خوب به خود ادم ربط داره نمی شه چیزه خاصی رو گفت دوستان هم چیزی رو می گین که بخودش میاد و خوش تیپ می شوند
به قد وزن رنگ چشم رنگ پوست رنگ مو ربط داره دیگه!
شما اول اینها رو بگو بعد
راستی یکی از واجبات پیژام است چون اگه وصلت شد شبو همونجا بمونی![]()
خوب به خود ادم ربط داره نمی شه چیزه خاصی رو گفت دوستان هم چیزی رو می گین که بخودش میاد و خوش تیپ می شوند
به قد وزن رنگ چشم رنگ پوست رنگ مو ربط داره دیگه!
شما اول اینها رو بگو بعد
راستی یکی از واجبات پیژام است چون اگه وصلت شد شبو همونجا بمونی![]()
اینو خوب اومدی![]()
کت و شلوار مشکی
پیراهن هم ترجیحا سفید باشه
کروات به نظر من موقع خاستگاری اصلا جالب نیست
جوراب هم سفید نباشه چون توی چشم می زنه .
موها سر هم حتی الامکان کوتاه و حالت دار باشه . و حتی الامکان بغل موها کوتاه تر از بالا باشه .
در ضمن توی این دورو زمونه پسر و دختر قلبش دو را چشم پدر و مادر قرار و مدار را می زارن
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
شما بهتره سعی کنی با پوشیدن لیاس های شیک و مدرن مشکل گردن به بالا را کمتر کنی![]()
الان دیگه اصلا جوراب سفید خز شده.... مشکی هم خوب نیست....زغال سنگی خوبه.جوراب هم سفید نباشه چون توی چشم می زنه .
چرا اشتباهه؟!؟!
اونم محفوظ به حیاستا!!!
به نظرمنم کت شلوار خوبه!سرمه ای تیره خوبه.پیراهنم سفید جورابم سفید نباشه بهتره به قول دوستان ذغالی خوبه!
خب نظر منهه چون بدون شناخت کافی دارید برای اینده بزرگی تصمیم میگیرید و کل شناختی که صورت میگیره تو چند جلسه و چند ساعت هست !!! اینجوری هیچ چیزی از طرف نمیشه فهمید !!!نه اخلاق نه نوع برخورد نه هیچی شاید اصلا طرف روانی باشه اما شما تو چندین جلسه خواستگاری نتونی بفهمی !!
البته که اونم محفوظ به حیاست![]()
این دیگه از اون حرفهاست.
همون جوری که هستین برین خواستگاری بهتره.
داشتن سواد بالا حداقل در حد لیسانس و یک کار خوب و پر دارمد میتونه تمامی مشکلات ظاهری ادم را برطرف و لاپوشونی کنه .
پس اول برو لیسانس ترجیحآ دکترا بگیر بعد یه کار خوب هم پیدا کن
البته مدرک می تونی از ناصر خسرو بگیری
ehem
با سلام
ببخشید آقایون محترم
ولی من فکر میکنم اینجا باید خانومها نظر بدن
اولندش که به نظر من اگر میخواین ازدواج عاقلانه و درستی داشته باشین بهتره که وقتی میرید خواستگاری با یک تیپی برید که جوری نباشه که دختره فقط عاشق تیپتون بشه!
جلسه ی اول با یک تیپ معمولی اما مرتب برید(بلوز مردونه(آستین کوتاه هم میتونه باشه)-شلوار معمولی یا کتان-ازین کت اسپرتا هست از اونام خوبه)
جلسه ی دوم (اگر جلسه ی اول به تفاهم رسیده باشین) بازم با همون تیپ جلسه ی قبل(اما میتونید رنگ لیاستون رو عوض کنید.)
ازجلسه ی سوم به بعد همه ی زورتون رو بزنید که ته خوش تیپ باشین
مبارکه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)