرينگ مناسبن ولي از يه طرف هم قيمتشون بالاست و از طرفي ديگه وجود كارتهاي سري Quadro از Nvidia در اين رده است كه براي اين گونه هزينه كردنها براي كارت گرافيك گزينه ي مناسب باز هم كارتهاي سري Quadro از Nvidia مي باشند""
اين لينك تاپيكيه كه در اين مورد خيلي بحث شده و مطالب خوبي هم داره كه البته اين دوستمون اول راجع به درخواستشون در اونجا پست دادن كه به اين تاپيك جديد تبديلش كردن و اگه خودشون اون تاپيك رو از اول تا آخر
بخونن يه جورايي متوجه ميشن و راهكارهاي ارائه شده خيلي ميتونن در تصميم گيري درست بهش كمك كنن،
اينم لينك تاپيك:
و در نهايت ختم كلام:براي رندرينگ و محاسبات فقط و فقط *Nvidia* و Ati رو بيخيال،جدي ميگم باور كن؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب این خیلی خوبه که از یه نفر که در این وادی کار کرده نظر بگیری ولی من شهرستانم.
ما برای Vray , SAP2000, Eatbs این سیستم را میخواییم. البته Etabs برنامه زیاد سنگینی نیست ولی ما ازش خیلی کار میکشیم. هر روز 10 ساعت Cad هم به اون اضافه کنید.
خوب پس شما با این تنوع کاری باید از فکر رندر فارم و کلاستر بیاین بیرون
کلاستر بیشتر به درد 3d studio و مایا میخوره که یکی دو ساعت طراحی دارند و چندین روز رندر ، نه شما که در روز چندین کار مختلف رو میخواین انجام بدین
پیشنهادم به شما تهیه 1 دستگاه i7 و 2 تا دستگاه amd
کارهای سنگین رو با i7 انجام بدین و کارهای خورده ریز رو با سیستمهای amd
نظرتون چیه ؟ اگر موافق هستید بودجه کلی رو بفرمائید تا کانفیگ متناسب با بودجتون پیشنهاد بدم
من با کل قضیه موافقم. ولی ما از یک صحنه max با پلاگین Vray حداقل 20 رندر 10 ساعته میگیریم. و وقتی فارغ از اون شدیم محاسبات. که البته زیاد خورده ریز نیستند. پر از الماتهای Shell.
بودجه 1.5 برای یه سیستم کامل. اگه تایید کنید 2 تا میگیریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)