قبلا درباره همچین موضوع یحث شده.
اگه لپ تاپ رو جابه جا میکنی فقط 14 اینچ.
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
چرا ایسر 4741 رو پیشنهاد ندادی. از اینا 500 هزار تومان هم ارزونتر هست
قبلا درباره همچین موضوع یحث شده.
اگه لپ تاپ رو جابه جا میکنی فقط 14 اینچ.
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
چرا ایسر 4741 رو پیشنهاد ندادی. از اینا 500 هزار تومان هم ارزونتر هست
2-واید که واسه کارهایی که گفتی بهتره
3- اندازه فونتها تو 14 اینچ یه کم ریزتره. رزولوشن 1366x768 رو حتی برای لپ تاپ های 11 اینچ سونی بکار برده بودن
نسبت طول و عرض هر دو یکیه . اما اندازه 14 اینچ کمتره. مثلا 3 سانت در طول و 3 سانت در عرض . اگه منظورت اینه که فونتها کشیده بشن، نه
شبه اسپم![]()
سلام..
نیازی نیست... که چی بشه .. حتی از لحن هم میشه تشخیص داد که طرف مقابل متشکر هست یا نه..ممنون از راهنماییتون. اول یه سوال در مورد فروم داشتم.
منظور :من منظورتونو از این جمله ای که گفتید متوجه نمی شم.
گذاشتن 14 به پایین روی پا به مراتب راحتتر از 15.6 اینچ به بالا هست..
واقعا بزرگ و سنگینه.. نه که نمیشه .. بلکه سختهنمی شه روی پا گذاشت یا از نزدیک ازش استفاده کرد
اکثر مواقع از 13.3 اینچی استفاده میکنم .. چون خیلی واسم راحتتره..حتی دانشگاهم همینو میبرم..1-آیا شما همه اش از 14 اینچ استفاده می کنید یا فقط برای حمل و نقل ازش استفاده می کنید؟
بله..نباید مشکلی باشه..ولی به شخصه استفاده نکردم از کیفیت خبری ندارم..مثلا بشه کارت TV ی Usb بهش وصل بشه و بتونم در برخی موارد باهاش تلویزیون نگاه کنم.
این کار درست نیست.. چون شما رزولوشین native رو عوض میکنید و چشم در مدت 10 ثانیه خسته میشه..4- راستش مانیتور خونه رو با تنظیم سایز صفحه اش به صورت 14.1 درآوردم (اندازه صفحه رو از اینترنت پیدا کردم)
نه نمیشه...5-پس از روی رزولوشن می شه به ابعاد صفحه نمایشگر پی برد. درسته؟
ایران اچ پی و my hp . .5- اسم گارانتی های معتبر HP تو ایران چیه؟
گارنتی هایی مثله رایانه همراه و نوتالی هم به صورت متفرقه هستند..
سلامسلام
اسم لپ تاپ وسطی چیه؟
ممنون از توجه شما...
از سری S سونی بود که اسمش رو فراموش کردم بذارم .. کانفیگش هست ..
سلام . عضویت شما رو به پی سی ورلد تبریک میگم
شما چون در ابتدای فعالیت خود در این فروم هستید کلید تشکر برای شما خاموش هست.
بعدآ که کلید تشکر روشن شد یادت نره از دوستان تشکر کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)