تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: ADSL مخابرات، ADSL خصوصی، وایمکس (ایرانس و مبین نت)، Edge موبایل؟ کدام را انتخاب کنیم؟

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من وایمکس مبین نت دارم. سرعت 512 و بهم سرعت 64Kb و بعضی اوقات 70KB هم میده و خیلی هم راضیم.(الته منکر این نمیشم که اصلا افت سرعت ندارم چون بعضی اوقات این اتفاق هم میافته و برای سیستم مخابراتی ایران کاملا طبیعیه )
    مودمم هم indoor -wi fi هست
    پینگش هم حدود 250 تا 340 هست
    شرایط وایمکس دقیقا بستگی به منطقتون داره.من یوسف آبادم.
    تازه آنتن با ما خیلی فاصله و سرویسم کاملا عالیه و قراره نزدیک خونمون هم یه آنتن بزنن که اگه اینطوری بشه که دیگه معرکست.

قبلش هم از ADSL شاتل استفاده میکردم و بعد از اینکه شاتل خراب کرد(ترکید) دیگه باهاش تمدید نکردم و رفتم سراغ مبین نت و تا الان هم که خیلی راضیم(البته قبل از این که برم سراغ مبین نت تجربه استفاده از وایمکسش رو تو کرج داشتم و خوشم اومد) و مزایایی هم داره که در آینده نزدیک فعال میشه مثل مودم USB و قابلیت جابه جایی که خیلی به درد میخوره(حداقل به درد من که با لپ تاپ جا به جا میشم خیلی به درد می خوره.
    اگر مبین نت ثبت نام کنی و بیان ببینن خونه شما آنتن نمیده میتونی سرویس رو مرجوع کنی و کل پولت رو پس بگیری.یا اینکه مثلا مودم out door بگیری.(اگر out door بگیری که دیگه به بهترین حالت سیگنال ها رو دریافت میکنی)

ممکنه یکی بگه وایمکس بده و یا یکی بگه که ADSL بد که میشه به هر دو این گروه ها و یا هرکسی حق داد که از سرویسش راضی یا نا راضی باشه ولی همه اینا به شرایط منطقه و شرکتی که ازش سرویس میگیری بستگی داره.

مثلا یکی دوستام که مودم ایرانسلش رو آورد خونمون خیلی خوب آنتن میداد و سرعتش نسبتا خوب بود(سرعت 128 رو 12 KB میداد) ولی وقتی میره خونه خودشون چون سیگنال ها ضعیفه سرویسش دهنشو سرویس میکنه )

کلا هرچه قدر تو طبقات بالاتر باشی و جلوتون هم ساختمان بلند نباشه شرایط بهتر میشه.(البته تا چند ماه دیگه کل تهران قراره تحت پوشش کامل باشه مثلا خونه خود ما تا 2ماه پیش فقط تحت پوشش مودم outdoor بود ولی الان تحت پوشش مودم داخلی قرار گرفته و ما دقیقا لب مرز پوشش داخلی هستیم و مودم داخلی من از 5 تا آنتن 4 تاش پره)

اینم از تجربه من
    Last edited by d.b23; 28-12-2010 at 12:51.

داره خودمونی میشه baby27784's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

در مورد adsl من سرویس 128 خود مخابرات رو استفاده میکنم و راضی هستم.قبلا از فن اوا میگرفتم که زود به زود حجم تموم میشد و باید 5000 میدادی واسه 1 گیگ اضافه.

در کل واسه مصارف خانگی عالیه و تا الان هیچ قطعی نداشته که نیاز به پشتیبانی داشته باشه.دانلودام رو هم میذارم واسه مواقع بیکاری با IDA دانلود بشه.زود راه می اندازن.هزینه راه اندازی نداره.از همه مهمتر با این شرکت های کلاهبردار سرو کله نمیزنید.

3. این کاربر از baby27784 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •