تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشكل در گرافيك لپ تاپ dell

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    ميشه كارت گرافيك لپ تاپ رو عوض كرد يا نه
    گرافيك يا بصورت كارت يا بصورت چيپ كه جفتشو ميشه عوض كرد

2. این کاربر از Nakh0d4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض مشکل کارت گرافیک

سلام من لپتاپم vostro 1510 هستش و کارت گرافیکم مشکل پیدا کرد (تمام vostro ها اینطورین) و دادم تعمیر
    و کلن اینطوریه که اگه بدی تعمیر کنن 70 هزار تومان می گیرن تا بهش نگاه بندازن ولی اگه تعویض کنن 110 هزار تومان می گیرن تازه گارانتیه هم داره که بهتره هم هست

4. این کاربر از m.jamaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک لپ تاپ دل وسترو 1510 دارم که تقریبا 4 سالی هست دارمش و واقعا ازش راضی بودم تا چند روز پیش که حین کار با لپ تاپ یهو صفحه هنگ کرد و بعد چند لحظه صفحه معروف !!! آبی رنگ اومد که یه سری اطلاعات داده بود ، خلاصه سیستم ریست شد ولی دیگه وارد ویندوز نمیشد و همون اول روی لوگ این میموند ، خلاصه هرکاری کردم وارد نشد تا مجدد تصمیم به نصب ویندوز 7 گرفتم این بار وارد ویندوز شد ولی به محض نضب آخرین ورژن درایور کارت گرافیک ( 8400) بعد از ریست شدن دوباره همون مشکل قبل پیش اومد در واقع انگار به محض نصب کارت گرافیک مشکل برگشت . خلاصه دیگه مجبور به نصب ویندوز xp شدم ، الان ویندوز xp نصبه و حتی درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم ولی وارد ویندوز شد البته باز هم یه جاهایی سیستم هنگ میکنه مثلا وقتی کنترل پنل nvidia رو میخوام باز کنم یا یهو بخوام عکسی با رزولوشن بالا رو اجرا کنم . یکی از دوستان گفت که مشکل از چیپ کارت گرافیکه ولی من واسم خیلی عجیبه که چرا پس تو xp میشه کار کرد باهاش ولی تو سون یا ویستا نمیشه ! از طرفی باید بگم لپ تاپ من تقریبا اکثر مواقع روشن بوده و حسابی هم باهاش بازی می کردم و دمای کارت گرافیک در بالاترین زمانش به 75-80 میرسید حالا اگر کسی میتونه به من کمک کنه و یا راهنمایی واقعا ممنونشم . چون حسابی دمقم کرده و کلی از کارام افتادم ! ممکنه فقط در اثر گرما چیپ شل شده باشه ؟ با اصلا میشه چیپ نیم سوز شده باشه ؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

باسلام من يك لب تاب مدل dell vostro 1520 دارم وقتي روشن ميشه فاقدتصوير درهنگام بالا آمدن ويندوز است (يعني مثل اينكه مونيتور خاموشه )وقتي ويندوز بالا آمد ديگه تصويرآشكارميشه درضمن موقع بالاآمدن ويندوزباكليدهاي تركيبي fn-f8 ميشه تصويربالا آمدن ويندوز را مشاهده كرد.دوستان اگه ميدون راهنمائي بكنند.باتشكر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •