ببخشید میتونم بپرسم چطوری رو این بنز قیمت گذاشتید که میگید از 15 بیشتر نمیصرفه؟!!!در مورد این بنزه که خیلی عالیه اما 15بیشتر نمیصرفه....
ببخشید میتونم بپرسم چطوری رو این بنز قیمت گذاشتید که میگید از 15 بیشتر نمیصرفه؟!!!در مورد این بنزه که خیلی عالیه اما 15بیشتر نمیصرفه....
من قیمتش رو به 16 کشوندم با بدبختی و رفتم تا به یه مکانیک دیگه نشون بدم گفت داداش نمیخوام رایتو بزنم اما این ماشین بدرد کسی میخوره که پول اضافی داره و بنزین و خرید قطعات یدکی براش اهمیتی نداره و همینطور سنش بالاتر باشه نه شمایی که 24 سال سنته .. فقط اذیت میشی چون اکثرا باید بزاری تو پارکینگت
خلاصه زد تو ذوقم
امروز با دلی آکنده از غم رفتم 206 Sd تیپ v8 سفارشی رو ثبت نام کردم .. جدا این ماشینا در برابر اون بنز s280 مثل اسباب بازی هستن .. هنوز تصویرش تو ذهنمه
راستی اینا خودشون رو گیر اوردن حتی یه رینگ هم واسه سفارشیش نمیذارن بعد این همه پول میگیرن ..
الان که فکر میکنم اون رنگ چوب داخلش اصلا خوشگل نیست و تو ذوق میزنه .. خدا کنه پشیمون نشم از ظاهر داخلیش
زمان تحویل گفت 45 روز دیگه (تحویل فوریه ایران خودرو منو کشته)
Last edited by Gilopa; 04-11-2010 at 20:48.
مبارک باشه ، ان شاالله که پشیمون نمیشی .
اون بنزه مدل چه سالی بود ؟ چند تا راه رفته بود؟
کلا این ماشین 50 هزار تا راه رفته بود که به نظرم فوق العادست .. خودش میگه من از یه دلال حرفه ای خریدمش و فقط به خاطر علاقم به بنز و اصلا هم سواری نکشیدم ازش
میگه مدل 1985 هست .. اما به نظرم داره اشتباه میکنهو ده سال جلوتر میگه چون تا اونجایی که میدونم s280 از سال 1975 خیلی سرو صدا کرد و ایمنترین ماشین سال جهان شناخته شده بود
ویرایش:
انگاری اشتباه کردم چون با سرچی که انجام دادم این مدل در سالهای مختلف آپدیت شده و اینی که من دیدم احتمالا مربوط به دهه 80 هست
Last edited by Gilopa; 04-11-2010 at 21:35.
دوستان عزیز مدلهای سفارشی 206 v8 آیا سپر همرنگ بدنست ؟
یکی دوتایی رنگ سفید تو خیابون دیدم که خداییش خیلی شیک بودن
حالا واسه من سفارشیه همینطوریه؟
چون از قیمتش تو بازار خبر دارم مثل بقیه مدلها....واینکه مشتریهاشم کم شده!
تا اینجا که میدونم وی8مدلLIMITED به معنی محدودیت, تمامی سپرها و دستگیره دربها همرنگ بدنست....
Last edited by irinn65; 12-11-2010 at 04:14.
یه مدل جدیدا زده که سپرها همرنگ بدنست به اسم وی 16.
اونی که شما دیدی وی 16 بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)