خب منظورم این نبود که اور کنی بری رو 3.5 .... مثلا بری رو 3.2 خوبه. اورکلاک کم عمر رو کم نمیکنه ... دما هم تو کاهش عمر خیلی اثر داره که اگه فن خوب داشته باشی مشکلی نداره. تازه ....

آقا اصلا شما 630 بگیر اور هم نکن ... فن 25 تومنی هم بنداز روش. این طوری عمرش مطمئن باش از فنوم 925 بیشتر هست. تازه صدا هم کمتر میده ...

---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

من الان 4 ساله سی پی یوم رو از 2.66 به 3.2 اور کردم و دور فنش هم که اصل اینتله رو 1330 میذارم و تو فول لود تا 1800 میره بالا. دما همواره زیر 60 هست. به همین دلیل یه 4 سال دیگه هم کار خواهد مرد. البته 4 هسته ای ها داغ تر هستن و با اور کردن باید مراقب حرارت بود. کلا حرف شما درسته اور عمر رو قطعا کم میکنه ولی اگه در حد کم اور کنیم و دما رو هم حواسمون باشه زیاد بالا نره چیزی نمیشه ان شاء الله.

سلام .جسارت نکردم نظر خودمو دادم و علیرضا البته اور کرده و تجربه داره قطعا درست میگه. عمر سی پی یو بسته به شزایط و نحوه استفاده فرق داره و لی همه سی پی یو ها 10 سال رو راخت جواب میدن و همینطور که علیرضا گفت اور هم بکنی بازم چندین سال کار میکنه راحت اما نکته اینجاست که چجوری اور کنی؟اماتور باشی مثل من یا حرفه ای و فن و نحوه استفاده و نوع سی پی یو تاثیر داره.
من خودم هنوز اصلا اور نکردم.راستش میترسم بزنم بترکونم سی پی یو رو