پس EVGA بهتره ؟
تفاوت قیمتشون چقدر مگه ؟
پس EVGA بهتره ؟
تفاوت قیمتشون چقدر مگه ؟
بله evga بهتره ولی اختلافشون تو کارایی به چشم نمیاد و فقط قابلیت اور و کیفیت برد و قطعات استفاده شده هستش که EVGA رو متمایز میکنه!
پایینترین قیمت ZOTAC هم 280 بود که یکی از دوستان توی همین انجمن گرفته بود! از 280 تا 290 هست!
در پلتفرم 1366 به دلیل استفاده از رم 3 کاناله شما نیاز به رم سرعت بالا یا لتنسی پائین ندارید
بهتون پیشنهاد میکنم به جای خرید این رمها سه تیغه elixir 1600 cl9 بگیرید که حدود 126 تومن در میاد
مطمئن باشید در هیچ کاری پرفورمنس سیستم با این رمها در مقایسه با رمهای انتخابی شما هیج تفاوتی نمیکنه
اما قیمت 930 امروز حدود 340 هزار تومان بود که اگر اهل آورکلاک نیستید پیشنهاد میکنم 950 به قیمت 355 هزار تومان خرید کنید
در مورد گرافیک کارت هم تا اونجا که تست کردم گرافیک 465 بیشتر از یک سروگردن قویتر از 460 هستش ولی به دلیل مسائل بازاری اونو به شکل ناجوری داون کلاک کردن
پیشنهاد میکنم یدونه ایسوس 465 به قیمت حدود 340 هزار تومان خرید کنید و کلاک اونو روی 800/2000 قرار بدون بدون هیچ مشکلی براتون کار میکنه ولی 460 دیگه به گردش هم نمیرسه
ممنون بابت راهنمایی های خوبت
راستش در مورد رم نمیخوام کم بزارم چون من افتر افکت هم کار میکنم و حسابی با رم سر و کار دارم
در مورد گرافیک هم من توی بازار رضا چند تا قیمت 465 رو گرفتم جالبه که از 460 هم قیمتش پایی تر بود نمیدونم چرا و خود فروشنده هم میگفت اینو نگیر
بازم ممنون
ببین عزیز پول خودته ولی شما دارین رقم زیادی بیخود هزینه میکنید
وقتی رم شما تریپل باشه یعنی یه باند بسیار عریض بین پردازنده و رمها ایجاد میشه که عملا پردازنده نمیتونه از تمام این باند استفاده کنه
اگر به سایت رسمی اینتل هم سر بزنید برای این مدلهای i7 کنترلر رمها رو 800 و 1066 اعلام کرده ، حالا شما رم 2400 هم بگیرید به جز برنامه های تست رم که جنبه کاربردی نداره در هیچ برنامه دیگه تفاوت سرعتی مشاهده نمیکنید
Memory Types DDR3-800/1066کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت 460 با 465 هم مثل تفاوت پراید با پژو میمونه
جفتشون 200 کیلومتر راه میرن ولی این کجا و اون کجا
هسته 465 در حقیقت همون 470 هستش که به خاطر اینکه قیمت رو پائینتر بیارن و بتونن با amd رقابت کنند سرعت و یک سری امکاناتش رو کم کردن
شما با برگردوندن این سرعت به سرعت اصلی قدرت خیلی بیشتری از 465 میتونید بگیرید
Last edited by nima_hl; 04-11-2010 at 13:10.
خب دوستان عزيز همه چيز رو گفتن ولي از يك چيز غافل موندند و اونم SSD است كه براي شما كه 3d كار هستيد و مسلما ميخوايد به صورت حرفه اي و با سرعت بالا كار كنيد،خيلي لازم و ضروريه و پيشنهاد ميكنم كه حتما همراه سيستمتون اون رو هم بگيريد هرچند كه قيمتش با توجه به ظرفيتش،بالاست ولي ارزشش رو داره واگه يه 32Gbرو هم بگيري خوبه و اگه بودجش رو داشتي 64Gb ويا بالاترش رو بگير البته تا جايي كه به ياد دارم قيمتهاشون از 100 به بالاست ولي خوب ارزشش رو هم دارو!
در مورد مادر برد هم اينو بهت پيشنهار ميكنم و لينكهاي زير هم در رابطه با M.b & SSD است كه حتما ببينشون؟!!!!!!!!
M.b:Biostar TPower I55
SSD:Adata 32 & 64 & ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانشاءالله به سلامتي سيستمت رو گرفتي،نتايج كارايي و قدرت و سرعتش رو برامون بازگو كن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و سربلند باشي100%
Adata 32gb سرعت read & write بسیار کنتری در مقابل ssd های دیگه داره ام خوش قیمت هست ... به نظر من به هیچ وجه ارزش خرید نداره اگر بودجه ارتقا پیدا کرد اون وقت :خب دوستان عزيز همه چيز رو گفتن ولي از يك چيز غافل موندند و اونم SSD است كه براي شما كه 3d كار هستيد و مسلما ميخوايد به صورت حرفه اي و با سرعت بالا كار كنيد،خيلي لازم و ضروريه و پيشنهاد ميكنم كه حتما همراه سيستمتون اون رو هم بگيريد هرچند كه قيمتش با توجه به ظرفيتش،بالاست ولي ارزشش رو داره واگه يه 32Gbرو هم بگيري خوبه و اگه بودجش رو داشتي 64Gb ويا بالاترش رو بگير البته تا جايي كه به ياد دارم قيمتهاشون از 100 به بالاست ولي خوب ارزشش رو هم دارو!
در مورد مادر برد هم اينو بهت پيشنهار ميكنم و لينكهاي زير هم در رابطه با M.b & SSD است كه حتما ببينشون؟!!!!!!!!
patriot zephyr 64 gb =200
هارد ssd زمانی قدرت واقعیش مشخص میشه که بخواهید تعداد زیادی فایلهای کوچک رو از هارد بخونید یا روی آن بنویسید ( مثلا برای سروهای vmw یا دیتابیس )
برای بازی ، رندر و کارهای گرافیکی وجود این هارد آنچنان تاثیری نداره که ارزش هزینه کردن رو داشته باشه
دوست عزیز ssd ها در رندر سرعت ultra ایی رو بهتون می ده ...برای بازی ، رندر و کارهای گرافیکی وجود این هارد آنچنان تاثیری نداره که ارزش هزینه کردن رو داشته باشه
خیلی خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن
فقط یه سوال این ssd دقیقا چی هست ؟ هارد ؟ آخه 64 گیگ که خیلی کمه یعنی فقط یه سیستم عامل روش نصب میشه ؟ سرعتش بالا میره درسته ؟
ایول اگه اینطور باشه که یه هارد 500 معمولی میگیرم و یه ssd هم کنارش که سیستم عامل روش نصب بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)