ساتا 3 براش مصفری نداره الان
برند بد یعنی چی خرابی داره؟ اسمش معروفتره فقط
به هر حال من ترجیح میدم تایمینگ و فرکانس رم بهتر داشته باشم حتی اگر تاثیرش کم باشه تا اینکه یه قابلیت که مثرفی برام نداره تو مادربرد
ساتا 3 براش مصفری نداره الان
برند بد یعنی چی خرابی داره؟ اسمش معروفتره فقط
به هر حال من ترجیح میدم تایمینگ و فرکانس رم بهتر داشته باشم حتی اگر تاثیرش کم باشه تا اینکه یه قابلیت که مثرفی برام نداره تو مادربرد
mg_mahyar جان اما خودت هم می دونی که تا سال آینده بازار هارد های ساتا دو مثل ساتا منقرض میش ه و ساتا 3 ها به بازار میاد در حالی که هیچ کارت تبدیلی هم براش وجود نداره ...ساتا 3 براش مصفری نداره الان
این رو قبول دارم ... ازراک نسبت به قیمت امکانات خوبی داره ...برند بد یعنی چی خرابی داره؟ اسمش معروفتره فقط
اولا سال دیگم بیاد قیمت بالاست برای کیس 750 تومنی مناسب نیست.
ثانیا اشکال اساسی بحث این تاپیک نبودن ود صاحب تاپیکه. شاید نخواد اصلا دست به سیستم بزنه.![]()
اما شاید از دیدگاه صاحب تاپیک مورد اهمیت باشه و قیمت ها دو ماه اول بالاست بعد متعادل می شه ...ولا سال دیگم بیاد قیمت بالاست برای کیس 750 تومنی مناسب نیست.
...ثانیا اشکال اساسی بحث این تاپیک نبودن ود صاحب تاپیکه. شاید نخواد اصلا دست به سیستم بزنه.![]()
گفتم شما الان این فکرو میکنیبرند بد یعنی چی خرابی داره؟ اسمش معروفتره فقط
بنده گفتم بین ASUS و ASROCK با توجه به اینکه بودجشون میرسه ASUS رو ترجیح میدم
گفتم ASROCK برند بدیه و خرابی میده؟
شما سیستمهای پیشنهادی من رو نگاه کنید 70 درصد مینهای پیشنهادیم ASROCK هستش
این قابلیت که شما میگی مصرفی نداره تو مادربورد دوستمون توضیحاتش رو دادنبه هر حال من ترجیح میدم تایمینگ و فرکانس رم بهتر داشته باشم حتی اگر تاثیرش کم باشه تا اینکه یه قابلیت که مثرفی برام نداره تو مادربرد
موفق باشید...
صاحب تاپیک 1 پست دادن و الان 13 پسته داریم بحث میکنیم.
بهتره تا وقتی خودش نیومده و نگفته چی مهمه براش چی داره و چی نداره ادامه ندیم
من میگم کارت گرافی نداره آنبر میخواد یک دوستی میگه نه منظورش اینه کارت گرافیک دارم. ما میگیم ساتا 3 شاید اصلا نخواد شما میگی میخواد
خودش بیاد بگه چی مخوام چی نمخوام خیلی بهتره
تایید میشه ... تا خودش چیزی نگه هیچی معلوم نسیت ...صاحب تاپیک 1 پست دادن و الان 13 پسته داریم بحث میکنیم.
بهتره تا وقتی خودش نیومده و نگفته چی مهمه براش چی داره و چی نداره ادامه ندیم
من میگم کارت گرافی نداره آنبر میخواد یک دوستی میگه نه منظورش اینه کارت گرافیک دارم. ما میگیم ساتا 3 شاید اصلا نخواد شما میگی میخواد
خودش بیاد بگه چی مخوام چی نمخوام خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)