من زانتیا داشتم ،ماشین خوبیه....
آره خواب تو تستی که انجام شده زانتیا حتی از 206 هم امنیت پایینتری داره
ماشین فقط ماشینهای آلمانی ..
شرکتای آلمانی مثل آئودی هیچ موقع حاضر نیستند حتی در ماشینهای ارزون قیمتشون از 6 تا کیسه هوا و ترمزهای حرفه ای بگذرن و این نشون میده که چقدر به استانداردها و جون ملتشون بها میدن به طوری که شاید ماشین ارزون قیمتشون که به پول ما 30 میلیون باشه حتی کولر همک نداشته باشه ... اون وقت تو کشور ما ایران گاری میاد ماشین میسازه تنها چیزی که براش مهم نیست امنیت ماشینه و 18 میلیون بابت پارس سال از ملت میگیره با افتخار میگه در مدلهای بعدی تصمیم داریم ایبرگ بذاریم![]()
واقعا از این مطالبت خوشم امد اینکه تو المان توی بعضی از ماشینها 6 تا کیسه هوا وجود دارد والی حتی شیشه هاش دستی هست من هم تایید میکنم چون اونا مثل ما تجمل گرا نیستند که وقی میخواهیم یه ماشین بگیریم اول میگیم کولرش چطوره بعد اینه ها برقی هستند یا نه کاپوت از روی سوءیچ باز میشه یا نه اخرش هم میپرسند سنسور دنده عقب هم داره؟در حالی که اینها تو ماشین باشند یا نباشند فرقی نمیکنه چیزی که مهم هست به نظر من امنیت و توانایی های حرکتی ماشین و کیفیت هست .کاش به قول دوستمون این ایران گاری به جای این تجملات یکم هم به جون مردم ارزش بده .
سه چار ملیون دیگه هم جور کنی میتونی آوانته بگیری واقعا ماشین خوبیه موتور پر بازده با مصرف پایین خوش قیافست طراحی داخلش فقط یکم پایینه ایمنیش در حد خوبیه تست تصادف از 5 نمره 3 گرفته میگن یکی از بهترین نقاط قوت این ماشین ترمز خوبشه
این ماشین رو بعضی ها در حد مقایسه با مزدا3 میدونن
زانتیا اصلا توصیه نمیشه موتور2000 اون که قدرت و شتاب خوبی داره به علت مصرف سوخت بالاش با این وضع بنزین مرقوم به صرفه نیست موتور 1800 اونم که شتاب 11 ثانیه ایش و قدرت 112 اسب بخار کجا و آوانته در نوع دستیش با قدرت 140 و شتاب 9.2 کجا ماشینای 40 ملیونی تو کف شتاب آوانته هستن
تنها مشکل آوانته کمبود قطعات این ماشینه
Last edited by bushido; 09-11-2010 at 23:57. دليل: تصادف رو با س نوشتم lol
با این مشخصات و بودجه خارجی بی سر و صدا گیر نمیاد
بهتره ایرانی بخری
206
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)